sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Lupaus [1/2]

Iltaa ~
Olen tällä viikolla yrittänyt postata kahdesti. Molemmat luonnokset poistin. Ei siitä oikein mitään tullut, eikä tullut nytkään. Äewwrhhh ei voi mitään kun ei nyt vaan jaksa ajatella nukkeja. Tarina kyllä inspiroi jne, mutta toteuttaminen tuntuu kuolemantuomiolta. Ja muutenkin, tässä on ollut vähän muuta ajateltavaa ( mm. kaksi viimeistä viikkoa alakoulua edessä, tää on kamalaa...).
 
Jep, mutta takaisin tarinaan! Tästä tuli tosi lyhyt. Yritin paikkailla tarinan köyhyyden noilla muokkauksilla, mutta nekin näyttää vaan tyhmiltä. Voi paska. Tällä viikolla mistään ei tule mitään.
Toivottavasti kuitenkin kelpaa.
 
~~~~
 
picfic; Lupaus [1/2]
 
 
 *juoksuaskelia*
 

 
Shirei: Ei! Jättäkää minut rauhaan! En tehnyt sitä tahallani --
 
 
Shirei: *hengittää raskaasti* Antakaa... minun... olla...
 
 
Shirei: *pyörtyy*
Peli on menetetty. Grell ei ehtinyt tarpeeksi nopeasti. He saavat minut. Ja he tappavat Satokon...
 
~~~~~~
 
Hetken päästä toisaalla...
 
 
Shirei: *herää* Mitä...
 
 
Shirei: ... ei. Päättäjät saivat minut kiinni. Pahin painajaiseni kävi sittenkin toteen, vaikka kuinka yritin taistella sitä vastaan. *syvä huokaisu*
 
 
Lucifer: *ilmestyy paikalle* Huomenta, Shirei. Heräsithän sinä vihdoinkin.
Nyt kun olet kuulolla, voinkin kertoa sinulle uutiset heti. Sinä olet rikkonut käskyjäni. Päästit etsintäkuulutetun vapaaksi. Olen aina tiennyt, ettei sinuun voi luottaa. Shirei, sinut on tuomittu kuolemaan.
 
 
Shirei: *nousee vaivalloisesti ylös* ... Anteeksi kuinka? Kuolemantuomio? Enhän minä edes --
 
Lucifer: *keskeyttää* Vaikene. En kaipaa typeriä selityksiäsi. Olet aina ollut tarkkailuni alaisena. Tiedän kyllä, mitä sinä olet puuhannut selkäni takana. Ei tämä ollut ensimmäinen kerta, jolloin päästit hyväsydämisyyksissäsi vangin vapaaksi. Ja minä olen kurkkuani myötä täynnä sinun valheitasi. Tämä leikki päättyy nyt.
 
 
Shirei: *kylmiä väreitä* K-kauanko saan aikaa?
 
Lucifer: *naurahdus* Olen armeliaalla tuulella - saat viikon. Olet vangittuna tänne koko sen viikon ajan, ja sinua vahditaan kokoajan. *hymy* Ehkä nyt ymmärrät, että sinun olisi kannattanut totella minua.
 
 
Shirei: Hyvä on. Minä hyväksyn sen. *äkillinen oivallus* Mutta entä Satoko?!
 
Lucifer: *naurahdus* Mitä siitä tytöstä?
 
 
Shirei: *katsoo Luciferia silmiin* Minulla on yksi toive.
Voitko sinä toteuttaa sen?
 
Lucifer: Hm, harkitaan. Mikä toiveesi mahtaa olla? Liittyykö se kenties siihen tyttöön?
 
 
Shirei: Satokolle ei saa käydä mitään. Minut voit paloitella, polttaa ja syöttää rotille, mutta Satokolle sinä et tee pahaa. Se on ainoa toiveeni. Lucifer, minä rukoilen, toteuta toivomukseni.
 
Lucifer: *hymy* Ai, etkö sen enempää toivo? Tottakai se käy~ Lupaan, ettei Satokoasi tapeta. Hän pääsee pois täältä. Lupaan sen sinulle.
 
 
Shirei: *huokaisee helpotuksesta* ... kiitos.
 
Lucifer: *naurahdus* Ja nyt, hyvää loppuelämää, Shirei.
 
 
Lucifer: Olisihan sinun pitänyt tietää, etten ole vielä koskaan elämässäni pitänyt lupauksiani. *naurua*
 
~~~~~~~~
 
Tulipa synkkä tarina. Kuvasin tämän mitä aurinkoisimmalla kelillä, ja silti noista tuli tuollaisia. Hetkinen...
Kaikki Shireistä tykkäävät, olkaa hyvät ja tehkää musta iltaruokanne.
 
Kiitos ja kumarrus.


12 kommenttia:

 1. Hei äläpäs hauku tarinaas, täähän oli hyvä! Ei noi muokkaukset näytä tyhmiltä. Sun tarina on tosi hyvääh! Jos väität toisin syön sut iltapalaks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww voi kiitos ^_^
   Pitää sitten vissiin vähän varoa mitä sanon, etten vaan päädy sun lautasellesi. :D

   Poista
 2. Täydellistä *_____*

  Voi apua, mä kuolen. Aivan upea kuvatarina. Hyvin toteutettu. Jännittävä. Synkkä joo, mutta se sopi tähän niin hyvin ja oli osa tätä ja tiesmitä. Shirei on ihana. Noi juoksukohat = wow. Muokkaukset. Kaikki. Hienoa. Upeaa.

  ...ai minunko pitäisi opetella kommentoimaan kokonaisilla lauseilla? :D

  Äääää Lucifer et tee mitään Shireille! >://// hyi paha Lucifer. teen siitä leikkeleitä

  ...anteeksi sanoitko että kaksi viimeistä viikkoa ALA-ASTETTA O_____O mitäh. Vaikutat vanhemmalta ku kutosluokkalaiselta :o (ps. mä luin koko ala-asteen vikan kuukauden pelkkää mangaa kaikki tunnit köh XD)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks ;_; <3
   Mitä sitä suotta, kommentti on varsin hyvä näin. ^_^

   MUAHAHA pahuuksia tulee kyllä vielä tapahtumaan, varo vaan. Voi olla että joudut pistään Lussen leikkeleeksi XD

   Joo, sanoin että ala-astetta. Kiitän. <3 (Ei ollut eka kerta kun mulle sanotaan että vaikutan vanhemmalta kuin mitä olen...) Ole iloinen että käytit viikkosi niinkin hyvin, ite veikkaan et vaa ahdistun ja yritän nauttia noiden ihmisten seurasta vielä kun ehdin. ;_;

   Poista
 3. Huuu siistit muokkaukset!
  Juonikin on mielenkiintoinen :)

  VastaaPoista
 4. Ooh, eläydyin ihan tähän tarinaan ; u ; Taas kerran upea tarina sulta! ♥

  VastaaPoista
 5. Okei mä teen susta nyt mun iltaruokaa koska täällä yksi Shirei-fani joka ei kestä jos Shirei kuolee ; - ; !! Äääää.
  Nyt mulle selvisi kyllä viimeistään että Shirei on maailman epäitsekkäin olento: oma kuolema ei niin haittaa mutta Satokoa ei saa satuttaa. Tää piirre nosti Shirein pisteitä mun silmissä yhä enemmän, en voi kylliksi ihailla kuinka täydellisen persoonan oot Shireille luonut <3

  Tän tarinan toteutus oli taas ihan mahtava. Muokkaukset oli kertakaikkisen upeat ja sopi tän tarinan synkkään tunnelmaan täydellisesti. Tuo viimeinen kuva on oikeesti jotain maailman upeinta! Jäin tuijottamaan sitä ja sain kylmiä väreitä, koska sen kuvan kuvakulma & vuorosanat oli älyttömän pysäyttävät. ö___ö Hetken jo luulin Luciferin heltyneen sen verran, että suostuisi säästämään Satokon, mutta tuo viimeinen vuorosana käänsi kaiken ihan päälaelleen. Juonenkäänteet tässä tarinassa on ihan parhautta <3

  En voi muuta enää sanoa kuin että ihan mahtava tarina! Sulla on kyllä taitoa ja mielikuvitusta vaikka muille jakaa, ja oot saanut tästä tarinasta tosi koukuttavan ja jännittävän.
  Jatkoa odottelen innolla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww kiitos taas ;_;
   Itse rakastan epäitsekkyyttä, ja olen aina halunnut Shireistä mahdollisimman epäitsekkään otuksen. Nii in, saapa nähdä miten tässä vielä käy... Kuka kuolee ja kuka ei ;)

   Haha, halusin että kun ihmiset lukee tätä niille tulee sellanen "jes kiva nyt menee hyvin.. EIKU VOI EI MITÄ TÄÄ ON" -fiilis. Hyvä jos tykkäsit! :)
   Pyrin taas viikonloppuna jatkamaan.~

   Poista