perjantai 22. maaliskuuta 2013

Tampere kuplii 23.3. !

Moi taas ~
Tällanen pikapostaus tähän väliin; ELI; olen huomenna tulossa Tampere Kupliiseen isolla porukalla (mennään koko meidän kerho). Jos näette siis violettihiuksista (mul on peruukki, mut saatan ottaa sen pois jos tulee kuuma) tyttöä, jolla on musta baskeri päässä ja joka liikkuu isossa porukassa, se olen minä. Lisäksi mulla on  paljon kaulakoruja, hameita, pitkät (ja rumat) saappaat ja säärystimet (pinkki/violetti tjs ja musta). Oon sit tosi ruma ja otan Grellin matkaani. Ja tehän tiedätte miltä Grell näyttää ::D Lisäksi mulla on sininen villatakki päällä.
Yrittäkää tunnistaa. Mukanani hilluu aika montakin henkilöä tosin me kai hajaannutaan. Kuljen ainakin tällaisten ihmisten kanssa siellä; Tsumugia cossaava mua vähän lyhempi Rospe, joka ottaa käsitykseni mukaan Joujounsa Namikan mukaan, sit mua paljon pitempi Lee, jonka vaatetusta en itseasiassa edes tiedä.. Kinokonkin pitäis hillua meidän kanssa etc..
 
Grelliä en voi kokoajan pitää kätösissäni mut yrittäkää tunnistaa ulkonäön perusteella (koska en ehdi laittaa kuvaa musta xc). Grellillä on btw ne Sumin lolit, Riman kengät ja sit se mohair joka sit jää sille pysyvästi, kun joku muistaakseni siitä kyseli.
 
Jos siis olette tulossa niin saa tulla nykimään hihasta :3 En pahastu, päinvastoin ! JA VAROITUS, oon tosi puhelias ja päällekäyvä. Tuun ihan 100% varmuudella nykimään JOKAISTA ihmistä jonka näen kulkevan pullipin kanssa. Anteeksi kovasti jos se satut olemaan sinä. ;_;
 
xoxo; Miku


2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Hei mäkin olin siel :D mut en tosin cosplaypuolella
    En nähy ketään sun kuvausta vastaavan näköstä tyyppiä... harmi

    Toivottavasti teilläkin oli hauskat festarit :D <3

    VastaaPoista