maanantai 7. marraskuuta 2011

The boring day .... but still nice~ ♥

Heyaa~ !
Juhlapostaus saakoot jatkoa myöhemmin, nyt tuli taas turha tarve postata ja sillee... keksiny uusia ihmeellisiä nimiä nukeille ja ottanu vaikutteita mangoista @___@ Elieli asiaan ! :---D


Tänään kuvioitani (jotka olivat jo selkeät! >.<) tuli sotkemaan Angeligue -niminen neitokainen. Bon ja Zia olivat jo TÄYSIN selkeät ja heidät olisin ostanut pian, muttah... Angeligue saapui hankaloittamaan valintojani, ja koska nukkejen katse lumoaa minut aina... en tiedä oiken miten päin olisi @____@ Peruukki tytölle:

Omnomnom >3< I love U ~ ♥ Neiti tällä peruukilla olisi kieltämättä ihana... myös mohair kelpaisi. Keksin myös uusia nimiä tuleville nukeilleni ! (; Niitä ovat tällähetkellä vain Akai ja Hime ;o; Mutta Himehän on jo vanha nimi... yyh. Akai on uusi nimi, ja se on joko tälle, tai...:

^^ Sgoglia :DD ♥ Kuvassa lukee siis HIME, mutta tämän tytön nimeksi tulisi Akai, ja Angeliquen nimeksi tulisi Hime... ehkä :( en tiedä vielä mitään enkä ole varma yhtään mistään !! >"< Yyyh, stressaavaa ;o; Akain luonteeseen kävin kurkkimassa vähän mangahahmoja ja tsadam, kokonaisuus löytyi:

MINTO-SAN~~ ♥ Häneltä napataan kokonaisuuteen nämä piirteet: kipakka ja hienostunut luonne, iltapäivän teehetket sekä sana "rahvas" :--D

Nana Oosakilta taas napataan tällaista: hieman äkkipikaista ja kiivasta luonnetta, välillä huonot käytöstavat, kaunis lauluääni ja tupakanpoltto. Tupakanpoltto on muuten Akaille sinäänsä ihmeellistä, koska Akai on aika prinsessamainen ja ylpeä, eikä salli kauniin lauluäänensä pilaantua...

Kun lisätään vielä loppuun Yayan lapsellisuus, ollaan päätöspisteessä !
Tällainen on siis Akaista tulossa, hhhm... malli on sitten Sfoglia tai Angelique. AINIIN! Jos en ota *piip*:iä Zian rooliin, otan Akain.

SEE YOU~ ♫

XOXO: Miku-chan

12 kommenttia:

  1. Aika hyvä idea yhdistää useamman hahmon piirteitä yhteen nukkeen!^^
    Toi peruukki on nätti, sopii varmaan hyvin. :3

    VastaaPoista
  2. Hmmm, kuulostaa mielenkiintoiselta... :--------3

    VastaaPoista
  3. Tsau!
    Luin sun blogias ja taidan liittyy lukijaks..Käyttehän vilkasemassa mun blogia;) Siellä ei oo vielä paljoo mitään mut sitten kun pullippini tulee postista laitan kuvii ja kuvatarinoita..Nimii saa muuten ehotella sille..
    Linkki blogiin:http://nickynpullipit.blogspot.com/

    Ihana blogi sulla<3

    VastaaPoista
  4. Kiitoksia kommenteista~ ! :---D

    Nicky: Käynpäs lukemassa blogiasi~

    VastaaPoista
  5. ...miks sä teet Penelope kakkosen è________é eiks toi Boun matkiminen jo riittäny

    VastaaPoista
  6. Miks yhtäkkiä oot ottamassa Neo Angeligueta, tai Sfogliaa. Mikä sattuma! samat nuket mitkä Sannilla ja Tiialla ovat. (www.pienisielu.blogspot.com & www.givemeacookieplz.blogspot.com)
    Ja luonteesta olisi näköjään tulossa lähes sama kuin Penelopella... Et ehkä tiedä sitä aikaa ja kärsivällisyyttä mikä menee kun miettii luonteet ja nimet ja kaikki. Vihdoinkin kun saa keksittyä mahtavat luonteenpiirteet nukelle.
    Et ehkä tiedä sitä tunnetta, mutta voin sanoa että mukavaa se ei ainakaaan ole kun joku HETI matkii luonteenpiirteitä, ja lopulta aikoo vielä hankkia saman mallin nuken.. Voin sanoa että "RAHVAS", on Sannin keksimä lausahdus Penlopelle. Ja Sanni ei varmasti halua että sitä matkitaan. Et ole edes kysynyt lupaa.
    Bousta olisi näköjään kanssa tulossa samanlainen kuin Tiialla...
    Tiedän kyllä että vaikka kuinka kiroaisimme ja jauhaisimme tästä, niin et edes reagoi tai vaivaudu vastaamaan tähän viestiin.
    Jos on pokkaa, niin ole hyvä ja tule sanomaan suoraan mitä mieltä olet ja mikä käsityksesi on.
    Matkiminen on alhaista, ja nyt jos joku tulee puolustamaan, että se tarkoittaa ihailua, tai jotain muuta yhtä älytöntä, niin sitä se ei todellakaan ole!!! ihmiset joilla ei ole insipiraatiota tai mitään muutakaan, alentuvat matkimiseen.
    Sanoin asian mahdollisimman suoraan, ja viestin tarkoitus ei ollut luokata, vaan saada loppumaan tämä matkiminen.
    BYE!

    VastaaPoista
  7. *huokaus* Kaikille tiedoksi, että otin luonteenpiirteet hahmoilta joita kuvassa on, mutta mallit on kyllä Penelopelta ja Akielta.

    VastaaPoista
  8. ... niimpä . mutta miten luonteet ovat melkein samat (samat) kuin Penelopella ja akiella :o

    VastaaPoista
  9. *tupplahuokaus* älä nyt yritä väittää ettet ois muka itekki ajatellu että toi saattaa olla hieman samanlainen kuin Penelope. Hm... Kenelläköhän on Sfoglia, jolla on kipakka ja hienostunut luonne, iltapäivän teehetket sekä sana "rahvas". Mä käytin paljon vaivaa Penelopen luonteen luomiseen ja musta tuntuu että koko nuken persoonallisuus vaan hävii hetkessä ku sä teet tommosta... Ei oo meille kummallekkaan kivaa jos on 2 ihan samanlaista nukkea. Että mua vaan vähän ärsyttää.

    VastaaPoista
  10. Opettele vastaamaa näihi viesteihi ._____.
    Yrität puolustella tota "rahvas" juttua sillä et otit sen mintolta. Eikö oikeesti tullu mielee et Penelope sanoo samanlai?
    Ja musta tuntuu et aijot silti tehä Bou-kopioin, muutit sitä saa sen verran et käänsit vikan kirjaimen toisin päin.

    VastaaPoista
  11. Tottakai tiedän että Penelope sanoo samanlailla =__='' Annan silti pian selitystä Hinatan Penelope-vaikutteiseen luonteeseen, kt:n muodossa.

    En TO-DEL-LA-KAAN tee enää Boustasi kopiota, sen virheen olen tehnyt jo aiemmin. Aion tehdä luonteesta tälläkertaa omaperäisen, enkä kopioi sitä suoraan Tiialta.

    Sittensitten sanasta "rahvas". Tiedän varsin hyvin, että Penelope käyttää sitä sanaa. Mutta loppujenlopuksi sanoihin ei voi laittaa omaa nimeään, ja muutenkin... mutta aion silti myöhemmin antaa tälle järkevää(?) selitystä. "Rahvas" -sanaa käytän yhdestä syystä (joka selviää toki myöhemmin), mutta se kitkeytyy Hinatalta piakkoin pois (ehkä).

    Puolustukseksihan tämä ei toki kelpaa, muttah...

    VastaaPoista
  12. hanki parempia selityksiä ._____.

    VastaaPoista