perjantai 1. maaliskuuta 2019

Home at last

Moikka!

Minulla on hyviä uutisia <3 En ole aikoihin postannut näin innoissani uudesta nukesta! Moni varmaan onkin huomannut, että olen kovin kiihkeästi yrittänyt viimevuodesta lähtien metsästää Isul Midnight Deja Vua itselleni. Nukkehan on ollut hakusessa siitä lähtien, kun se julkaistiin (eli seitsemän vuotta, hui), mutta sitä ei ole tuntunut näkyvän yhtään missään sen kerran myytyä loppuun. Keväällä kuvittelin, etten saisi poikaa koskaan, - tai ainakaan pitkään aikaan - mutta tässä pieni nyt vihdoin on!

Poika löytyi toiselta harrastajalta Ranskasta. Iso kiitos Paypal-tuelleni! <3 

Olen mielettömän innoissani tästä pojasta, joten eiköhän mennä stock-kuviin ennen kuin höpötän hahmosta mitään. c:

-----






Darling ;-; <3 Deja Vulla on ehdoton suosikki-faceuppini Isuleiden joukossa. Muistan hajoilleeni ihan urakalla, kun tämä nukke julkaistiin minun ollessani 11-vuotias. Siitä lähtien siitä on sitten haaveiltu. 




Stock-asu on myös aivan ihana, pitää käydä kunnolla läpi kaikki sen detaljit!



-----

Uuden pojan hahmonhan te oikeastaan olettekin jo tavanneet!



Tervetuloa kotiin, Mercury <3

Eli, mitä ihmettä? En ole hankkiutunut eroon Isul Hednaristani enkä myöskään aio niin tehdä. Asia on niin, että Mercuryn hahmo on kirjaimellisesti syntynyt tämän nukkemallin ulkonäön ympärille. Mercuryn on ihan aina pitänytkin olla Midnight Deja Vu, sitä ei vain ole saanut mistään. Halusin kuitenkin omistaa Atlasin ja Mercuryn jo nukkeina, sillä heidän hahmonsa olivat (ja ovat) kovin rakkaat. Siksi päädyin ostamaan pari vuotta sitten väliaikaisen Mercuryn. 


Eli Isul Hednarini saapi uuden lookin ja uuden hahmon (jahka keksin, kuka OC:istani sopisi Hednariksi)! Hednar on ihana malli ja toimi hyvin Mercuryna, mutta olen ehdottoman onnellinen, kun sain rakkaan poikani vihdoin ihan itsensä näköisenä kotiin <3 Jospa Hednarinikin innostaisi enemmän nyt, kun se saa ihan pysyvän ja oman hahmon eikä tunnu vaan väliaikaiselta. Eli kaikille parempi ratkaisu! Vihdoin odotus on ohi niin mallin kuin hahmonkin kannalta.









Kiitos kaikille katsoneille ja jokaiselle nukesta vinkanneelle (ja erityiskiitos tietenkin Paypalin kanssa auttaneelle Lauralle)! Tämä on sitten solidaarinen harrastus, mitä jaksan aina arvostaa yhtä paljon.


4 kommenttia:

  1. Onnittelut uudesta nukesta! Isul Midnight Deja Vu on kyllä ylivoimaisesti yksi näteimmistä Isul-malleista. Itsekin harkitsin sen hankkimista silloin, kun se tuli myyntiin. Kiva, että sait viimein hankittua nuken, jota olit niin kauan haikaillut. Poju on kyllä todella kuvauksellinen! ;) Mukavaa viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Pojan saaminen tekee kieltämättä tosi iloiseksi. Hyvää viikonalkua sulle (kun näin myöhässä vastaan)!

      Poista
  2. Jee mäkin oon seurannu sun isul-metsästystä innoissani ig:n puolella !!! Nyt kun hän vihdoin kotiutui niin oli pakko tulla tänne stalkkaamaan :'D On hän kyllä upea ❤️

    VastaaPoista