perjantai 18. marraskuuta 2011

Se olit sinä, ei tarvii kaunistella~ ♥

Heyaa~ ! (:
♫ - Sana: Pilasit

^^ älä kysy otsikosta, se on pätkä ohessa mainitusta kappaleesta~~~ <3 Muttamuttaaa, aion vastedeskin ottaa otsikkoihin jtn pätkiä kappaleista, jos en keksi parempaakaan ^-^ Enyway, asiaan: Grooven blogia selailin & uusia julkaisujakin oli... (: Niistä ei kuitenkaan nyt enempää, koska löysin jotain muuta kivaa~~~! <3 Nimittäin iiiihania kuvia Prupatesta eri peruukeilla, tässä:


^^ mitäs olette mieltä noista ? c: Itse rakastuin yhä enemmän, ja... tai siis no... hihi~ Itseasiassa voisin kertoa sen, että Zia-kunin malli on Prupate :3 Nämä kuvat nähtyäni sekosin ja päädyin siihen, että Zia on vaan paaaaakko ostaa.

Enempää turhuuksia minulla ei tähän hätään ollutkaan... Kuvausideatkin ovat muuten olemattomat. Niitä saa ehdotella~ ♥ Yksi kuvatarinakin on kuvattu, Hinata pääosassa jälleen kerran.

~ XOXO: Miku-chan ♥

10 kommenttia:

 1. Sitä vähän minäkin-.- oi miten ihanaa

  VastaaPoista
 2. ....mutta hänestä ei tule Lunan kopiota, siitä annan sanani. Oikeastaan Zia-kun on aikalailla päinvastainen hahmo Lunalle.

  VastaaPoista
 3. Hmm, onko se matkimista, jos ostaa saman nukkemallin? Ei mun mielestä. Tietenkin se olisi, jos laittas tietoisesti myös saman nimen ja esimerkiksi saman peruukin, tai samanlaisen taustan/profiilin.
  Mutta jos Miku kerta on päättänyt omalle Prupatelleen erilaisen taustan, mun mielestä on kohtuutonta ruveta syyttelemään vielä yhtään mistään. :)
  Ymmärrän harmistuksen oikein hyvin, jos siihen on oikeasti syy. Mutta kannattaako aina vain yrittää etsiä lisää syitä voidakseen vain haukkua/valittaa, vaikkei oikeasti syytä olisikaan?
  Varsinkin kun Miku ei ole vielä ostanutkaan näitä nukkeja!
  En puolustu tässä nyt ketään, matkiminen ei tunnu kenestäkään kivalta, mutta ette te muutkaan voi nukkemallia omia.
  ~
  Tän enempää en tähän puutu! Oon vaan osan näistä jutuista lukenut, joten en välttämättä oo aivan 100% perillä. ^^ Huomioikaa kuitenkin tämmöset jutut ennen kun alatte äksyillä. >:D


  *poistuu*

  VastaaPoista
 4. Arikaatto Miku, sen vain tahdoin varmistaa~ +saman nukkemallin ottaminen ei tietenkään ole matkimista, kuka tahansa voi ottaa Prupaten:-------)

  VastaaPoista
 5. ^^ Samaa mieltä da hae chon kanssa. Mä ymmärrän myös hyvin sen ettei oman hahmon kopiointi tms oo yhtään kivaa. Mutten sanois matkimikseks että Miku_6 aikoo ostaa saman nukkemallin tai jonkun nuken jolla on samanlainen luonteenpiirre ku jollain nukella... Mitä nyt oon kattonut niin rahvas-sanastakin valitettiin, eihän yhtä sanaa voi omia ja syyttää matkimisesta(paitsi jos se on joku salakieli ihkaomakeksimä supersana, jota se ei tässä tapauksessa ole)! Enkä usko että Miku niitä hahmoja ilkeilläkseen kopioi, vaikkei se siitä huolimattakaan oo kivaa. Asiaa ei kuitenkaan auta että hyökätään heti Mikun kimppuun ja ilmastaan asiansa aika töykeästi :x Miku on jo monet kerrat pyytäny anteeks, tietää tehneensä väärin ja yrittää parantaa tapansa.

  VastaaPoista
 6. Tsinku, Da hae cho ja Sanni: juuri tällaiset kommentit auttavat minua pääsemään tämän ongelman yli, kiitoksia ! :--D Pystyn kyllä lopettamaan matkimisen, kiitos teidän~ ♥

  VastaaPoista
 7. Olen aivan samaa mieltä da hae chon kanssa. Kaikki oikein yrittää koko ajan etsiä lisää syitä syyttää Mikua.
  Ei kukaan voi nukkemallia omistaa, ja jos jonkun tietyn mallin tahtoo, se on aivan oma päätös. Ei se vielä mitään matkimista ole. O__o

  VastaaPoista
 8. Mukavaa että joku muukin puuttuu tähän. Aika ahdistavalta on meno tuntunu tässäkin blogissa.
  Helpoin ratkaisu tähän ongelmaan olisi lakata seuraamasta Mikun blogia jos kaikki hänen tekemänsä ärsyttää ja suututtaa.

  Tsemppiä Miku, yritä parhaasi ja vielä enemmän jotta saisit luotua omaperäisiä hahmoja. Tee vaikka lista ihailemiesi nukkehahmojen piirteistä ja yritä välttää valitsemasta juuri niitä omille nukeillesi. Tai ainakaan liian montaa samalta nukelta. :D

  Ja muille: mun on helppo olla objektiivinen tässä asiassa kun mun nukkeja ei oo matkittu. Vaikka ymmärrän teidän vihastuksen niin haluan että mietitte ennen kirjoittamista että haluatteko kostoksi satuttaa Mikua vai ilmaista mielipiteen.

  Väittelyn ja kiusaamisen raja on pieni, eikä aina sen ylittymistä edes huomaa.

  VastaaPoista
 9. Mä en tiie mistään pullipeista oikeestaan yhtään mitään, joten~ Haluan silti sanoa mielipiteeni.

  Joo siis mäkin oon seurannu tätä matkimis-juttuu vähäsen, mut en kuitenkaan ihan perillä siitä oo. Oon samaa mieltä edellä olevien kanssa: tajuun kyllä, että ei oo kiva, että omaa nukkee matkitaan, mut jotenkin alkaa tuntua, että meneekö tää vähän.. yli ? Sama nukkemalli ei kyl musta oo matkimista. Ja sama toi sana-juttu: en usko, että kukaan voi käyttää yksin jotain sanaa joka on yleisessä käytössä.

  Joo mut siis en sano tätä syyllistääkseni ketään enkä sano, että olis kiva, että jotain matkitaan etc. En sekaannu tähän enempää, sanoin jo mielipiteeni.

  VastaaPoista