perjantai 6. helmikuuta 2015

Scream for their insanity

Heyaa ~
Täällä minä taas. ✌Tänään oli ihana ilma, joten menin kuvailemaan hieman ~ Ajattelin ensin, että kuvaan Disneyshootin, mutta jotenkin tulin sitten hylänneeksi idean ja hakeneeksi Monan, Hinatan ja Rimankin mukaan 8'D (Joita kuvasin sitten enemmän kuin Disneytä?? köh)
 
Also kiitoksia ihanista kommenteista, jaksan paremmin pitää tätä blogia kun kommentoitte äää ootte ihania okei? ;w;
 
Kuvatarinaakin tuli kuvattua. Meh.
No mutta aloitetaanpa kuitenkin näillä tänään kuvaamillani ~
 
 
 
 
 
 
 
 
Hinataa halusin kuvata lähinnä siksi, että neidille tulee toivon mukaan kuukauden sisällä uudet chipit ^^ (Joten täytyy kuvata vielä tässä lookissa haha)
 
Ja nyt sitten kuvatarinaan. (HUOM! Alussa Lilia obv vain esittää Edelainea. Jos et muista, kuka Edelaine on, kannattaa vilkaista tämä kuvatarina ennen lukemista.)
 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
picfic; Flashback [2/2]
 
 
Edelaine: *hennolla äänellä* Auttakaa minua...
 
?: Vaikene. Sinulla ei ole oikeutta anella apua.
 
 
Edelaine: *kurottaa kädellään* M-minä pyydän... ole niin kiltti ja anna minun mennä... sinä et hyödy minusta enää mitään, et tarvitse minua...
 
?: Minähän käskin sinua vaikenemaan! Sinä olet lupauksesi vanki, etkä ole lähdössä täältä mihinkään.
 
 
Edelaine: *laskee kätensä täristen* T-tämä ei ole oikein...
 
?: Myöhäistä katua, Edelaine Rainbird. Tämä oli sinun oma valintasi.
 
~~~~~~~~
 
 
Lilia: *hämmentynyt* Miten ihmeessä sinä voit muka etsiä siskoasi? Hänhän on kuollut!
 
Avalon: Olet väärässä. Minä olen nähnyt Edelainen unessa. Hän huutaa apua, ja minun on autettava häntä.
 
 
Lilia: *tuijottaa Avalonia epäuskoisena* ... ja sinäkö ihan tosiaan lähdit paleltumaan ulos ihan vaan sen takia, että unessasi siskosi oli yhä elossa ja kaipaa pelastajaa? Et voi olla tosissasi. *naurahdus* Pelkkä uni se vaan oli.
 
Avalon: Hmph, kysyinkö mielipidettäsi? Kyllä minä osaan itse erotella, onko uneni totta vai ei.
 
Lilia: *yskähdys* Ahem, tai sitten sinä haluat uskotella itsellesi että se olisi totta.
 
 
Avalon: Pää kiinni, minä en kaipaa mielipiteitäsi. Sitä paitsi minä ajattelin lähteä vielä tänään etsimään Edelainea. *tuhahtaa*
 
Lilia: *tökkää Avalonia yllättäen* Ehei. Sinä et lähde mihinkään.
Oho mikset sätki kun sinua tökkii, mikä sinua vaivaa e__e
 
 
Avalon: *tarttuu Lilian käteen* Hei, älä töki minua. *mulkaisu*
Niin, ja ajattelitko estää minua lähtemästä? Ihan niin kuin pystyisit siihen.
 
Lilia: Tottakai aion! Sinähän olet ihan liian huonossa kunnossa lähtemään jo nyt. Jäät tänne pariksi päiväksi, ja sitten lähdemme yhdessä etsimään Edelainea. kun selkeästikään sinua ei voi estää häntä etsimästä
 
 
 
Avalon: *tuijottaa Liliaa silmiin* "Lähdemme yhdessä"? Ihan tosissasiko ajattelet, että haluaisin apuasi? En todellakaan! Minä pärjään yksin, olen aina pärjännyt.
 
Lilia: Siinähän se ongelma onkin! Sinä kuvittelet, että voit tehdä kaiken aina yksin, koska "olet aina tehnyt niin". Niinpä niin, ei kukaan pärjää ilman ystäviä. Minä lähden mukaasi, haluat sitä tai et!
 
Avalon: *hämillään* E-et sinä --
 
 
Lilia: *tökkää Avalonia nenään* Ei vastaväitteitä.
 
Avalon: ... hmph. ja mitä sanoinkaan siitä tökkimisestä?
Turha luulo, Lilia. Minä lähden pikemmin kuin uskotkaan.
 
~~~~~~~~
 
Hetken päästä ulkona...
 
 
Avalon: Lilia taisi aliarvioida minut. Hänen ei tarvinnut kuin kääntää selkänsä, niin olin jo lähtenyt. *naurahdus* No, ymmärrettävää, onhan hän sentään mielikuvitusolento.
 
Lilia: Sinä tässä minut aliarvioit.
 
 
Avalon: Mitä helvettiä...
 
Lilia: Jos et sattunut muistamaan, niin minä edelleenkin pystyn aistimaan kaikki tekemisesi ja ajatuksesi. Minulta ei jäänyt huomaamatta, että livistit tänne ja mitä ilmeisemminkin olit aikeissa lähteä etsimään siskoasi. *huokaus* Sinä se olet sitten jääräpäinen. Mutta arvaapa mitä? Nyt et voi enää estää minua tulemasta mukaasi. Olen jo täällä, ja aion seurata sinua, halusit tai et.
 
 
Avalon: *kääntyy Liliaan päin* Hyvä on, hyvä on, tule sitten mukaan jos kerran aivan välttämättä haluat. En tosin ymmärrä, miksi haluaisit auttaa minua. Tiedät, etten halua seuraasi, mutta haluat silti mukaani? Sinä olet hyvin kummallinen.
 
 
Lilia: *naurahdus* No mutta sittenhän meitä on kaksi.
 
 
 
Avalon: *pieni hymy* ... niinpä kai. No, eiköhän sitten lähdetä matkaan.
 
~~~~~~~~
 


25 kommenttia:

  1. IHANA! Jatkoa ja äkkiä♥.♥

    VastaaPoista
  2. OOH UPEA TARINA TAAS ja ihania kuvia ♥♥

    VastaaPoista
  3. Oi kauniita kuvia *Q*♡ Nuo kaikki alku kuvat ovat varsin suloisiaah x 3 ❤!
    Ja kuvatarinan toista osaa odotan innolla !!
    T:Siniapila

    VastaaPoista
  4. Ihana tarina!!!! Oot edistynyt ihan sikana nukkejen elävöittämisessä. Asennot ja repliikit ovat luontevia. Kuvatarinoissa on sopivassa suhteessa draamaa ja huumoria. En malta odottaa jatkoa tarinalle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa kiitos!! <3 Hyvä kuulla että oon kehittynyt ,_,

      Poista
  5. uu uuuu kuivillii ees idk mun viimekommentti oli 6/5 fiksu mut onks lilial ja avalonil shippinimee #idhipit ::::)

    (toi oli nii mainio typo et oli pAKKO säästää se....... .... . anyways)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lottakommentit 6/5 ♥
      Ja öö shippinimeä ei taida olla?? kuis ois lavalon (!!)

      Poista
  6. Niin suloisia kuvia ja nuket on niin täydellisisä ♥ JA TARINA OLI MAHTAVA
    ja btw Avalon muistuttaa minua mekakucity actors'in / kagerou projectin Tsubomi Kidoa owo (if you don't know, kato googlesta xD) se on vähän vähemmälle huomiolle jääny sarja)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooi kiitoksia paljon ; w ; Ja haha kieltämättä hiukan :D

      Poista
  7. Kuvat ei oo ehkä parhaimpia, mutta sun teksti puhuu sen puolesta, oot Sara
    kyllä niin hurjan taitava ❤️ Sun kt:t on aina tosi mukaansatempaavia ja kiinnostavia, ihan niin kuin tämäkin oli ✨💃

    VastaaPoista
  8. Toi eka kuva ♥ HIeno tarina taas kerran, ja btw Lilia tolla vaaleensinisellä peruukilla on perf

    VastaaPoista
  9. Wooow, aivan mahtava kuvatarina ; o ; <3
    Awws, Liliasta tuli just mun lellikki, aivan ihana :--D
    Toi kolmas kuva on lempparini ehdottomasti, oon itekki yrittänyt saada ton tapasta kuvaa mut en oo onnistunut saamaan sitä näyttää järkevältä. Kadehdin Sara, kadehdin vahvasti :(
    ( mee jonnekki noiden kuvaustaitojen kanssa ; - ;)

    Awwws, toi kuva mis Rima ja Disney on ton peuran (onhan se peura ? :D) kuinka SÖPÖ Ä.
    Ja apua siun nuken vaatteet, aivan ihania, rakastan ; - ;
    Mutmut postaahhan taas pian jatkoa, koska tää kuvatarina on parasta ja sun blogi on ihana jaja awws.
    *juttu ei kulje nyt hyvin.*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua omg kiitos paljon!! ;v; ♥ ihana kommentti yh

      Poista
  10. Todella ihania kuvia ;-; ! Varsinkin tuo ensimmäinen alusta alkaen, nams.
    Sun kuvatarinat on ihan ainutlaatuisia. Tarinan kerronta on todella mukaansatempaavaa ja kevyttä, ja mä pidän siitä todella paljon.
    Hienoa työtä kaiken kaikkiaan!

    VastaaPoista
  11. i am always so late, mutta kunhan vaan tulin sanomaan tällaisella tosi köyhällä kommentilla, että tykkäsin tästä osasta paljon. Tässä osassa käytit jotenkin erilaisia kuvakulmia, mitä yleensä oot käyttänyt (ainakin miun mielestä) ja se teki tästä osasta tosi mukavaa katseltavaa. Totta kai myös mun LiliaxAvalon shippi eli lavalon oli tässä osassa hyvin mukana, shippaan sun kaikki nukkeja muutenkin vain keskenään niin ei tollaset pienet shipit nyt sua voi haitata right 8-) <3 ?

    Lilia on muuten so gorgeous Lunatic Queenin asussa, se on pakko mainita. Ja samoin tajusin just että kadehdin Pullippien jalkoja..aika hyvät jalat niillä on very sexy eiku (nyt kommentin laatu hävisi jonnekin öm)

    noi alkukuvat oli myös ihania. rakastuin erityisesti tohon kolmanteen Hinata kuvaan, tossa kuvassa noi bokehit on vaan jotain niin upeaa että mä itken täällä kyyneliä ♥ myös toi siun Dal yhteiskuvasi on very söpö, sun dalit on kyllä molemmat vaan niin suloisia tapauksia että mua suututtaa ihan, oikeasti c〳 ݓ ﹏ ݓ 〵੭ voisit antaa edes ton Disneyn mulle ? KIIIITOS

    mutta perjantai 13 päivä on aina hyvä kommentoida !! menenpä tästä jatkamaan kommentointia joten yritä sinäkin postata jatkoa tälle tarinalle ja pian <3 !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. (vastaan myös myöhässä lolol)
      Kiitoksia hirmuisesti Sonja ;v;; !!

      Ja musta tuntuu kyllä vahvasti että Disneypallero taitaa jäädä tänne 8)) (tosin jos annat sille tarpeeksi jäätelöä, niin saatat ehkä saadan sen houkutelluksi...)

      Poista
  12. APUA mitä en ole kommentoinut tähän?? Okei sain ehkä lievän sydänkohtauksen kun tajusin, että tää oli ehkä yks sun parhaista kuvatarinoista ikinä, enkä mä ole edes kommentoinut tähän! ;___; Nyt tulee tämmönen todella laaduton ja myöhästynyt kommentti, mutta yritetään nyt kuitenkin!

    Siis apua, ensinnäkin tämän tarinan aloitus ;-; Edelaine Rainbird.. Whaah tässä vasta pieni viattoman oloinen hahmo, josta haluan kovasti tietää lisää! uwu Saat Liliasta muunnettua aina tosi erilaisia sivuhenkilöitä sun tarinaan, mikä on oikeesti ihailtava taito. Ja tuo Edelaine-nimikin on aivan ihana, ää mistä sä näitä sun nukkejesi nimiä oikein revit tell meeeh >w< ♥

    Avalon ja Lilia - apua ne on aivan liian suloisia yhdessä, lavalon must happen!! ;-; Rakastan sitä kuinka piikitteleviä molemmat osaavat olla toisilleen. Se kertoo hyvin siitä, että näillä kahdella on selvä viha-rakkaussuhde, jota minä niin kovin rakastan 8---) ♥ Okei taidan ehkä hitusen mennä asioiden edellä~ Mutta joo, tässä osassa noiden kahden keskustelu oli taas älyttömän mielenkiintoista luettavaa! Avalon on ihanan päättäväinen ja itsevarma siitä, että hänen siskonsa on elossa, vaikka onkin nähnyt tämän vain unessa. Ja Lilianin reaktio siihen oli tietenkin vielä mahtavampi. x) (+ toi kohta missä Lilia tökkää leväpäätä nenään on ehkä söpöintä ikinä)

    Kyllä, nämä molemmat neidit taisivat todella aliarvioida toisensa! Tuo kuva on ihan mahtava, missä Lilia seisoo pihalla Avalonin takana. En tiedä miksi, mutta siinä kohtaa mun mielestä näiden kahden ystävyyssuhde (tai pelkkä suhde hehheh) nousi ihan uudelle tasolle. >^< ♥ Lilia on valmis auttamaan Avalonia siskonsa etsimisessä, vaikka se ei itse edes meinaa uskoa että koko sisko olisi olemassa~ Sun nukkejesi persoonat on jotain niin uniikkia ja huolellisesti suunniteltua, en voi muuta kuin ihailla ;v; *palvoo polvillaan Saraa*

    Kuvakulmat, nukkejen posetukset - kaikki oli tässä tarinassa niin onnistunutta ♥ Vuorosanoista nyt ei tarvi varmaan mainitakaan mitään, koska sä nyt yksinkertaisesti olet tuommoinen kirjoitusnero, joka saa kaikkien nukkejensa vuorosanat kuulostamaan ihan joltain kirjan dialogilta. Jatkahan samaan malliin, Sara-neronen! ♥

    Ainiin, meinasin kokonaan unohtaa aloituskuvat! Herranjestas, nekin ovat aivan ihania Q~Q Kaikissa noissa kuvissa on niin kaunis valo ja raikas tunnelma, ja sun kaikki nukettimesi näyttävät jumalaisilta lumen keskellä <3 Ensimmäisessä kuvassa Hinata ja Mona katsovat toisiaan laittoman söpösti eäwhw ;w; SEKÄ TUO BAMBI tahdon sen (joo siis mulla ei ookaan niitä kuin vasta kaksi mutta kolmaskin kelpaisi 8))) Disney, Rima ja bambi - siinä vasta ihana yhdistelmä ♥

    Tää oli kertakaikkisen täydellinen postaus, en voi muuta sanoa! ;__; Toivottavasti jatkat kuvatarinaa pian <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. *sOBS* wääää kiitos yh apua itkustan </3

      Ja hmmm enpäs sanokaan tuosta lavalonista vielä mitään 8))) Eiköhän se piakkoin selviä, mitä näiden välillä tulee olemaan, vai tuleeko olemaan mitään B'3 (okeii mitä)

      Mutta äää jokatapauksessa kiitoksia hurjasti tästä kommentista ;-; ♥♥

      Poista
  13. Noniin, aikomuksenani on kirjoittaa sellainen romaani, että sun on paras löytää/nähdä tää kommentti edes joskus jossakin välissä okei ?? ewe Möksähdän jos näin ei käy, koska kirjoitan pitkiä kommentteja melkoisen harvoin. Niin että tosiaanjoo eiköhän aloiteta!

    Noi aivan ensimmäiset kuvat (aloituskuviksi niitä kai kutsutaan) on jo semisti täydellisiä, niistä suosikeiksini karsiutui eka, kolmas ja kuudes! peura on perf. lisäks tykkään tosta miten sun kuvissa on aina jotain erilaista ja uskallat kokeilla uusia poseja nukeilles. neitosten (+lucifer 8D) luonteetkin tuntuu olevan niin erilaisia, uniikkeja, tarkkaan mietittyjä ja lopputulokseltaan aivan loistavia! (sit ihan asiaankuulumattomasti pakko sanoo et typotan Riman joskus Reimaksi.....)

    En valitettavasti ole sun kaikkia kuvatarinoita lukenut (vois ottaa tavotteeks!!) joten en vältämättä kaikkea ymmärtänyt, mutta voin kuitenkin sanoa tän osan olleen tosi hyvä. En tiiä kuulostaako tää aivan vitun törkeältä mutta ainakaan tässä kuvat/niiden laatu ei ehkä ollut se kupponen teetä, mUTTA VUOROSANAT, REPLIIKIT, JUONI. #Ihanliianihana, kai tiedät itsekin, että olet sara aika älyttömän hyvä kirjoittamaan? ;o; ♥♥

    Lavalon oli kyllä kivassa osassa tarinaa - tykkään tosta tökkimisestä!! Even tho en ymmärrä miten joku ei voi säpsähtää tökkäämisestä wou ehkä avalon on jo niin tottunut siihen ;)))) shipship kaksi kummajaista <433

    Neljänneks viimeisin kuva on myös niin upea, että ihan kunniamaininnan vaatii x) Avalonin 'mitä helvettiä' - ilme on jokseenkin valloittava, mutta entä sitten Liliabby tuolla taustalla ;v; tyttösen sinnikäs asento tuo oikeuksia nuken lisäksi myös noihin täydellisiin stock-vaatteisiin - oikein hyvä valinta etenkin punaperuukkiselle nukelle, sopii vain niiin hyvin ~

    VastaaPoista