sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Sateenvarjoja ja siltoja

Otsikko ei liity mitenkään mihinkään. Tai liittyy. Terkkuja Leelle 8)
 
Moikka!
Tällä kertaa luvassa muutama satunnainen räpsäisy (jotka ovat kaikki kovin samankaltaisia, pahoitteluni siitä), koska muutakaan postattavaa ei tähän hätään ole. ^^' Minulla olisi itseasiassa kuvatarinan käsikirjoituksesta 1/3 valmiina, pitäisi varmaan kirjoittaa loppuun... Kyseistä tarinaa en voi vielä kuvata, sillä tarvitsen siihen uusia peruukeitani, jotka ovat täällä 1-2 viikon päästä. Niin, ja peruukeista kyselleille: ne tulevat siis Celinélle, Lilialle, Grellille ja Shireille.
 
Kiitoksia muuten kaikki tarinaa kommentoineet ihanat, sain lisää voimia tarinan loppuun kirjoittamiseen! ♥ (Josta tulikin mieleeni, että seuraava osa on viimeinen.)
 
 
  
... ja satuin tosiaan muistamaan Miwan olemassaolon tänään D: Anteeksi Miwa.
No, tuon nuken suhteen taukoilu kannatti, sillä nyt pidän tuosta pikkuisesta entistäkin enemmän <3 woah miksi tuntuu niin häiritsevältä puhutella 60 -senttistä nukkea "pikkuisena"
 
Mutta tässä kaikki tällä kertaa! Nauttikaahan ihmiset viimeisistä lomaviikoistanne. ♥
- Sara


7 kommenttia:

 1. Aww ihania kuvia ♥ ! Nukkesi ovat tosi suloisia^^

  VastaaPoista
 2. Disney is bae ❤️ Aww Disney on ylisöpö (kana)nugetti OwO Ja Miwakin on söötti (omalla tavallaan) :D Ja mikähän se teippi Miwan olkapäässä on :3 Juu sorry en osaa kommata tähän aikaan päivästä (aamulla XD ) mut kai tämäkin käy kommentista. Nyt meen ulos kuvaamaan nukkejani (köh mh:ita koska obitsurikko ainoalla pullipilla :< )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia taas kerran! ;-; ♥
   (Ja tuo teippi johtuu Miwan oikuttelevasta kädestä, se tuppaa irtoilemaan, joten minä *köhköh* teippiuskollisena päädyin sitten tekemään siihen tuollaisen teippivirityksen. :'D)

   Poista
 3. Nyt on rima korkealla, rakastan tuota ensimmäisten kuvien dalityttöstä !! Sun nukeista ehdottomia lemppareitani (koitan olla sanomatta mitään rorysta kun se ei edes tässä postauksessa ole lmao) ja entäs sitten tuo mekko! <3 taitaa olla kyllä iidan tekemä, itsekin kun omistan samanlaisen hehe. Tykkään kovasti tuosta, miten pilvet heijastuu tuolta vedestä toisessa kuvassa. Sitä seuraavassa tuo peruukki pääsee erityisen hyvin oikeuksiinsa, niin sileän näköinen ja varmasti tuntuinenkin hgngfhn ihana.

  Disney on myös vallan valloittava, söpöt kuvat olet tuosta napannut ^^ Tuossa ensimmäisessä tuo kuu (?) kiinnitti myös huomioni, lievästi suloinen :'D Pakko vielä mainita, että mulle tuli Disneystä mieleen se koirameme.. jos ei tule mieleen mitään koiramemeä niin googlen kuvahausta varmaan 'very doge' hakusanalla löytyy. oikeasti en tiedä, ei mua ees pitäis väsyttää näin paljoa..

  Pahoittelut Miwalle multakin, itse siis myös unohtanut kaunokaisen olemassaolon kokonaan.. pikkuinen 60-senttinen haha :D kuvatarinaa odotellessa iikks viimeinen :oo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hhNHHGH SOFIA K I I TOS ei mulla muuta wää <3
   (Ja apua, en voi enää ajatella koiramemejä tai Disneytä normaalisti, kun yhdistän ne vastedes toisiinsa XD En toivu....)

   Poista
 4. Aaaa! Niin tuo päivä se olikin.... olin jo unohtanut "^_^ Kiitos terkuista ja olet taitava valokuvaaja! ;3

  VastaaPoista