keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Just a puppet on a lonely string, oh, who would ever want to be king?

Hei! Innostuin kuvaamaan hieman punaisella taustalla ja muutamien korttien kera. Dal-tyttöseni innostivat kovasti, ja pääsiväthän nuo tämänhetkiset lellilapseni Edriel ja Haighakin kameran eteen. ^^ Mitäs lukijoiden elämiin kuuluu, onko vuosi lähtenyt hyvin käyntiin?
 
photoshoot; Card queen
 

 
Muistelin Sofian halunneen kuvaa näistä kahdesta? 8)

2 kommenttia:

 1. tykkäsin tästä postauksesta paljon. näissä kuvissa on mustaa, punaista ja valkoista juuri sopivassa suhteessa. myöskin hei pelikortit liikaesteettinen asia !! ja heh tottakai edriel, haigha, roxette ja daphnekin ovat 8)

  ooh olen otettu, muistit toiveeni! kiitos sen toteuttamisesta, on nimittäin kohtuu ihana kuva tuosta kaksikosta ♥ oikein tunnen kuinka dalikuume nouseEEe eek.
  precious pikkurory näyttää niin.. kASVanEELTA tuossa kuvassa. jostain syystä melkein pullipin kokoiselta. mmMMm mm oikein nättinä mekko päällä ja ;-;;; ((kriiseilevä äiti - mood päällä))

  kolmannessa kuvassa on muuten jotain, mikä herätti huomioni.. ehdottomasti hyvällä tavalla siis! kenties ne on nuo asento ja kuvakulma, jotka sopivat täydellisesti toisiinsa. en tiedä, miksi tykkään tuosta 'siro badass'-posesta noin paljon. etenkin edrielille tuo sopii! oranssisilmäinen kaunotar onkin suosikkini näkemistäni eoksista (eoseista... eos.. misTÄ)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa kiitos paljon Sofia ;;; ♥
   (Ja kieltämättä Rory näyttää paljon vanhemmalta... puberty hitted.....)

   Poista