sunnuntai 22. syyskuuta 2019

Kuusamo 2019

Tervehdys kaikille!

Olen Kuusamon kuvien kanssa kaksi kuukautta myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Tänäkin vuonna reissumme oli aivan ihana! Viimevuonna Kuusamon matka jäi aikataulusyistä väliin, joten tänä vuonna toiseen kotiini palaaminen oli entistäkin ihanampaa. ♥

Kaksi vuotta sitten olisin ottanut Atlasin ja Mercuryn mukaan, mutta kun pojat sattuivat tulemaan kotiin juuri sopivasti reissun jälkeen. (Oli ihanaa hakea ne suoraan 9h automatkan jälkeen <3) Nyt pojat sitten vihdoin pääsivät katsomaan pohjoisempia maisemia!

Kuvien ottaminen oli jokseenkin hankalaa, koska koko viikon satoi :'D Oli aivan hurjan kylmä, mutta sehän ei ole estellyt aiemminkaan kyykkimästä nukkejen kanssa ulkona.

* * *














4 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia ja ihana kaksikko^^ jotenkin tosi kiva valo kaikissa kuvissa, juuri sopivan "hämyisä", ehdottomasti pienen kylmettymisen arvosia kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ^^ Ihanaa kuulla, että valo miellyttää, itsekin tykkään <3

      Poista
  2. Nyt tuli outo olo, kun tuntuu kuin olisin ihan vasta lukenut postauksen, missä heitä esittelit. :D Muistaakseni päädyin lukemaan sitä instan kautta ja löysin siten tämän blogin. Hmm.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että :'D Mustakin tuntuu kyllä ihan siltä, että vastahan nämä tänne kotiutuivat. Niin se vaan aika menee nopeasti...

      Poista