torstai 4. helmikuuta 2021

Arvostellaan nukkemalleja

 Olen jo pitemmän aikaa tuuminut, että yrittäisin tehdä samaa mitä blogeissa tehtiin 2010-luvun alussa - malliarvosteluja. Kyllähän uusia julkaisuja kommentoidaan instassa, mutta tekipä mieleni tehdä tännekin tällainen. Tässäpä siis fiiliksiäni viimevuoden 2020 nukkejulkaisuista!

* * *


Pullip Claudia

Yksi ehdottomista lemppareista vuodelta 2020. Aluksihan mulla oli varsin ristiriitaiset ajatukset tän suhteen. Nuken asun tyyli on ihana, mutta asun sekavuus ei ihan nappaa. En tiedä, kenen idea oli laittaa tuo iso silmäasia tuohon. Tässä on kans jotenkin mittasuhteet vähän hämärät. Muuten tykkään kyllä ideasta tässä asukokonaisuudessa.

Mutta itse nukke? Aivan ihana! Rakastan huulia ja kulmakarvoja (jotka promokuvissa ei juuri näy). Tämä on naamaltaan about sitä, mitä nukelta haen, joten ihan hyvin voisin kuvitella tän mun luokseni.

Mun ehdoton iso miinus kaikissa nukeissa on muuten tuollaiset muovikengät! En kestä niitä :'D Wilhelminan muovipopot ovat ainoat, joita oikeasti taidan käyttää.


Pullip Uesaka Sumire x Pullip Revolutionary Broadway Alliance Version

Aam, joo. Nämä on näitä, joiden kohderyhmää en oikein ole, joten en osaa juurikaan sanoa, mitä mieltä olen tästä. Ymmärrykseni mukaan nukke näyttää esikuvaltaan, joten plussaa siitä. Nukkena tämä ei ole erityisen kiehtova, tällaiset ei-minkään väriset faceupit eivät ole mun juttuni.


Pullip Noan

Musta tuntuu, että tämä oli yksi hypetetyimmistä nukeista viimevuonna. Jep, onhan se kiva, mutta ei ollenkaan niin kiva että jaksaisin sen kummemmin innostua. Nuo intensiivisen punaiset meikit on kyllä hauskat. Samoin tän overall tyyli! Tästä on kyllä instassa liikkeellä tosi nättejä yksilöitä, mielelläni niitä katselen ^^

Tykkään muuten siitä, että nykyään nukeille tulee taas enemmän kamaa mukaan! Hyvä. Tuo pehmokin on ihan huippu lisä tähän.


Pullip Veverka

Idea on niin söpö! Tuo asu on ihana ja pitäisin sitä ehdottomasti nukeillani. Itse nukke näyttää vähän Pullip Megiltä. Nothing new under the sun, ei mene mulla jatkoon, vaikka suloinen onkin. Mulle ei vaan millään riitä nukessa se, että se on "ihan söpö".


 Pullip Eirene

Tästä en tykkää :'D Tällä on tosi ihanat chipit ja hyvä tollanen Prinsessa Ruusunen -look, mutta tyyli ei yksinkertaisesti ole sellainen, josta pitäisin. Tästä saisi kyllä stailaamalla ihanan uneliaan näköisen.


Pullip Asuna

SAO herran vuonna 2020? Ei jatkoon. Next.


Pullip Patoricia

Hän on yksi suosikeistani!! Tykkään paaaljon meikin värivalinnoista ja kulmien muodosta. Hyvin kaunis. En myöskään muista, että hetkeen olisi ollut Pullipilla noin pinkit huulet. Ihanaa vaihtelua, yleensä uusilla julkaisuilla on heleän vaaleanpunaiset huulet, mutta tällä on ihan legit pinkit.

En ymmärrä lolitasta turhan paljoa, mutta mun silmään tän asu on ihanan överi ja nätti!

Tää on sellanen malli, jota en varmaan ostaisi, mutta josta näkisin mielellään paljon enemmän kuvia.


Pullip Zappa

Eos would never-

Okei joo, steampunk ei erityisen onnistunutta tässä yksilössä, mutta onhan se nyt söpö. Miellyttävä väripaletti, tykkään maltillisesta ja luonnollisesta meikistä. Varmaan iskee monille. Kulmat on ihan mun lempiyksityiskohta tässä. Yleinen look on kuitenkin tosi kaoottinen, ei jatkoon mulla.


Pullip Kuromi

Taas yksi mun lemppareista! 2020 julkaisut olivat tosi iloinen yllätys, hyvin harvaa viimevuoden nukkea inhoan jotenkin erityisesti. Tämä on kokonaisuutena ihan loistava, värit pelaa yhteen ja nukke on tosi suloinen. Tästäkin on paljon kivoja omistajakuvia liikkeellä. Pidän paljon! Tämä on ihan siinä hilkulla, että hankkisinko vaiko en. En usko, että koskaan hankin, koska en osaisi stailata tätä mitenkään kiinnostavasti. Mutta tykkään paljon!


Pullip Sowrene

Tämän julkaisuhan siis peruttiin, eli ei ole tulossa. Sanon vain, että asua pitäisin vaikka itse :'D <3 Ihana. Mutta itse nukessa ei ole mitään nättiä mun silmääni, liian vähän silmämeikkiä ja tosi hämärän malliset huulet.

Mutta asu. Jeps. Se kelpaisi. Onneksi näitä on muitakin kuin vain tämä. Airalla ja Myralla on muutenkin paremman sävyiset asut kuin tällä :'D


Pullip Purely Serbet

Tää on varmaan mun inhokki, sorry D: Eka ajatus tästä taisi olla, että tuo blushaus näyttää filtteriltä. Se ei ehkä ole ihan hyvä juttu. Tyylillisesti tämä olisi napannut mulle kymmenen vuotta sitten, mutta enää ei. Söpö, joo, ja kivoja yksittäisiä vaatteita, mutta ei vaan enää oikein iske. Nuo kengät on kyllä kivat, plussaa tuollaisista ihan kunnollisen näköisistä popoista nukella.


Pullip My Melody Pink version

Taas yksi mun suosikeista! <3 Tässä toimii kyllä aivan kaikki. Suloinen asu (jossa on useita eri vaatekappaleita, aiai, kelpaisi mullekin) ja siihen hyvin sopiva meikki. Peruukkikin on ihanan värinen ja mallinen. Tää ja Kuromi jäävät varmaan tasalaatuisimmiksi julkaisuiksi vuodelta 2020. Nam.


Pullip Eclata

Olin aluksi hyvin innoissani, koska jee lisää tummaihoisia nukkeja, mutta into laski hyvin nopsaan. En ihan hirveästi kuitenkaan pidä tämän faceupista :( Tämä jäi mulle sellaiseksi perussöpöksi malliksi, josta tykkään katsella omistajakuvia. Onneksi en kuitenkaan kiirehtinyt ostamaan tätä. Asu on kyllä tosi kiva, vaikka hameen malli ei ole ollenkaan lempparini. Tuo viittasysteemi on ihana! Tän nuken värimaailma saa kans täyden kympin multa.


Pullip Keres

Tästä mulla on tosi ristiriitaiset fiilikset. Tyyliltään ja väreiltään tää on ehdottomasti just sitä, mistä tykkään nukeissa. Tällä on monta käyttökelpoista vaatetta plus rakastan tuota viittaa! Haluaisin nähdä tämän uudelleenstailattuna, jotta voisin sanoa, tykkäänkö oikeasti tuosta meikistä vai innostuinko vaan, koska kerrankin julkaistiin tummempi nukke. Vähän hassua, koska tämä näyttää hieman Monochrome Alicelta, josta en erityisemmin piittaa.

Mutta kiehtova. Vähän vielä mulle ristiriitainen, mutta kiva.


Pullip Minervah

Tämähän siirrettiin ei-höyhenversiona vuodelle 2021, mutta kommentoinpa silti tässä. Tämä on tosi virkistävä julkaisu! Tykkään kulmista, olkoonkin että ne on tosi överit. Tykkään varmaan juuri siksi. Myös meikin muut elementit on kiehtovia, tää on naamataulultaan yksi lemppareistani. Hyvinkin sellanen malli, jonka voisin hommata.

Also mytologianörtti mussa tykkää siitä, että tän nimi on just Minervah ja tää on pöllö! <3 Hyvin mietitty.


Pullip Fluffy Cotton Candy

Tää edustaa kans tätä "olisin tykännyt 10 vuotta sitten" -kategoriaa. Söpö ja pehmeä, mutta ei kerrassaan lainkaan mun tyylinen nukke. Meikki on kyllä kivan sävyinen, mutta ei mua oikein innosta nää suloset nuket.

+ KASA YEOLUMEJA


Yeolume Hatsune Miku

Ei apua ei :'D Se on jotenkin tosi demoninen olento. En tiedä kenen idea oli tehdä Miku juuri Yeolumena...... Why would you do this to her... 

No, tän julkaisun puolustukseksi sanon, että omistajakuvissa tää on ihan sulonen! Promokuvat on kyllä sitten puolestaan ihan kauhumatskua.

Mul soi aina Dorime päässä kun nään tän



Yeolume Ayanami Rei

Nää Evangelion-Yeolumet on myös tosi jännittäviä, joskin Rei on söpö. Musta on kyllä virkistävää, että ollaan saatu näinkin monta uutta Yeolumea!


Yeolume Asuka Langley

En pääse yli siitä, miten hassuilta nämä hahmot näyttävät Yeolumeina. Pullipit iskee itseeni enemmän, mutta edelleenkin: kivaa, että on uusia Yeolumeja. Mun on aika vaikea kuvitella, että sarjan fanit innostuisivat näistä. Sen sijaan helpompi nähdä, että näitä hommattaisi for the sake of Yeolume ja pistettäisiin kustomiin. Niin mä itse varmaan tekisin.


Yeolume Butzzi

Tämä ainoa oikeasti söpö ja ihana Yeolume oli kyllä niin shady tapaus että huh. Tässähän ilmeisesti oli sellainen juttu, että jonkun kilpailun voittajan piti vielä maksaa, että sai ostaa tämän. Iso yikes tällaselle rahastukselle, meni fiilis koko nukesta sen vuoksi. Enpä muuten ole törmännyt tähän yhtään missään, minneköhän ne 50 limited-kappaletta menivät?

* * *

OMA TOP 5:

1. Claudia
2. Minervah
3. Kuromi
4. My Melody Pink ver.
5. Keres

* * *

Sellaista tällä kertaa! Mitkä ois sun top 5 vuoden 2020 julkaisuista?

4 kommenttia:

  1. purely sherbet muuten näyttää ihan erilaiselta omistajakuvissa! tuntuu et noiden promokuvien blushit on oikeesti saattanutkin olla filtteröityjä... sinänsä inha veto groovelta ennakkotilaajien kannalta että postista ei tulekaan ihan ostokuviin mätsäävää mutta itselle tuo lopullinen nukke oli positiivinen yllätys!

    2020 julkaisut oli musta ihan peruskivoja mut jotain umphia puuttuu. claudian ja patorician meikit iskee mullekkin mut asut on valtavia pettymyksiä, lopuilla sit meikitkin aika tylsiä...

    top 5:
    1. yeolume asuka (hehehe oon niitä harvoja jotka pitää tästä ihan omana hahmonaan!)
    2. kuromi (meikki vois olla vahvempi mut kokonaisuurena silti suloinen!)
    3. patoricia
    4. claudia
    5. eclata (jos hirvitysalaripset ignooraa niin yllättävän sievä ja tanneista aina plussaa!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo kävinkin tsekkaamassa tagia Instagramista, ja kieltämättä näyttää maltillisemmilla blusheilla huomattavasti paremmalta! Ja ei vitsi, ihanaa että tykkäät Asukasta :'D <3

      Poista
  2. Hyvin arvosteltu ja aika paljon samoja mielipiteitä itselläkin. ^^

    VastaaPoista