sunnuntai 30. syyskuuta 2018

Fall colours

Hei taas! 
Syksyn värit ovat inspiroineet minua kovasti. Siksipä kävin vähemmän sateisena päivänä napsimassa muutamia kuvia Kangasta. Otin myös muutaman Halloweeniin sopivamman kuvan - ne löytyvät postauksen lopusta.

- - -
6 kommenttia:

 1. Oi miten ihana Kanga! Kanga on kyllä ehdottomasti mun suosikki sun nukeista, hän kun on vaan niin kaunis. Kuvat numero 2 ja 9 ylhäältä päin laskien ovat mun suosikkeita, kauniit syksyn värit olet saanut kuviin vangittua.
  Ihanaa pian alkavaa lokakuuta sulle ja tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! <3 Ihanaa, että tykkäät Kangasta!

   Poista
 2. Kanga on niin mielettömän kaunis nukke ;-; Ihania syksykuvia!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania syyskuvia Kangasta! <3 Nää sai tosi hyvälle mielelle raikkaine ruskan väreineen. Kanga on kyllä minunkin silmissä yksi sun upeimmista nukeista, neidin katseessa kun on jotain hirmuisen vangitsevaa ja viehättävää. Harvoin sitä tulee ajatelleeksi, miten hyvin Ddalgi ja vaaleat hiukset toimii yhdessä! Kanga on elävä esimerkki siitä, että nätistä yhdistelmästä on kyse. <3

  Nuo lopun halloween-aiheiset kuvat tekivät tähän herkkään ja hyväntuuliseen syysshoottiin aivan loistavan juonenkäänteen. Rakastuin oitis niiden ideaan. Oli hauska huomata, miten nopeasti seesteinen ja miellyttävä fiilis alun kuvista vaihtui ahdistavaan pakokauhuun, kun näki nuo kädet kietoutumassa Kangan ympärille. Nerokasta, kerrassaan nerokasta!

  Onpa ihanaa päästä pitkästä aikaa kommentoimaan sun postauksia <3 On ollut kova ikävä tätä hommaa! Nukkeilu ei oikeastaan tunnu kunnolla nukkeilulta, jos ei Saran blogia pääse säännöllisesti ylistämään. ;D Mukavaa alkuviikkoa ihanalle nukkeilija- ja kirjoitusnerolle! Toivottavasti sulla on kaikki hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos paljon, Annika! <3 Sun kommenttien lukeminen on edelleen yhtä ihanaa. Oot ihan oikeassa siinä, että meidän pitää ehdottomasti päästä kommentoimaan toistemme blogeja, koska se on tosi olennainen osa tätä harrastusta! (T. Työn alla kommentoida taas sun kuvatarinaa!)

   Täällä päässä maailmaa kaikki hyvin, toivottavasti sielläkin <3 Oot ihana.

   Poista