torstai 22. joulukuuta 2011

RUN !! [ Rima-KT]

SeeU - RUN

^^ mmmmh olen hulluna tuohon kappaleeseen ~ nwn Siitä siis otsikkokin, "Run!". Video esittelee mielestäni ihanasti SeeU'n kaunista ääntä ja ihania vaatteita, nams ~ :"3 Ja aivan erityisesti olen mieltynyt noihin sanoihin, niissä on jotain, josta pidän suunnattomasti.... ♥ Muutenkin tämä kappale saa minut iloiseksi~ n___n Yleensä kun kaikki Vocaloidejen kappaleet on "syön pääsi ja keitän sen" -tyylisiä, tämä puolestaan on jotakin hyvin iloista ja tässä on hyvä sanoma ~ n3n

Muttajh, pääasiani oli Rima-kuvatarina, joka on varsin lyhyt jne jne .... Tässäpä:

R = Rima
? = Luna
Ajattelua, kertoja
Sanan painotus
*tekeminen*
Henkikieli
Rima on vihdoin palannut etsintäretkeltään. Hän on myös muuttunut takaisin siviili-asuunsa, sillä hän ei voi liikkua todellisessa muodossaan julkisesti. ( Todellinen muoto = edellisessä Rima-KT:ssä oleva Riman vaatetus, josta tosin puuttuvat siivet )
R: Huh.... Se on ohi, enkä löytänyt heitä ... no, siskoa on pakko mennä katsomaan. Eivät Grell-san ja Tsuki-chan pärjää kaksistaan... Aion silti puhua Lunalle hänen "sydämensä" kautta...!


R: *etsii Lunan sydäntä*

R: Luna ? ...tule esiin. I wait you, Luna.

( tää kuva meinaa sitä, ettei Lunan puhe tms ole mitään hyvää, ja siksi loiste on noin pahaenteisen väristä!)
R: Luna, tule esiin !
?: ...Rima, taas. Tiedät ihan hyvin, etten aio kuoriutua vielä. Hinata ei pysty siihen nyt! Täytyy odottaa ! Usko se.

R: En tahdo uskoa tuota .... se pitää siskoa ihan hullussa tilassa, johon voi kuolla.... hetkinen - tajusin vasta nyt, että ajattelen niinkuin ihminen. Käytän sellaista kieltä, niinkuin ihmiset. Käytän sellaisia vaatteita, kuin ihmiset. Annan ihmisten vaikuttaa elämääni liikaa... Minusta tuntuu, etten pysty kohtaamaan Shisaa näin. Pitää aikuistua. Ei saa tottua siihen 13-vuotiaaseen ihmis-Rimaan, vaan siihen Rimaan, joka olen oikeasti... Luna, ei ! Sinun täytyy pian kuoriutua. Etkö oikeasti tajua, miten paljon satutat systeriäni !!

?: Hiljaa, Rima ! Itse käyttäydyt kuin ihminen. Etkö tajua, kuinka paljon vahingoitat itseäsi tuolla ? Lakkaa pitämästä yllä siviili-minääsi ! Ole oma itsesi. Käyttäydyt tosi kakaramaisesti, komenteletkin minua. Typerys. Ja tuollaisen annan pitää sydäntäni hallussaan. No, en voi mitään. Kun kuoriudun, sinä ja Shisa saatte lähteä.

R: Että tuo osaa käydä hermoilleni ... ! >___< Käsittämätöntä, se arvasi, mitä ajattelin.

R: Luna... tietäisitpä, miten paljon minun tekee juuri nyt repiä sydämesi kappaleiksi !
?: Muista, että olen kytköksissä siskoosi - Hinata kuolee, jos rikot sydämeni. Mieti siis tarkkaan, mitä teet. Olet loppujenlopuksi aika mitätön olento, josta ei ole mihinkään muuhun kuin tekemään tyhjiä lupauksia ja valittamaan.

R: *laittaa Lunan maahan* En kestä häntä.... jos hän ei olisi kytköksissä siskoon, olisin murskannut hänet jo ajat sitten ... >____<"  Mutta kun hän kuoriutuu, kerron Hinatalle kaiken. Jos hän ei usko, teen asialle jotain. Täytyy vain .... *köh*.... odottaa Shisaa ~

R: Luna. Häivy välittömästi. Vaikene. Poistu. Ja ennen kaikkea: jätä minut rauhaan !!

?: Rima.... en ymmärrä kieltäsi, koska et puhunut henkikieltä, mutta tiedän silti, mitä sanoit. Aavistan sen. Ja minä menen. Mutta turha kuvitella, että olisit jotain suurta ja mahtavaa - olet sitä vain Shisan ansiosta. Ilman Shisaa et ole mitään. Hyvästi, Rima....

R: EJH....! Voiko sisko oikeasti haluta olla tuollainen ? Eihän tuo voi olla hänen toiveminänsä !! Paitsi jos ... siis hetkinen ... eihän se ole mahdollista ! Shugo Charanhan tulee olla omistajansa toiveminä - eihän Shugo Chara siis voi esittää " coolinpaa " kuin mitä on ? :"O ...täytyy kai miettiä sitä myöhemmin. Nyt pitää mennä tapaamaan Grell-sania ja Tsuki-chania ! Astun taas siviilielämään ja unohdan todellisen minäni hetkeksi.... kai enkelikin saa pitää vapaapäiviä ? (:

----THE END----
x Lyhyt tarina, pitkät repliikit x
x Kuvaaminen oli tuskaa... x
x Shisa on Riman Shugo Chara, Luna taas Hinatan x
x Lisää selvitystä tälle sitten, kun Hinata on koossa ja kun Luna ja Shisa tulevat x
x Siihenasti kaikki saa pysyä vähän kysymyksenä ~ x

SEE YOU ! ~

xoxo miku-chan & neidit ~


7 kommenttia:

 1. Pikku-Rima on vaan niin söpö♥♥
  ~Jatkoa ootellen~

  VastaaPoista
 2. Hmm, jännää, jatka pian. :)

  VastaaPoista
 3. jännä ;---o
  Shisa...? siis kuka? Ö.Ö

  VastaaPoista
 4. ♥ Ei voi muuta sanoa kuin ♥♥

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia kaikille ! ^____^
  Juu, jatkan tätä vähän erissä ym ym, pikkuhiljaa alkaa selvitä mitä tapahtuu.... Ja kun se Misaekin tulisi jossain kohtaa kuvioita sotkemaan.... äh, kyllä minä selviän (ehkä) ! c:

  Sweet Candy Doll: Shisa on Rima shugo chara ~ :)

  VastaaPoista
 6. Jännä sattuma, kuuntelin itekki just SeeU:n Runia ku aloin lukemaan tätä XD

  Muttajoo, kiinnostava kuvatarina eli jatkoa kiitos~~

  VastaaPoista
 7. Marenki: Miten tää on mahollista OwO ? :------------------"O ♥

  Juups, jatkoa tulee, vähän osissa kylläkin ....

  VastaaPoista