sunnuntai 25. marraskuuta 2018

I'm a moonwalker

Tervehdys!

Tuntuu, että blogikulttuuri on ankaran kuollut nykyisin. Yritän itse ylläpitää postaustahtiani, vaikka on surullista huomata, etten ole postaillut tänä vuonna läheskään yhtä paljon kuin aiemmin. Harmillista, sillä blogit ovat minulle edelleen hyvin rakkaita. En ole karkaamassa täältä minnekään, ja todella toivon, että muutkaan eivät ole.

Tällä kertaa minulla on muutamia kuvia ensimmäisestä nukestani, Tsukikosta (Pullip Naomi). Tyttö on kovin rakas minulle, ja muistan sen aina näin joulun alla, kun dollyversaryni lähestyy. Ulkona on onneksi ollut ihania kelejä viimepäivinä, joten kuvaaminenkin sujui.

Otin aiemmin myös muutaman kuvan Monasta. Tytöllä on niin kiva outfit juuri nyt, että täytyy ottaa parempia räpsyjä myöhemmin.

---













---



2 kommenttia:

  1. Minuakin harmittaa että sillä aikaa kun oma jaksaminen ei nukkejen kuvailuun riittänyt niin koko blogi skene on kurjistunut. Yritän itsekin tsempata postata jotain aina silloin tällöin.
    Tsukiko näyttää asussaan joltain talven tuovalta hengeltä. Voin kuvitella taustalle järven jään napsahtelua ja kirpeän ilman ennen kuin lumi sataa maahan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista kommentistasi! Blogimaailma on tosiaan kaventunut ikävästi, toivottavasti siihen tulisi muutosta.

      Poista