sunnuntai 5. elokuuta 2018

Only one shot

Hei kaikki! ^^
Kesä alkaa lähestyä loppua. Palaan kouluelämään jälleen ensiviikon torstaina. Uusi lukiovuosi tuo varmasti mukanaan aivan uudenlaisia kiireitään ja muutoksiaan. Ensimmäinen muutti elämästäni hirvittävän monta asiaa, mutta onneksi pääasiassa positiivisessa mielessä. Kiire ja suunnattomat paineet ovat yhä perfektionistiselle sielulleni melkoisia taakkoja, mutta enköhän minä selviä.

Nukkekesänä tämä on ollut mitä loistavin! Toteutin ainoan tavoitteeni ja kuvasin läpi jokaisen nukkeni. En myöskään ostanut yhtään uutta nukkea, mikä on minun kohdallani saavutus sekin... :'D Olen kovin innostunut kaikista nukkejutuista ja yritän pitää harrastuksestani kiinni koulusta huolimatta.

Toivottavasti muillakin on ollut hyvä kesä! Kiitos kaikille blogiani kesällä seuranneille <3 Jaksetaan vielä syksylläkin!

- - -



Callistra on yksi suosikkinukeistani, mutta jostain syystä en saa siitä koskaan edustavia kuvia. Haluaisin kovasti ottaa siitä pitempiä shootteja, mutta en vaan onnistu ikuistamaan tytön kauneutta kameralle asti. :/








Lir lähti mukaani mökille! Vietimme äidin kanssa miltei koko viikon mökillämme, joten ajattelin pitkästä aikaa kiskoa nukenkin sinne asti. Lir pääsi nauttimaan maalaismaisemasta <3












Kuvailen Granatéa ja Absynthea aina kovin romanttisissa tunnelmissa, vaikka oikeastihan nämä kaksi käyttivät toisiaan omiin tarkoitusperiinsä eivätkä missään vaiheessa oppineet rakastamaan toisiaan... :'D Tykkään vaan kovasti ottaa parikuvia nukeistani, ja nämä ovat ainoa Taeyang x Pullip -pari täällä. (Mikä johtunee toki myös siitä, että Absynthe on ainoa Taeni...) Tulen siis vähän pakostikin romantisoineeksi varsin epätervettä ihmissuhdetta, joka itseasiassa päättyi toisen kuolemaan. Tarina, josta nämä kaksi sekä Rowan ovat, on nimeltään Perhosefekti. Aion joskus kirjoittaa sen uudelleen, koska edellinen yritelmä on varsin huono sellainen.




Isul-viisikkoni yhteiskuvassa! Katselen monesti kuvia muiden Isul-ryhmistä ja mietin, että onpas paljon poikia. En jostain syystä hahmota, että minullakin on tosiaan jo viisi Isulia :'D

Kuvassa siis vasemmalta oikealle Lir (Romantic King), Lucifer (Duke), Mercury (Hednar), Atlas (Glen) ja Rowan (Classical White Rabbit).

2 kommenttia: