Ruudun takana
Mikä, miksi?
Sara, Orivesi. Lukion aloittanut ihmisolemus, joka ei itsekään osaa vielä vastata kysymyksistä jälkimmäiseen. 

Millainen?
Tähän kuuluisi nyt luetella työhaastattelumaisesti kaikki omat ja lainatut luonteenpiirteet. Lyhyestä virsi kaunis: olen kirjoittamiselle ja muulle luovalle toiminnalle varsin omistautunut ihminen, joka on kirjoittanut tätä nukkeblogia omaksi huvikseen kuutisen vuotta. Teksteistäni saanee riittävän hyvän käsityksen persoonallisuudestani. (Eli siis ihan näin selkokielellä: tykkään avautua asioista postauksissani, ja sitä kautta saa varsin hyvin irti minusta ihmisenä.)

Mitä?
No se kirjoittaminen. Piirtäminen ja muu luova käypi myös. Elokuvat, kirjat ja sarjat ovat myös varsin tärkeässä roolissa. Suurimmat obsession kohteeni ovat olleet jo jokseenkin kauan Alice in Wonderland kaikissa muodoissaan sekä näyttelijä Andrew Scott.

Nukkeja?
Niitäpä juuri! Aloitin nukkeharrastukseni vuonna 2010 yhdeksän vuoden iässä, eikä loppua näy. Menetetty tapaus siis. Nukkejeni lukumäärää en edes uskalla kirjoittaa tähän, koska se ottaa ja kasvaa sellaista vauhtia, etten itsekään meinaa pysyä perässä. Pääasiassa kerään Pullip-nukkeja, joille tämä blogikin on tarkoitettu. Muutamia muitakin löytyy (mm. yksi 60cm obitsu-nukke sekä useahko Monster High).

Blogi?
Useampikin. Tämä blogi on pyörinyt nyt yli kuusi vuotta, ja toisen blogini (kirjoitusblogi) aloitin aktiivisesti noin vuosi sitten. Olen pitänyt myös muutamaa muuta blogia, mutta moiset on kuopattu aikoja sitten. Bloggaajana tykkään kirjoittaa tuntemuksiani, ajatuksiani tai ihan vain jakaa kuviani. Tämä blogi sisältää nykyään lähinnä kuvia ja satunnaisia moraalisaarnoja, toisesta blogista löytääkin sitten vähän monipuolisemmin sisältöä.

Mistä löytää?
Minut löytää esimerkiksi Instagramista nimillä @sateiden (oma käyttäjäni) sekä @rainbird_ (nukkekäyttäjäni) ja Pullipsuomesta nimellä Sade. Kirjoitan myös toista blogia, jota pääsee kurkistamaan tästä. Wattpadissa oleilen käyttäjänimellä sateiden.