tiistai 31. joulukuuta 2013

Hyvää uutta vuotta 2014 ♥

Heips ~
Minulla ei ole mitään erityisen kummoista postausta, pahoitteluni. Tämä vuosi oli itseasiassa ihan kamala, en ehtinyt postailla kunnolla, odotin Monaakin koko vuoden ja muutenkin meni aikamoiseksi angstaamiseksi ihan koko syksy. Toivottavasti ensi vuosi olisi parempi.
 
Nukkeilusta sen verran, että ensi vuonna olisi tarkoitus saada suurin osa nukeistani valmiiksi (okei, näin sanoin viime vuonnakin vaan eipä tapahtunut. Mutta syyttäkää äitiä joka ei antanut tilata kamoja) ja hankkia 2 uutta nukkea. Mulla on 600 euroa säästettävänä, enää puuttuu noin 120 euroa. Toivottavasti saan säästetyksi, koska näitä hankintalistalla olevia nukkeja olen himoinnut 4 vuotta. :)
 
Jeps. Mutta ei minulla muuta. Jaksakaa seurailla tylsää blogiani ensi vuonnakin ♥
Hyvää uutta vuotta 2014 kaikille lukijoilleni !
 


2 kommenttia:

  1. Whaat siis puuttuuko sulla enää 120 euroa niin sulla on 600 euroa ö____ö ?! Okei miten ihmiset oikein jaksaa säästää :'D Mä varmaan tuhlaisin jo 300 euron kohdalla kaikki rahani köhköh, mutta kai sitä sitten voi säästää jos on niin halukas saamaan jotain :'3 (niinkuin minä, mutta kun mulla se säästäminen on joskus tosi ongelmallista, vaikka olenkin aika pihi 8'D)

    VastaaPoista
  2. Vaaaaaaaaaaau oot saanu säästettyy ihan sairaasti ;o; ;) Vauh, itte en pystyis :D Tai no vois yrittää, koska ittekkin haluisin kaikkee nukkeiluun liittyvää ;3
    Ihanaa uutta vuotta <3

    VastaaPoista