Sivut

lauantai 24. heinäkuuta 2021

Arvostellaan nukkemalleja - 2021 julkaisut

 Tylsyys iski, tässä seuraus :'D Teinkin viimevuoden julkaisuista tällaisen jo. Aika tehdä myös 2021 julkaisuista, vaikkei tämän vuoden kaikki julkaisut vielä tässä olekaan.


Pullip Ribon-chan

Tämä näyttää mun silmiin ihan tosi paljon Veverkalta. En jotenkin edes osaa suhtautua tähän omana nukkenaan, niin paljon tulee oravatyttö mieleen. Tällä on tosin huikean ihanat kengät (Dal Ra Muwin stockit for the win)! Tyylillisesti Ribon-chan ei edusta oikein yhtään sitä, mikä mua nukeissa kiinnostaa. Nassu ei oikein erotu edukseen, tuntuu toistannolta aikaisemmista julkaisuista. Ei jatkoon mulla, vaikka suloinen onkin.


Pullip Merori

Ihanasti kaikkea tällä mukana! Groove on parantanut asuissa ja siinä, että nukeille tehdään oikeasti paljon vaatetta. Tyyli on suloinen ja pidän siitä, mutta yleisilme on taas liian pliisu mulle. Mua on kyllä aika vaikea miellyttää, kun oon lopulta aika tarkka siitä, mitä nukelta haluan. (Uskokaa tai älkää, vaikka mulla onkin paljon nukkeja :'D Mun maku on kans täsmentynyt vuosien varrella aika lailla)


Pullip Minervah

Mainitsinkin tämän mallin jo aiemmassa nukkearvostelupostauksessani, mutta laitan sen tähänkin, koska tänä vuonnahan nukke vasta julkaistiin. Ja siis, olen ihan myyty tälle. Minervah on täydellinen. Viimevuosien julkaisuista yksi kauneimmista ehdottomasti. Tuo meikki on niin kaunis, rakastan kulmia ja blusheja ja huulia niin paljon. En ole edelleenkään ihan varma, onko tämä malli, jonka tahtoisin itselleni. Saattaa olla, katsotaan. Ehkä, jos keksin sille jotain. Joka tapauksessa se on ihana.

Camillan Kiuru ja muut Instaan ilmestyneet Minervahit kyl iski vallan kovaa ;-;


Pullip Evangeline

Olen itse asiassa alkanut pitää tästäkin omistajakuvia nähtyäni! Kaunis tapaus. Stock-asun värimaailma on ihana, mutta siinä tapahtuu vähän liikaa asioita. Turhan paljon elementtejä yhdistettynä. Meikki on kans vähän liian pliisu, jotta haluaisin nuken itselleni, mutta se on silti musta tosi kaunis! Erottuu edukseen, kun katsoo omistajakuvia.


Pullip Cardcaptor Sakura

En ole mikään sarjan suurin tuntija, mutta nostalginen tämä on yhtä kaikki. Mulle tällainen yksinkertainen animetyylinen nukke ei kuitenkaan ole yhtään sitä, mikä kiinnostaisi.


Pullip Vesta

Tämä tyty on mulle kenties se mielenkiintoisin 2021 julkaisu so far! Oon tosi tosi conflicted. Mitä mun pitäisi ajatella tästä? Rakastan yli kaiken tän huulten väriä, vaikka niiden muoto vielä vähän mietityttääkin. Tää on niin kummallinen julkaisu. Toisaalta tässä on sellaisia juttuja, joita en voi sietää, kuten esimerkiksi kulmat. Miksi ne on keltaiset :'D Mutta sitten toisaalta tässä on jotain, joka kiehtoo mua niin paljon, että voisin jopa haluta hankkia tän :'D En tosiaan tiedä.

Myös: Another Queen -viboista kaikki pisteet kotiin, Another Queen on parasta mitä on <3 Vastaavaa teatraalisuutta todellakin kaivataan lisää!


Pullip Hello Kitty Lollipop

Nämä uudelleenväritetyt nuket eivät oikein ole juttuni. Tämän punaisempi versio oli sievä ja sillä oli ihana väripaletti, mutta tässä kaikki se kiva vähän hukkuu.


Pullip The secret garden of Rose Witch

Hänestä pidän! Yleislook on niin suloinen ja ihanalla tavalla yliampuva. Mulle on aika vaikea olla liian extra :'D Tämä olisi sellainen nukke, jota mielellään katselisi ihan stockina hyllyssään. Nätti, kovin nätti.

Mietin tosi pitkään, miksi tää tuntuu mulle niin tutulta, kunnes paras ystäväni pointtasi et tästä tulee ihan Tokyo Mew Mewin Ichigo mieleen :'D Nimenomaan tuo "hääasu"


Pullip Noalura

En oikein vieläkään osaa sanoa, mitä tästä ajattelen. Idea on kiva, rakastan värimaailmaa ja yksittäisiä osia asusta. Naama on kuitenkin vähän kaoottinen ja mielestäni myös riidoissa tuon asun kanssa. Faceupista ja asusta lähtee eri vibat. Lisäksi nuo mustat viivat yläluomissa herättävät syvää hämmennystä.


Pullip Cinnamoroll Stardust version

Apua ei D: Jos se Hello Kitty oli jo hämärä, tämä se vasta onkin. Tämä tuntuu huonosti photoshopatulta versiolta siitä aiemmasta Cinnamorolista. Kaiken päätteeks tää värimaailma hylkii mua muutenkin :'D Tykkään sinisestä, mutta tästä tulee joku huuruinen uni mieleen


Pullip Rozliotta

Jokin näissä uudemmissa "säväyttävämmissä" nukeissa sit kuitenkin mulla tökkii. Ideana ois olla räväkkä, mutta toteutus ei mene aivan maaliinsa sitten lopulta. Ne eivät vain säväytä sillä tavalla kuin pitäisi. Tällä on varsin kiva asu (kengät!!), mutta ei sitten iske sen kummemmin.


Pullip Doki Doki

Se näyttää ihan ensimmäiseltä kustomiyritykseltä enkä meinaa mitään hyvää tällä D: Vaatteet on ihanat ja extrat ja edustaa hyvin omaa tyyliään, mutta naama on...?? ??? Mulla on niin paljon kysymyksiä.


Pullip Seila Nocturne

Jos se on Seila, miksi se näyttää enemmän Kühnilta?

No mutta, either way, hän on varsin ihana. Pidän paljon sen utuisesta meikistä ja valkeasta asusta. Varmasti löytäisin paljon käyttöä tuolle. Noi valkoset ripset on kans loistava idea. Tämä on varsin vahva julkaisu, tykkään. Tätä katselee mielellään. Vihreät raidat peruukissa vähän hämmentää eikä kokonaisuus ole läheskään niin hiottu kuin Seilalla, mutta ei tämä pahakaan ole.


Pullip Nier Chan

Mmm, ei. Tykkään reippaasta vaatekerrasta, mutta siihen se jääkin. Näissä uusissa nukeissa on tosi usein se ongelma, että vaatteet on ihanat ja monikäyttöiset, mutta itse nukke jää varsin pliisuksi. Tämän tyyppisiä on julkaistu jo monta. Bonusta kyllä ihanan sävyisestä peruukista.

Tää vois kans olla Noanin pikkusisko!


Pullip Akemi Acid Candy

Tuon malliset kengät on parhaat kengät nukenkenkien historiassa, piste, aamen, kiitos kun kuuntelitte.

Köh siis, joo, mitähän tästä sanoisin. Tää on vähän tällanen Naoko mutta kirpeä karkki. On muuten oiva nimi tällä, käy sille hyvin. Hämärää tosin, että se on Akemi, vaikka se muistuttaa enemmän Naokoa. Nassusta en valita yhtään, tykkään erilaisesta otteesta siinä. Oikein hyvä. Asu puolestaan näyttää vaan niin kyhätyltä että kirpaisee D: Ei kovin laadukkaan näköistä jälkeä. Tyyli on kiva, mutta siitä olisi saanut niin paljon paremmankin.


Isul Pompompurin

Jee Isuleita, Isulit on parhaita <3

...mutta en sitten henk. koht. juurikaan tästä välitä. Kivaa, että saadaan lisää Isuleita. Siitä kaikki pisteet kotiin. Tämä on suloinen ja tarkasti mietitty nukke, hyvä hyvä. Ei vaan kiinnosta tyylillisesti oikeastaan yhtään.


Taeyang Hide Sari version

Groove hei, muistatteko, että muitakin Taeja voisi tehdä? Tai itse asiassa nevermind, tehkää mulle yks punahuulinen Hide viel niin ei tarvitse metsästää sitä Doubtia/Tell me versionia jostain <3

Tämä on niin marginaalinukke, että en oikein osaa kommentoida sitä. Hidellä lienee ihan oma fanikuntansa ja tämä on sitten heille. Jos ajattelen tätä ilman hidekontekstia, hämmennyn. En osaisi stailata tällaista nukkea, vaikka tykkäänkin kaikkien Hide-nukkejen tyylistä.

Mutta lisää Taeyangeja hei, niitä kaivataan!

* * *

Mun 2021 TOP 5 julkaisut:

1. Minervah
2. Vesta
3. Seila Nocturne
4. The secret garden of Rose Witch
5. Hide Sari version

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti