lauantai 28. syyskuuta 2013

Apua nyt ihan oikeesti

Blogger ei suostu laittamaan noita kuvia pienemmiksi, ei sitten mitenkään. Flickriin en halua mennä (en vielä ainakaan), Deviantart & Photobucket on jo kokeiltu, niiden kuvia tää ei suostu pienentään, Aijaasta noita ei voi enää kopioida.. mitä hittoa mä teen ??
Bloggaus taitaa olla ohi jos en pysty enää laittamaan noita kuvia tänne millään keinolla. En voi tehdä enää paljon mitään.
 
Kuvien pienentäminenkään ei onnistu. :/
Eli toisin sanoen, heihei, nähdään sitten kun oon saanut ongelmani setvityiksi.
 
~ Miku

4 kommenttia:

 1. Aika vammasta ku blogger tekee näin o_o Entä jos perustaisit uuden blogin, toimisikohan sitten?

  VastaaPoista
 2. Ite ehdotan, että pienennät kuvat valmiiksi, ennen kuin lataat bloggeriin, silloin en usko että se suurentaa niitä. Mutta jos suurentaa, niin sitten suosittelen käyttämään flickriä.

  VastaaPoista
 3. Samaa ehdotan kun edellä , eli pienennät kuvasi itse valmiiksi esim paintilla , onnistuu erittäin helposti. Tuottaahan se hiukkasen enemmän työtä mutta jos blogger ei kykene itse niitä pienentämään se on pakko homma tehdä. Blogger ei tule suurentamaan kuvia itsestään , mutta tässätapauksessa todennäköisesti joku blogin ulkoasun koodeista mättää ja siksi bloggerin automaattinen kuvanpienennys ei toimi.

  Siksi vika voi olla myös blogin ulkoasussa , jotkut bloggerin ulkoasut eivät jostainsyystä itse osaa muokata kuvia alkuperäiskoosta , kun taas jotkut kykenevät. Oletko miettinyt vaihtaa blogisi ulkoasua/teemaa ? Se SAATTAISI auttaa kuvaongelmassa.

  ~Ameeba

  VastaaPoista
 4. Oon huono tällaisissa joten en osaa auttaa :( toivottavasti saat ongelman kuitenkin korjattua! :)

  VastaaPoista