tiistai 21. huhtikuuta 2020

I'm a Barbie girl in a Barbie world

Heips!

Tuli tänään löydettyä Prisman alelaarista yhdeksällä eurolla himoitsemani Barbie! Oon itkenyt tällasen kunnolla nivelitetyn Barbien perään nyt jonkin aikaa ^^ Tajusin, ettei näitä haluamiani meinata myydä oikein missään enää, joten ilahduin kovin, kun alelaari palveli!

Urheilijatyttö toimissaan! <3 Halusin mennä ihan autenttiseen paikkaan räpsimään kuvia tuo alkuperäinen asu päällä! Paikalla oli myös paikallista nuorisoa (en enää hahmota kenenkään ikää kun pidän itseänikin pari vuotta nuorempana kuin oon :'D), onneksi olivat ihan rauhassa vaikka kyykin siellä
Ja sitten vähän kasuaalimpaa päälle! Tyypin nimi on nyt Diana :') Olen jotenkin ihan kamalan onnellinen siitä, että löysin sen!


Kiitoksia katselusta! 💛

2 kommenttia:

  1. Onnittelut uudesta nukesta! Kuvauksellinen typy! Mitä mieltä olet tuosta made to move-kropasta? En ole henk. kohtaisesti päässyt hypistelemään sellaista, mutta kuvien perusteella näyttää taipuvan hyvin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti! Olen itse asiassa ihan rakastunut tähän kroppaan. Se on anatomisesti miellyttävä ja todella taipuisa! Taipuisuudessa verrattavissa Pullipin Obitsuun (joskin paljon jäykempi). Vaatinee minulta vielä vähän totuttelemista, mutta uskon, että posetan sitä jonkin ajan päästä vielä näppärämmin ^^

      Poista