maanantai 11. syyskuuta 2017

Tracon 2017





Heips!

Tuttuun tapaani vietin edellisen viikonlopun Traconissa. Viikonloppu meni kuin siivillä, ja nyt takaisin koulun penkkiin palattuani voin todeta viikonlopun vieneen kaiken energiani...

Minulla oli joka tapauksessa varsin ihana viikonloppu! En ehtinyt pysähtyä ihmisten seuraan  kovin pitkäksi aikaa, mutta muuten oli melko kiireetön con.

(Ja näin pienenä aiheeseen liittymättömänä mainostuksena: loin eilen Wattpad-tilin, jonne aion tuon kirjoitusblogini ohella heitellä tekstejäni jatkossa. Käyttäjänimeni on sateiden, kurkkikaa ihmeessä!)

-----

Lauantai



Tämän pienen omistajan saa ilmiantaa. Harvemmin poden BJD-kuumetta, mutta myönnettäköön, ettei tämä ainakaan auttanut asiaa...


Annikan Lili ja Melody sekä Maijan Celestia ja Lumina.


Aino majesteettisessa Daenerys-cossissaan!


AAAAA 
(Elikkästä Twisty the clown American Horror Storysta. Niin upea aaaa)


Valtteri majesteettisessa cossissaan. Tämä oli muistaakseni Bendy and the ink machinesta.


Utun älyttömän upea Ruby-cossi Love livestä!

 (En ymmärrä LL:stä mitään, mutta designit ovat kovin jumalaisia!)



Entä mitä ostin paikan päältä? Näin nukkeblogin lukijoina teitä varmasti kiinnostaa eräät tietyt ostokset...





Ykkösgrail-Dalini Ciel kotiutui lauantaina! Paras impulssiostokseni koskaan. Olen ikuisesti kiitollinen Kaille, joka löysi tämän pienen kirpparilta ja lykkäsi kouraani. Grail-nukke cosplaykirppikseltä, ei lainkaan huonosti. Ei tarvinnut paljoa harkita, hankinko tämän vaiko en, sillä Cielin metsästäminen on tähänkin asti ollut varsin helvetillistä. Olen niin tyytyväinen <3

Koska en suunnitellut hankkivani tätä lasta, hahmo on vielä hivenen kysymysmerkillä. Toistaiseksi lapsi kantaa nimeä Morten, koska stailasin hänet ainakin hetkellisesti muistuttamaan kyseistä oc:tani. Saas nyt nähdä, jääkö Dal Cielini kyseiseksi hahmoksi vai nappaako nukke uuden identiteetin itselleen...







Toinen uusi lapseni on Pullip Classical White Rabbit, joka kantaa nimeä Edelweiss! (Tai ihan vaan Edel.) Sovin viikkoa ennen conia Viivin kanssa, että noudan tämän pienen conista. Olen tätä nimenomaista nukkea himoinnut suunnilleen siitä lähtien, kun Viivi sen hankki :'D Iloinen omistaja ilmoittautuu!



Sitten on vielä Iris (Dal Vendettina). Tämä tyttö puolestaan kotiutui minulle Kailta. Miten niin olen toiminut tovereiden nukkejen virallisena adoptoijana lähiaikoina Vendettina on Cielin (/Ciel Robinin) ohella yksi grail-Daleistani, ja tämä nimenomainen yksilö onkin aina ollut suosikkinukkejani. 

Eli, köh, viikonloppu poiki minulle kolme uutta nukkea, joista yhden hankkimista en ollut suunnitellut etukäteen. En siis ole menettänyt kontrollia elämästäni (vielä).

-----

Lopuksi vielä satunnaisia nukkekuvia uusista muovilapsistani lauantailta!








-----

Sunnuntai


Utun Suigintou-cosplay on kenties majesteettisinta hetkeen


Annikan Lili!


Maijan nimetön Pullip Bloody Red Hood. (Mustikkamaito näin väliaikaisesti :'D) Ei toki kasvata kuumettani tähän nukkemalliin...


Lauran Amanda uudessa peruukissaan!


Kävin tosiaan sunnuntaina moikkaamassa Annikaa, Lauraa, Maijaa ja Tuikkua. Itse en viitsinyt raahata nukkea mukanani, koska halusin stressivapaan conipäivän. (Kyllä, nuken kuljettaminen lisää stressilukemia huomattavasti...)


Maijan Luminan chipit ovat kenties lempichippini! Minun Atlasillani (Isul Glen) on samanlaiset, olin jo pitkään haaveillutkin nukesta noilla kultasilmillä.


Classical White Rabbitit. Olisinpa älynnyt ottaa Edelin mukaan, tyttö olisi ollut sopivasti Lilin ja Luminan risteytys... 


Ja vielä Maijan Celestia!









(Chióni-paralla on identiteettikriisi... Mikähän peruukki hänelle jää päähän, se jää nähtäväksi...)

-----

Kiitoksia kaikille vuoden 2017 Traconista! Ensivuoteen!

4 kommenttia:

  1. Ihan huikea nukkesaldo yhdeltä viikonlopulta!
    Classical White Rabbit on yks mun unelmanukeista ja Edelistä otettuja kuvia tuijottelinkin pitkään. ❤
    Muutenkin pallopäidesi joukkoon on liittynyt suloisia otuksia viime aikoina.
    Tsemppiä sulle kylmenevään syksyyn!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Tsemppiä sinnekin. Eiköhän täällä selvitä, vaikka inasen kylmeneekin, onhan täällä kuitenkin varsin kaunista.

      Poista
  2. OMGGG näitkö annikaa traconissa??? ;__;;; oon niin kade sulle äääwwwwäwäw

    Mut ihania nukkeja sulla :3 ihan sika ihana toi sun CWR varsinkin, tykkään tosi paljon tosta sen peruukista! Tiiätkö mistä se on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, näin toki :'D

      Kiitos kovasti! Peruukki on Leekeworldilta, väri taisi muistaakseni olla Bright Ivory (limitedsävy).

      Poista