lauantai 18. tammikuuta 2020

Never breaking the chains


Moikka!

MH-kuvia sataa taas, koska en ole missään välissä ehtinyt muokkailla kaikkia Pullip-kuvia. (Tai sitten vaan postaan ne muokkaamattomina, mutta yllätys yllätys siihenkään ei ole aikaa :'D) Alkuvuosi vilisee kiireitä. On preliä ja penkkaria, lukulomakin kohta. Koulukiirettä pukkaa, ja töitäkin pitäisi varmaan etsiä. Don't mind me as I scream in a corner

Nyt kuitenkin jokunen MH-kuva tähän väliin sen kerran, kun ehdin nämä postata.




Omien kustomien kuvaaminen on yllättävän hauskaa! Talvi on varsin kuvauksellinen tapaus.




Vähän uusia kuvia tästäkin kriisilapsesta. Mana tarvitsee pikaisesti fiksumman stailauksen, asu on aikamoinen kaaos, mutta Manalle sopivat MH-vaatteeni alkavat olla uhkaavasti lopussa.





Möö ;-; Haluaisin jo päästä räpsimään kuvia tästä nukesta kesäisissä maisemissa!



Viimeviikonloppuna oli aivan ihana keli, joten kiikutin Spectran ulos ihailemaan laskevaa aurinkoa. Olin kuvaillut jo aamupäivällä, mutta totesin uimahallista palattuani, että vielähän sitä pitää ilta-aurinko ikuistaa, kun sellainen kerran taivaalla on. Viimeaikoja ei kuitenkaan ole hyvillä keleillä turhaan siunattu. :/





Spectra on kyllä yksi ehdottomista MH-suosikeistani. Niin hieno! Tästä nukesta basic-versio on vain se ehdottomasti kaunein.



Abbeykin on kyllä yksi iso rakas! Kuurainen aamu sopi sille hyvin. Tämä nukke sa vaan jaksaa ilahduttaa olemassaolollaan. Onneksi omistan sen.







En muista tarkalleen, olenko koskaan jakanut tästä nukesta kuvaa blogin puolellaan. Ghouls Rule Cleo kuului anyhow joululahjanukkeihini! Minulla on itse asiassa nyt koko GR-konkkaronkka kasassa, koska sain eilen Draculauran kotiin.


Tämä pienokainen löytyi kirppikseltä aiemmin esittelemäni Haunted Draculauran kanssa. Ghoul Chat Rochelle, jos muistan oikein! Minun ei pitänyt enää hankkia toista Rochellea, mutta tämä sen kuin huusi nimeäni.



Lisää Ghouls Ruleja! Majesteettinen Clawdeen.




Vielä pari Miwaa lopuksi. Olisipa täällä taas lunta :(

Näissä tunnelmissa hyvää viikonloppua kaikille!


1 kommentti:

  1. Talvi on ihana! Ei vois nimi paremmin ulkonäköön sopia! :D Tykkään kyllä muistakin sun kustomeista, tosi kiva tyyli! Toitotan tätäki aina vaa mut on niin piristävää ku oot kuvannu niin montaa eri nukkea samaan postaukseen! :> Aina ku luen sun blogia ni alkaa tekee mieli mennä kuvaamaa :DD

    Jaksamista koulun ja elämän kanssa! :( Ja onnee työnhakuun! Toivottavasti saat jonkun mukavan homman. ^-^

    VastaaPoista