torstai 6. syyskuuta 2012

Tracon-info

Päivää, mursuni. :3
Olisin siis todellakin tulossa Traconiin köyhässä asussani, plääh kahden / yhden kaverini kanssa, ja ajattelin tulla miittiin jos nyt onnistun aikataulut selvittämään. :)
Minut näette siellä siis Rima kourassani, ja saa tulla tökkimään minua olkapäästä. JA PITÄÄKIN TULLA, ÄRRÄR! >:3 Ja voitte olla ihan varmoja, että jos näen yhdenkin ihmisen Pullipin kanssa, tulen pommittamaan kysymyksillä, ja jos tunnistan sinut, käyn jokseenkin liian tuttavalliseksi~ Varautukaa siis tämännäköiseen ihmiseen:
 
on kyllä niin edustava kuva ettei mitään rajaa ~ päässäni on siis peruukki, en valitettavasti omaa violetteja hiuksia. ;_;
ps. ignooratkaa tausta, olkaa niin kivoja...
 
xoxo: miku


5 kommenttia:

 1. Ois kiva nähä sut Traconis mut en varmaa pääse sinne :(

  VastaaPoista
 2. Omnomnom... Tulen halimaan ja tökkimään sinua (jos nyt uskallan ;__;) B'DD
  Paitsi jos sä kerkeät ensin 8D

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti nähään Traconissa. ^^

  Itsellenikin on epäselvää toi miitin ajankohta. Mutjos joku näkee vähän yli olkapäiden ulottuvat vaaleat hiukset omaavan tytön jolla on mukana vaaleahiuksinen pullip, voi tulla moikkaamaan. Liikun siellä pikkusiskoni kanssa, jolla on täysin stock Elisabeth. :)

  VastaaPoista
 4. minäkin tulen olen mikun ustollinen seuralainen! =(^W^)=

  VastaaPoista
 5. Sinäsinä!1 Tulen sitten riivaamaan sinua jos näen sinut. Itselläni on dali kourassa, tai laukussa, musta jumppini ja ruskeat yli olkspäiden menevät hiukset. Tule repimään hiasta jos näet. ^ 3 ^

  VastaaPoista