maanantai 20. maaliskuuta 2017

On wednesdays we wear black

 
Tervehdys!
Olen lähiaikoina innostunut katsomaan American Horror Storyn kokonaisuudessaan, joten luonnollisestikin tämä heijastelee myös inspiraatiooni. Kolmoskauden noitaestetiikka innosti kuvaamaan tänään pienehkön shootin nukeistani aiheen hengessä. (Shirei, Edriel ja Anemone ovat kaikki vieläpä eri tarinoista, joten tämä kuvasarja toimikoon itsenäisenä ja mihinkään varsinaisesti liittymättömänä.)
 
Pyrin muokkaamaan kuvat mahdollisimman överiksi, jotta saisimme tunnelman pysymään tummana loppuun saakka.
 
(Ja ppsst Annika siellä ruudun takana, noilla kirjoilla saattoi ehkä olla osaa asiaan B) <3)
 
 
-----
 
    

  
 


6 kommenttia:

 1. Huhhuh, tää oli ehdottomasti yksi upeimmista shooteista mitä oon sulta koskaan nähnyt! ♥ En ymmärrä, miten sait rakennettua tästä näin upean ja luontevan kokonaisuuden. Kolmen nuken sisällyttäminen samaan shoottiin ei ole mikään pala kakkua, joten oon ihan mykistynyt siitä, miten hyvin sait tän shootin toimimaan kaikkien kolmen tyttösen kanssa. Shirei, Anemone ja Edriel oli ihan loistovalinnat näihin kuviin! ♥

  Ei varmaan ole yllätys, että oon ihan hulluna tällaisiin shootteihin, joissa on käytetty paljon pieniä yksityiskohtia ja synkkiä horror-teemoja. 8-) Sun mielikuvitukseen voi kyllä aina luottaa! Noitahenkisyys suorastaan huokui kuvista, ja saramaisen omaperäinen muokkaustyyli erottui myös edukseen ihan joka kuvassa <3 Mustavalkoisuus oli nappivalinta, samoin nuo pentagrammimuokkaukset! Rakastuin varsinkin tuohon kuvaan, jossa kaikki tytöt ovat asettuneet pentagrammin ympärille rinkiin. Selkeästi jotain kunnon noitarituaaleja on luvassa. 8) <3 (Ja apua, onpa suloinen tuo pieni lintuhäkki! Taisinpa ihastua vähän tuohonkin kuvaan, jossa Anemone kurkistaa sen takaa. Anemonella on siinä ihana hullunkiilto silmissään, mitä ei voi olla rakastamatta <3) Myös Shirei ja Edriel näyttävät älyttömän kauniilta ja samaan aikaan uhkaavilta kaikissa kuvissa. Nyt voin myös katsella Shirein kuvia ajatellen samalla tyytyväisenä, että olenkin päässyt hiplailemaan tyttöä ihan omin kätösini 8)
  Kiitos kun otit Shirein sunnuntaiksi mukaan!

  Oi että, ihanaa että noille kirjoille löytyi käyttöä! :'D Unohdin varoitella silloin Kupliksessa, että niiden sivut eivät ole kovin esteettisiä (uhrasin niitä varten yhden Koiramme-lehden), mutta toivottavasti se ei haitannut. x) Nekin näytti sopivan hyvin tän shootin aiheeseen!

  Oli kyllä ihan mahtavaa nähdä pitkästä aikaa, kiitos vielä tuhannennen kerran kun jaksoit pitää mulle seuraa sunnuntaina <3 Muistelen vieläkin hymy korvissa kaikkea sitä, mitä kerroit mulle. Oot niin symppis ja ihana ihminen! Kiitos myös upeasta shootista, odottelen taas malttamattomana seuraavaa postausta. n.n

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhy oon jotenkin tavattoman otettu tästä kommentista, kiitos paljon Annikaiseni! <3 Kolmen nuken kuvaaminen ei tosiaan ollut (varsinkaan ulkona) mikään maailman helpoin juttu, joten on kivaa kuulla, että onnistuin. Ja synkät teemat ovat tosiaan itseänikin lähellä, heh.

   Ja itseasiassa nauroin ehkä hieman noita sivuja käännellessäni, sisältä löytyi varsin ihastuttavia kuvia XDD Ai että.

   ;__; Sitä samaa sinnekin, tärkeä olet ♥

   Poista
 2. Upea shootti!❤
  Tykkäsin noista muokkauksista tosi paljon, ja oot saanut kaikista nukeista otettua tasaisesti kuvia, vaikka shootissa esiintyy kolme nukkea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon! <3 Ihanaa kuulla, että shootti kolmella nukella onnistui.

   Poista
 3. ahs on yks mun lemppari sarjoista! :D siksi ehkä tykkään vähän liikaa tästä shootista. oot käyttänyt tosi monipuolisia kuvakulmia ja ideoita muutenkin! ihan superkivaa nähdä tällasia erilaisia shootteja, kun yleensä nukkekuvat on vaan sellasta klassista estetiikkaa tai jotain perus nukke seisoo tyhjää taustaa vasten. oot yks mun suosikkikuvaajista nykyään! terkkuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon kommentistasi, tuli hyvä mieli! ♥ Itse pyrin ottamaan kuvia vähän laidasta laitaan, löytyy niitä perus "Nukke hangessa seisomassa" -kuvia kuin näitä vähän poikkeavampiakin. Kiva kuulla kuitenkin, kiitos!

   (Ja joo, AHS on ihana sarja.)

   Poista