torstai 30. elokuuta 2012

Jos tän kaiken vois elää uudelleen...

Vocaloid - Kagerou Days
^ jotenkin vaan tulee tuosta kappaleesta laittamani otsikko mieleen...
 
 
Heipähei. Löpinäpostaus taas, jee, niistähä te tykkäättekin. >83 ahahaha minulla on oikeus kiduttaa lukijamursujani ~ eikun hetki, eikös se ole juuri toisinpäin... o 3 o
mutjuu asiaan !
Asiaan ? Mihin ihmeen asiaan ? Ei mulla sellasta ole. eeehhehhee. Olipas, mutten tiedä viitsinkö mainita siitä vielä. No viitsin. Juu. Mutta tuli vähän ongelmia (joihin etsin vastausta) nuken tilauksen kanssa ja yritän tätä nyt täällä ratkoo. Jos nyt en ko. nukkea saa niin kerron ongelmasta. Jos taas saan niin ehhehhee ette saa kuulla siitä ihan vielä---! ~ On toki hieman toisiakin vaihtoehtoja joista puhuisin teille oikeinkin mielelläni. (; Mutten taida, pidän mursujani vielä hetken kytkettynä. :3 (Tarkoitan siis teitä.)
 
On näin ihan btw tosi vaikee keksii mitään kirjotettavaa kun kuuntelee Vocaloideja ~
Niin oishan mulla yks juonenkäänne hihassani mutten kerro sitä vielä. Voin paljastaa että saatte vähän draamaa ja ehkä ruumiinkin. Siis eeeehkä. Tai ainakin jotain surullista haluan kehitellä muttakunmuttakun en tahdo että kukaan kuolee. :c Kaikkihan nyt riippuu ihan siitä nukesta minkä nyt saan... x__X
 
Lähinnä tähän rakkaaseen pikku enkelitarinaani olisi vähän dramaattista jatkoa mietitty. Saatte kuulla lisää ihan KT:iden muodossa sitten joooskus~
 
Vielä yksi juttu ~ !
Annan teille pienen selostuksen nykyisestä ja entisestä porukasta joka nyt on tää ns. ihmetaivasryhmätjs. Jos nimen perässä on kirjain x, se tarkottaa että henkilö on etsintäkuulutettu ja eronnut taivasporukasta riitaisissa merkeissä.
 
X PORUKKA X
Johtaja - Johtaa porukan toimia ja määrää kullekin oman suojelushenkilön sekä päättää tehtävistä. Ei kuitenkaan mitään hirviömäinen johtaja. Päinvastoin oikeastaan. Nimi tiedossa vain Yarulla ja valitettavasti Monalla.
Mona (x) - Kammottavan menneisyyden takia äkkiä ujutettu sekaan toimintaan. Kuitenkin hieman tunari ja hidas sekä aina myöhässä eikä koskaan tehtäviensä tasalla. Ansaitsi pian Luottohenkilön tittelin hyvällä työllään ja sai tietää Johtajan henkilöllisyyden. Suuttui Nimeltämainitsemattoman Tapauksen (josta kuulette varmasti pian...) takia ja poistui riitaisissa merkeissä porukasta. Tietää porukasta vähän liikaakin ja käyttää tietoja epämääräisiin tarkoituksiinsa. Äärimmäisen hyvä Kielletyssä Muodonmuutoksessa ja hengenvaarallinen ihmisille.
Yaru (L) - Luottohenkilö (lyhennös L). Vastuuntuntoinen. Johtaa välillä muutamia tehtäviä sekä omistaa kaksi suojelushenkilöä. Toisen luona käynyt, esiintynyt isoveljenä ko. suojelushenkilölle. Johtajan oikea käsi ja aina kiusaamassa Rimaa. Ilkikurinen ensivaikutelmalla mutta todella hauskaa ja kivaa seuraa kun perehtyy tarkemmin.
Shisa - Normaalissa työssä. Hän on suojelushahmo jolla tällä hetkellä ei ole suojelushenkilöä. Hänet annetaan pian sellaiselle, joka ei tarvitse omaa enkeliä vaan jotain hieman kevyempää vahtia. (julmasti sanottu ahaha~) Ystävällinen. Riman paras kaveri porukassa.
Rima - Tuttu turvallinen Rimapalleromme. Menneisyys kuitenkin ihan muuta kuin mitä olettaisi. Todellisuudessa edes Rima itse ei tiedä kuka oikeasti on - tietoa pidetään salassa viimeiseen asti. Ainoa joka asian voisi Rimalle möläyttää on Mona joka onneksi on jossain kaukana punomassa juoniaan. Rimalle lykättiin Hinata niin nopeasti kuin saatiin ettei Rimalle valkene menneisyytensä. Rima oli samanlaisessa tehtävässä kuin Yaru (suojella suojelushenkilöään, tässä tapauksessa Hinata, hänen 17 -vuotispäiväänsä asti, maassa eikä suinkaan taivaasta käsin).
Luna - Tuttu pikku Lunamme. Hinatan suojelushahmo. Hinata jostain syystä on sellainen henkilö joka tarvitsee monta vahtijaa (pikkulapsi >:3) joten Luna laitettiin tähän tehtävään. Hänen luonteensa varmasti kaikki jo tietävät... :D
 
 
xoxo: miku
 
Ps. Lee-chan, jos et jaksanut lukea, syön pääsi huomenna! >W<

5 kommenttia:

  1. en lukenut mutta kuuntelin♥ >XP
    hohoho hooo

    VastaaPoista
  2. Kivoja noi lopun selvennykset. Hyviä hahmoja suunniteltu. :)

    www.weheartpullips.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Mahtavia hahmoja olet miettinyt. :) Odotan innolla lisää tietoa heistä. Öäöäöäääöä, haluun jo tietää sen nuken mallin!

    VastaaPoista
  4. pompin kyllä aikalailla riviltä riville... :D

    VastaaPoista
  5. pompin kyllä aikalailla riviltä riville... :D

    VastaaPoista