torstai 17. lokakuuta 2019

Doctor, I can't tell if I'm not me


Moikka!

Täällä ollaan jo vahvasti Halloween-tunnelmissa! Olen ottanut kauhean kasan enemmän ja vähemmän Halloween-teemaisia kuvia syyslomalla. ^^ On ollut ihanaa toteuttaa kaikki ideat suunnilleen heti, kun ne iskevät. Lomailu tekee todellakin hyvää. Nukkeinspi on muutenkin tosi korkealla!

Tässä siis muutama shootti! Yhtenä aamuna sumu oli puolellani ja kiskaisin itseni suurin piirtein heti sängystä ulos kuvaamaan. Oli worth of it, sain otettua Agathesta kuvia, joihin olen varsin tyytyväinen. Olen muutenkin aivan innoissani näistä uusimmista neitokaisistani.

* * *

Different kind of a morning walk

Irina, Pullip Bloody Red Hood








* * *

Irina on niin rakas! Bloody Red Hood on ehdottomasti sellainen nukke, jonka hankkimista voin suositella jokaiselle. Tosi monipuolinen ja kaunis. Olen niin rakastunut sen stock-vaatteisiin. Ne ovat aina olleet suosikki-stockini Prupaten stockien ohella, mutta nyt, kun omistan ne, osaan arvostaa niitä entistä enemmän.

* * *

Forgotten bride

Agathe, Pullip Jaldet








* * *

Agathe on varmaan tämänhetkinen suosikkini kaikista nukeistani. En koskaan kuvitellut, että löytäisin Jaldetin, joten olen siitä ihan mielettömän iloinen <3

Kiitos, kun katsoit!

4 kommenttia:

  1. Piristävää katsella muiden ja etenkin sun ottamia shootteja! Eipä taida niitä (ainakaan mun seuraamista blogeista) kukaan oikein enää tehdä:/ harmiksi!

    Agathe ja Irina kummatkin oikein kauniita tapauksia ja oon itsekin nykyään ollut kovin tykästynyt Bloody red hoodiin! Ehkä joskus se saattaa kotiutua viälä tännekkin:D! Hyvää loppulomaa x)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla, paljon kiitoksia! <3

      Bloody Red Hood sopisi tyyliltään tosi kivasti sun nukkekokoelmaan, olis kiva nähdä, millaisen lookin saisit sille aikaan! Kiitos samoin! ^^

      Poista
  2. Rakastan näitä sun Halloween-aiheisia kuvia!❤ Etenki tokavikan Agathe-kuvan tausta on niin nätti. :o Tunnelma näissä on ihana, voinko vaa liittyy noiden pikkuihmisten seuraan? :C
    Irina ja Agathe on kyl upeita tyttöjä, niistä on aina yhtä ilahduttavaa nähdä uusia kuvia! Toivottavasti pian lisää Halloweenkuvia! c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isot kiitokset, Oona! <3 Halloween-kuvien ottaminen on yksi parhaimmista jutuista syksyssä c:

      Poista