torstai 27. joulukuuta 2018

Uusi tulokas ja talvikuvia

Tervehdys!

Koko vuoden olen haikaillut uuden nuken perään. Satun kuitenkin omistamaan jo niin usean graileistani, että ainoat nuket, jotka haluan, ovat varsin vaikeita löytää mistään. Varsinkin Taeyang Nosferatu on ollut haaveissa tämän vuoden aikana. Aiemminkin olen pojasta haaveillut, mutta Tae-kuumeen myötä halu vihdoin kotiuttaa Nosferatu kasvoi. 

Kuvittelin, etten saisi tänä vuonna enää nukkea, koska hauamiani malleja ei myynyt kukaan missään. Nosferatua varsinkin näkee hyvin harvoin missään. Jotenkin maailma onnistui kuitenkin olemaan puolellani, sillä sain toverini Allin kautta hankituksi itselleni tämän pojan! Tämä on kenties ystävällisintä, mitä minulle on tehty. Poikarakas saapui tänään ja olen todella onnellinen siitä, että sain kuin sainkin joulunukkeni <3 Iso kiitos Allille!

Nosferatuni kulkee nimellä Lindri. Hän on n. 2 vuotta vanhasta tarinastani Sudensilmät. Tuntuu hassulta, että siitäkin tarinasta on jo niin kauan aikaa... Joka tapauksessa koko tarinan hahmokaarti on nyt kotiutettu! Lindri on Mercuryn pikkuveli ja hahmona minulle edelleen hyvin rakas.


Lindri tulee vielä saamaan uudet silmät ja peruukin. Toistaiseksi lapsi menee varsin loistavasti noinkin, rakastan Nosferatun stock-lookkia tosi paljon. <3

Lopuksi vielä muutama talvisempi kuva Kangasta (Pullip Ddalgi). Kanga tosiaan taitaa olla fotogeenisin nukeistani. Halusin leikkiä valon ja punaisen liinan kanssa, toivottavasti onnistuin!4 kommenttia:

 1. Onnea Nosferatun saamisesta! ♥ Itsellä ei onneksi ole hinkua hankkia tuota mallia, ei ole sillä lailla oman tyylinen nukke. Mutta kyllä se on komea, ihanaa nähdä sitä aina muiden kuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Itselleni Nosferatu on ehdottomasti se omimman tuntuinen Taeyang.

   Poista
 2. Taeyang Nosferatu on todella ihana tae! Rakastan sitä, vaikka uskonkin, etten tuli sitä hankkimaan (:

  VastaaPoista