keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

"Älä kuvaa minua näin, typerä ihmisolento"

Moikkamoi. c:
Ihan ensinnäkin, ihan mielettömän paljon kiitoksia teidän ihanista kommenteista, tulin tosi hyvälle tuulelle niitä lukiessani! ♥ (Luin niitä yöllä sillee "aww nää on ihania hihi #loveyouall :3 miksi te ette pidä luciferista te sieluttomat yhyh ;_; ")
 
(Ppsst, olen muuten päivittänyt nukkeprofiilit, niitä voi käydä kurkkaamassa ja ehkä myös kommentoimassa!)
 
Nyt kuitenkin sellainen taitolaji kuin esittelypostaus! (ノಠ益ಠ)ノ Olen koko ikäni vältellyt kaikenlaisia esittelypostauksia koska en osaa yhtään tehdä sellaisia. (◑_◑) Mutta koska Jepa ystävällisesti pyysi esittelyä  60cm obitsun posettamisesta, päätin ottaa haasteen vastaan ja yrittää. Tästä ei tule kivaa ;;---;;
 
Ainiin, ja jos et kestä alastonta nukkevartaloa, jätä katsomati.
 
No, en voinut muuta kun napata pari kuvaa Miwan kanssa. Tässäpä olisi. otsikossa muuten miwan mielipide tästä kuvaustuokiosta
 
 
(Otin vapaudekseni sensuroida ainakin osan kuvista, ihan vain Miwan itsensä takia.)
Tässäpä olisi ihan perus perus seisoma-asento. Mielestäni 60cm Obitsuilla on erittäin kaunis kroppa, naisellinen ja laiha. Tykkään. Niveletkään eivät näytä pahalta.
Kroppaa oppii varsin nopeasti käsittelemään, siihen pitää vaan tottua. Itse olin aiemmin käsitellyt vain Pullip- ja Monster High -nukkeja, joten tässä oli vähän opettelemista. Nykyään pärjätään Miwan kanssa varsin hyvin. :)
 
 
Keho sivusta. Melkoisen laiha tyttönen.
 
 Kädet nousevat ylös varsin mainiosti, ympärikin nuo saa menemään. Tässä suunnassa ei siis ole minkäänlaisia ongelmia. Kädet saa tuosta myös hyvin sivuille.
 
 
Taivuteltuakin saa.
 
 
Omien kasvojen koskettaminen onkin sitten taitolaji. Kädet ovat sen verran löysät (tämä on varmaankin ihan yksilökohtaista, uudemmilla nukeilla ei varmaankaan ole näin löysiä käsiä) että niitä on välillä hiukan hankalaa saada pysymään tällaisessa asennossa.
 
 
Käsiä ei saa taivutettua tämän lähemmäs rintakehää.
 
 
Ristiinkin nämä saa ihan kätevästi. Vähän vaatii asettelua, mutta onnistuu.
 
 
Mielestäni Miwan jalat ovat erittäin kauniit (tosin se voi johtua siitä että pidän aina nukkejen jaloista ja niiden kuvaamisesta). Kuten huomaatte, niitä saa taivutettua myös sivulle. Vasemmanpuoleista (kuvassa oikealla) jalkaa en ole saanut sivulle taivutettua, koska se on jäykempi kuin tuo toinen (toinen on siis löystynyt).
 
 
Tällainen posetuskin onnistuu. Takamusta ei saa tämän lähemmäksi jalkoja.
 
 
Tämäkin posetus menee hyvin.
 
 Photobombaajat Mana, Lavinia ja Jeff tuolla taustalla :D <3
 
Perus istuma-asento sujuu ongelmitta. Käsien asettelu on tässä aina tärkeää, välillä tuppaa näyttämään hyvinkin luonnottomalta.
 
 
.... tämän kuvaaminen oli jo itsessään sen verran pervon näköistä menoa että sensuurit ovat vähintäänkin pakolliset. :D Miwa-parka.
Jalat taipuvat tuossa suunnassa sivuun ihan hyvin, vielä vähän tuotakin enemmän.
 
 
Kehoa lähempää. Miwan torso on pehmeää vinyyliä, se on siis varsin taipuisa. Yläkeho (tuosta varmaan erottaa sen rajan?) taipuu vähän eteen ja taakse ja kohtuullisen hyvin sivuille (tästä kuva esittelyn lopussa).
 
 
Istumista jalat suorina. Jalkoja ei saa tuon ylemmäs, mikä hieman harmittaa.
 
 
Tällainen poseeraus onnistuu, kunhan nukkea hieman laskee.
mikä noita sensuureita vaivaa? srsly
 
 
Tässä vielä se informaatiokuva siitä miten tuo yläruumis taipuu sivulle. (Taipuu itseasiassa vielä enemmänkin kuin tuon verran mitä kuvassa näkyy.)
 
Toivottavasti tästä oli hyötyä Jepalle ja muille, jotka aikovat tällaisen nuken joskus hankkia. :)
 
 
PS. Pakollinen nukkeselfie koska yksinkertaisesti rakastan ottaa niitä:

 

17 kommenttia:

  1. KIITOSS <3 Ihanaa, vihdoinkin on hyvä esittely 60 cm obitsun posetuksesta ja erityisen iso kiitos siitä, että jaksoit mun takia vaivautua tekemään hienoa ja varmasti aikaa vienyttä esittelyä kiitooos <3 PLUS tiedän lusse-sedän mallin koska se lukee pullarissa 8D Muuten miksi väität ette osaa tehdä esittelypostauksia kun tämäkin on mahtava~? Muttasiis en osaa kommentoida niin hienosti kuin pitäisi mutta tahdon sanoa vaan että kiitos <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, hyvä jos tykkäsit! (^_^) ~
      Oi voi, arvelinkin että joku sen mallin sieltä bongaisi (otinpa tästä viisastuneena sen sieltä pois) :D No, eipä tuo kamalasti haittaa että sen tiedät. Pidetään salaisuutena siihen asti että poitsu on kotona, eiks je? ;)

      Poista
    2. Khyllää suostunn se on meidän salaisuus~

      Poista
    3. Juu ja siis Pullarissa Fleur olen jos et tiennyt ;)

      Poista
    4. Hyvä B)
      Pitikin kysyä että millä nimellä hihhuloit siellä ^w^

      Poista
  2. Tämähän oli hyvä esittely! :) Itsekkin tahtoisin kovasti 60cm obitsun tai bjd:n.
    Tuo nukke-selfie on varsin söpö. :3
    - Lumiruusu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitosta ^_^ Kannattaa ehdottomasti hankkia, itse ainakin rakastan tätä pikkuista <3
      Voi tietäisitpä miten paljon otan kuvia nukkejeni kanssa... :D

      Poista
  3. Ohhohhoo , ylemmät kommentit saivat minun uteliaisuuteni vallan heräämään! Sillä olen aika innolla odotellut milloin Lucifer nähdään ekaa kertaa itse tarinoissa ja jännityksellä odottanut ulkonäköä :O! Hurmaavaluonteinen kusimulkku piilottelee jotain seläntakana ja tämä ameeba tykkäilee kovasti mysteerisistä pahiksista omine syineen >:) HMM HMM! Toivottavasti saadaan Luuuciferia esille piankin >:D Tai muuten kaivan mullat maasta etsiessäni vinkkejä ( myönnän sännänneeni äkkiä pullipsuomeen etsimään muhkeita juoruja , mutta taisin olla liian myöhässä *KIROUS* Te nopeakätiset bloginylläpitäjät perhana! ) ! Tarinoitasi on kiva seurata aina vaikka hiljaiselostalkkerointia harrastankin >:3 Oletin yhdessävaiheessa että nyt kun ensimmäinen draama saatiin loppuun löydätkö lisää , mutta oi kyllä niin teit!

    Mutta tähän postaukseen , oli todella kiva nähdä isommankin obitsun posetuskykyä , koskaan en ole itse päässyt sellaiseen käsiksi ja nähnyt minkälainen se on käytössä. Tämä postaus oli siis opettavainen ainakin meikäläiselle :D Ihana kuinka paljon BJD:tä se muistuttaakaan , mutta ei taida tarvita huolehtia ärsyttävästä uudelleen stringailusta kun ei ole kuminauhoja. >:3

    ~Ameebusbas

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun elämälläni on sittenkin tarkoitus >w< Jesjes, vihdoin joku joka tyksii Luciferista! >:) Oon ikuisesti kiitollinen. Tosiaan, tällä pikku paskiaisella on vielä paljon kerrottavaa teille lukijoille, odotappas vaan! Ei mene enää kuin about 2-3 viikkoa että pääset Luciferin näkemään itse tarinassa. ;) (waite paljastinko juuri jotain...?)
      Mutta tosiaan, hyvä etten ole ainoa joka rakastaa mystisiä pahiksia!

      Tämä tosiaan muistuttaa melko paljon BJD:tä. Halusin obitsun juuri siksi ettei tarvitse stringailla hehe ^^;

      Poista
  4. Wow, suloinen esittely ! :3
    Mielenkiintoinen nukke hän nawwws ;3

    VastaaPoista
  5. Mustakin oli kiinnostavaa nähdä miten 60cm obitsu "toimii", vaikka en ostoaikeissa olekaan :D On jotenkin tosi jännää kun näkee miten iso Miwa on kun vertaa vaikka MH-nukkeen tai Pullipiin :D<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pikkunen on kyllä aika iso pikkuinen :---D <3 (wait toi ei oo ees loogisesti sanottu)
      Ja ei haittaa että tuli moneen kertaan ^^; Sähläsin tän kanssa itekkin tänään...

      Poista
  6. Mustakin oli kiva nähdä miten tälläinen nuketin toimii, vaikka ei mulla ostoaikeita olekaan :3 Jännää miten iso Miwa on verrattuna vaikka Pullipiin tai MH-nukkeen :D<3

    VastaaPoista
  7. lol sama kommentti vähän eri muodossa, olin ihan varma että se ensimmäinen ei lähtenytkään :D spämmään sun kommenttiosiota, soriii

    VastaaPoista
  8. Tosi mielenkiintoinen postaus, nyt tunnen itseni taas hivenen viisaammaksi! Osasit kyllä selittää tuosta 60 cm obitsusta ja sen posetusmahdollisuuksista tosi hyvin, mua ainakin sivisti tää postaus paljon. >u< Haha, mahtoi Miwa olla tuohtunut kuvaushetkellä. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki tytölle suostuessaan noinkin kiltisti toimimaan mallina! :D (Ja tietenkin myös sulle tehdessäsi näin hyvän postauksen!)

    Aww, nukkeselfiet on parhaita ♥ Tosi ihana tuo viimeinen kuva! Mua jaksaa kyllä aina hämmästyttää se, kuinka pitkä tuo neiti Miwa oikeasti onkaan. Sen tajuaa parhaiten vasta sitten, kun näkee sen suhteessa oikeaan ihmiseen. :'3

    Ja kuten blogissani jo vastasinkin, niin oon siis tulossa Traconiin! Koska kysyit asiaa niin päättelisin että itsekin oot tulossa sinne. Olis kyllä kiva tavata siellä! :3
    Käynkin mielelläni vielä lukaisemassa nukkeprofiileja~ ^ w ^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän.~ Hyvä jos sivisti. :D
      Otin vimosen kuvan osittain senkin takia että saisi tuon pituuden näkymään ihan kunnolla. Jos vertailee muiden nukkejen kanssa niin sekään ei ole ihan sama asia.

      Jee hyvä >w< Olen juu tulossa. Kyllä siellä varmaankin joitain miittejä on, joissa voitaisiin nähdä? (Kun olihan viimevuonnakin, ja muistaisin että olit siellä Julietin kanssa, mutten uskaltanut mennä puhumaan kun ajattelin että suosittuna ja siistinä bloggaajana olisit sillai "hyi mene pois kakara". xD Anna anteeksi kuvitelmani :D)
      Haha, älä järkyty nukkeprofiileista :--D

      Poista