maanantai 2. huhtikuuta 2018

Tampere Kuplii 2018

Heips!

Viime viikonloppuna oli Tampere Kuplii, jossa tuli sitten vietettyä koko viikonloppu mukavasti. Pientä irtiottoa arjesta - elän tässä parhaillaan koeviikkoa, joka alkoi juuri Kupliin jälkeen ja jatkuu huomenna...

Tulin ottaneeksi Kupliista hirvittävän vähän kuvia. Tässä postauksessa on vain muutama kuva viimeviikonlopulta, loput ovatkin satunnaisia shootinpätkiä.













Tampere Kuplii oli tapansa mukaan tosi mukava tapahtuma, kiitos kaikille kanssani pyörineille! <3 

Sitten minulla olisi muutama kuva Monasta, joka sai kyseisenä viikonloppuna uuden peruukin. Obitsun tarvitsisi vielä, niin alkaisi olla valmis tyttö.









Olen kovin viehättynyt tästä uudesta tukasta. Aluksi pelkäsin, ettei väri sopisi Monalle, mutta se onkin ihanan lämmin ja tukee oranssipainotteista meikkiä kauniisti. 

- - -

Tähän väliin muutama edgy kuva Miwasta, koska tällaisiakin olen näemmä ottanut... :'D



- - -

Ja lopuksi vielä yksi shootti! Ensi kerralla koitan koota vähän selkeämmän postauksen, mutta tämä saakoon nyt mennä tällaisena sekalaisena kokoelmana. Saattaa olla, että innostun kuvailemaan kuvatarinaa taas tässä lähiviikkoina. 

Nyt kuitenkin pieni shootti Callistrasta! Varoituksen sanana, tämä shootti sisältää alastoman nuken, eli jos moinen ei miellytä, katsomatta kannattaa jättää. 

Shootin nimi on muuten jokseenkin ironinen, koska Callistran olisi tarkoitus olla Kuu Parantajan tarinassa krhm krhm

- - -

Aurinkoleikki





















4 kommenttia:

  1. tosi kiva postaus, eikä lainkaan sekava vaikka ehkä nin luulit!<3 musta tällaset koostepostaukset tai niiden tapaiset on tosi kivoja.
    Mona on aivan ihana uudella pruukillaan, se sopii hälle niin hyvin. Voi vitsit oikeesti, pitäisköhän sitä joskus hankkia Paja itselleenkin. Mona on niin nätti!
    myös tuo shootti Callistrasta on aivan ihana, kyseinen neitokainen on kyllä ihan yks mun suosikki sun nukeista ja hahmoltaan tosi kiinnostava, tykkään! Punainen nauha sopii niin nätisti silmien sävyyn ja asennot on niin ihanan keimailevia ja kauniita. Ihan yks mun suosikki shoot sulta, tosi onnistunut!

    Tsemppiä arkeen ja koeviikolle, ja aurinkoista huhtikuuta!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, Kiki! <3 Tämä piristi. Tsemppiä sinnekin! <3

      Poista
  2. Ihana postaus! Tosi kivoja kuvia ja tuo shootti oli aivan ihana♡

    VastaaPoista