perjantai 12. marraskuuta 2021

Poikia

 En oo selkeästikään päässyt höpisemään tarpeeksi mun rakkaimmista, joten!! Uus postaus ihan vaan sitä varten

Tää on nyt omistettu poikien parisuhdejuttusille! Nauttikaatten! Kopioin vaa hahmojen parisuhdekysymyksiä tähän, en jaksa kääntää niitä, mut vastaukset on suomeksi.


How did they meet?

Töiden kautta :p Wilhelm oli heti valmis vietteleen Juliuksen, joka vaan teki töitään...

How do they cope when they’re separated for a period of time, by work or something else?

Ei ne ikinä ole :'D Nykyään he eivät ole ikinä erossa toisistaan pitkiä aikoja. Sekin on itsessään vähän kyseenalaista, varsinkin, koska kumpikaan niistä ei ole erityisen hyvä pysymään kasassa omillaan.

How would they react to a break-up?

O-oh, no siis, tämä on masentavaa, mutta ne ei kumpikaan selviäis siitä hengissä... Wilhelm varsinkaan. Joten: ero ei olis ikinä edes vaihtoehto.

Who is more willing to compromise?

Julius :'D Mutta niillä on usein varsin yhtenäiset näkemykset asioista ja niiden hoitamisesta, että ihan hirveesti eivät koskaan joudu säätämään.


Do they have any habits that anger the other?

Todella vähän, mutta on niitäkin! Juliusta turhauttaa Wilhelmissä mm. sen liian vähäinen kunnioitus itseään kohtaan (+ kaikki itsensä haukkuminen), Willen itsepäisyys ja se et Wille ei tykkää tehdä kotitöitä :'D Wilhelmiä rassaa Jullessa mm. itsepäisyys myöskin, se miten luonnollisen hyvä Julius on kaikessa ja se et Julius on niin uskomattoman sulonen ihmisenä :'D Willen luonnostaan vähän grumpy luonne ei aina ihan pärjää sen kanssa, että aviomies on tollanen päivänsäde

What would one say is the other’s most attractive physical feature?

Oop mul on kokonaisia listoja näistä-

Mutta siis! Wilhelm sanois että ylipäätään kaikki vahva ja voimakas Jullessa. (Willellä on hyvin klassinen maku :'D Hän tykkää isoista miehistä) Kun sitten Julle taas tykkää kaikesta pienestä ja hauraasta, huoh, nää kaks on niin kliseitä keskenään että itkettää :''D Julle tykkää Willen lanteista kaikkein eniten hahaa

What would one say is the other’s most attractive mental feature?

W: Jullen lempeys! Wilhelm arvostaa sitä tosi paljon. Se koskettaa sitä kovasti. Ei sen päähän oikein mahdu, miten kukaan voi olla noin ihana ja lämmin. (Varsinkaan hänelle)
J: Julle aina jaksaa ihailla sitä, miten älykäs Wille on. Sen päässä menee niin paljon kokoajan ja se on lopulta tosi hyvä prosessoimaan kaikenlaista


What small physical details does each character love the most about the other?

Tää on niin söpö kysymys, oottakaa käyn huutamassa eka

Noni, elikkäs!
W: Juliuksen käsivarret, korvis vasemmassa korvassa, haavat (olkoonkin et niiden historia on niin kammottava), vatsa, hartiat
J: Willen lanteet, sormet, huulet, nenänpää, kaula, selän kaari

How would each character most want to better themselves for the other?

Ne yrittää molemmat olla vähemmän riippuvaisia toisistaan. Julius yrittää löytää uutta sisältöä elämäänsä ja Wilhelm on jo vuosia pyrkinyt katkomaan toksisia ja vaarallisia toimintamallejaan.

What things would each character appreciate the other doing for them?

Juliushan on käytännössä huolehtinut ihan kaikesta mahdollisesta Wilhelmin puolesta Wilpun ollessa tosi sairas. Sitä Wilhelm arvostaa ikuisesti tosi paljon. Julius puolestaan arvostaa sitä, että Wilhelm ei päästä sitä ihan helpolla. Wille pakottaa Jullen kohtaan ne ongelmat, joita Julle ei tahtois millään käsitellä.


How did each character come to trust the other?

Ne tavallaan vaan kasvoivat kiinni toisiinsa. Pikkuhiljaa. Jollakin vinksahtaneella tavalla ne luottivat toisiinsa jo silloin, kun homma oli vielä väkivaltaista. Ne oli alusta asti niin intiimisti toistensa kanssa, että ne luotti siihen, mitä niillä yhdessä oli. Ja nykyään ne tietoisesti rakentaa ja kehittää ihmissuhdettaan yhdessä.

What are their best memories together?

Ne molemmat tykkää kaikkein eniten sellaisista ihanista ja tavallisista arkihetkistä. Sanomalehtien lukeminen yhdessä on niiden lempijuttu. Ne myös rakastaa kertoa toisilleen tarinoita elämistään siltä ajalta kun ne ei vielä tunteneet toisiaan.


Who wanted to kiss who first?

Wilhelm :''D Sillä sekunnilla, kun se avas oven ja tajus, miltä Julius näyttää, sillä oli jo suunnitelma. Mutta Julius oli kyllä se, joka sitten lopulta rikko kosketuksen rajan eka. Tokalla tapaamiskerralla se oli jo suutelemassa Wilhelmiä eteisessä.


When did they realize they were in love?

Tää on hyvä!! Ja myös aika surullinen näiden kohdalla. Wilhelm tajusi ensimmäisenä. Se ymmärsi, että haluaa suojella Juliusta itseltään, koska se oli silloin vielä liian väkivaltainen eikä voinut yhtään luottaa itseensä. Se halus päästää Jullen vapaaks ettei päätyis satuttaan sitä enempää.

Julius puolestaan oli se, joka ensimmäisenä sanoi rakastavansa. Ja sen jälkeen se katos kymmeneks vuodeks ::'D Juuh
What are their love languages?

Julius on TOSI verbaalinen ja hyvin ekstra sen rakkaudenosoituksissa. Se on kokoajan kertomassa Wilhelmille, miten rakas se sille on. Se kans koskee hyvin paljon ja tekee kaikkensa, että Willellä olisi mahdollisimman hyvä olla. Wilhelm on vähän huonompi verbalisoija, mutta se tekee kans kaikkia pieniä arkisia yllätyksiä ja koskee paljon. Molemmille myös yhteinen aika ja kaikki jaetut jutut on tosi tärkeitä.(MANSIKKA!! Manssu on perheenjäsen. Mööt)

What is their biggest fear?

Toisen menettäminen.

Do they want children? If so, how many?

Mulla oli kerran lapsi-AU näille, mutta ei siitä yhtään mitään tulis :'D Wilhelm ois kamalan mustasukkanen sille lapselle ja se ois rumaa. Wille ei muutenkaan oo mikään lapsirakkain ihminen. Se haluaa pitää Jullen itellään, ei se sitä minkään lapsen kanssa jakais. Julius sen sijaan ois maailman paras isä <3 Se tykkää lapsista ja rakastais riehua niiden kanssa. Sehän ois alun alkaen halunnu nimenomaan lapsiperheen, mutta kumpikaan ei kadu mitään ja ne on täysin onnellisia ihan kaksistaan.

* * *

Kiitos katsojille c:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti