perjantai 23. marraskuuta 2012

Pieni aatelistyttö

Hey.
Iski yhtäkkiä kuolettava Byul-kuume. ;_; Mietin, että pikkuinen voisi olla todella kuuluisasta suvusta. Hänet olisi koulutettu käyttäytymään aina kohteliaasti ja kauniisti, eikä käytöstavoista saisi laistaa. Tyttö kuitenkin haluaisi käyttäytyä villisti ja vapaasti, muttei voi, sillä hänen täytyy olla arvokas sukunsa tähden. Nimi on jossain niin kaukana, mutta Sheena olisi vaihtoehtona. Taikka Elsie.. En vielä tiedä. Ehdotelkaas.
 
Mutta ! Teidän tehtävänä olisi päättää tytön malli. D: Vaihtoehtoja löytyy roppakaupalla ! Kirjoitan tähän vaihtoehtojen nimet ja perustelut :
 
Cocotte ~ Pikku aatelisneiti on aina halunnut pukeutua loleihin, ja karattuaan kotoaan tänne Suomeen, hän päätti pukeutua kerrankin miten tahtoo. Ja muutenkin, Cocotte on niin ihana malli *-*
Hermine ~ Lolityttöhän tämäkin, mutta Innocent Worl on kuitenkin hieman soveliaampi brändi aateliselle... Ei niin paljon bling blingiä tai pinkkiä 8)
Sucre ~ Yksi lempi-Byuleistani.. :::3 Samat perustelut kuin Cocottella.
Leroy ~ AAAGH, niin ihana ! ;-; Sopisi rooliin täydellisesti.
Pollon ~ Mmm, tämäkin olisi rooliin niin täydellinenn.. <3
 
Olen myös miettinyt, että pikkuisella voisi olla myös paras ystävä. Sellainen ystävä, jonka kanssa hän ei saisi olla, joka pukeutuu loleihin ("liian epäsopivaa aateliselle!") ja käyttäytyy kuten haluaa. Eli pitäis valita kaksi mallia noistaaah ;______;
 
xoxo: miku
♥

4 kommenttia:

  1. Hermine! :3
    Sain just tänään Byulin, jonka nimi on Sheeta. :3

    VastaaPoista
  2. Hermine, Sucre, Leroy ja Pollon on mun mielestä ihanimmat byulit noista ^^

    ♥ happydaydolls.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Pollon~ Elise kuulostaa kivalta~

    VastaaPoista