perjantai 5. helmikuuta 2016

Never give up on your dreams

 
 
Oho, kukas se siellä?
Sen pitemmittä puheitta, hei vain kaikille, täällä minä taas uuden neitosen kanssa. En voi sanoa oikein mitään puolustuksekseni, hupsista... :'D Asiat tapahtuivat suunnilleen tällä tavoin:
- Olipa kerran Sara, joka unelmoi Pullip Prunellasta nukkeharrastuksensa alkuajoista lähtien.
- Olipa kerran Sara, joka löysi Prunellan Huuto.netistä sopivaan hintaan.
- Loppu.
 
Ja näin sitten päädyin kahden sekunnin harkinta-ajalla nappaamaan tytön itselleni! Koko viikon näin painajaisia siitä, ettei nukke tulisikaan, mutta hyvin kotiutui juuri niin hyvässä kunnossa kuin pitikin. Tuijottelin tuota nassua valehtelematta varmaan koko illan. Avausprosessi olikin sitten melkoinen, olin niin tolaltani että suunnilleen itkin. Ei ole aikoihin nuken saaminen tuntunut näin hienolta. <3 Kai koen tämän niin henkilökohtaisena siitä syystä, että Prunella on ollut yksi niistä ihan ensimmäisistä nukeista, joihin ikinä tykästyin. Vihdoin!
 
Mitenkäs tyttösen hahmo sitten? Nimekseen hän sai Haigha Flores (etunimen alkuperä juontaa juurensa suureen rakkauteeni Alice in Wonderlandiin liittyen: Through the looking glass -kirjasta löytyy Haigha-niminen hahmo), ja hänen hahmonsa on eräästä tarinastani. Samasta tarinasta on myös Edrielin alkuperäinen hahmo, saas nähdä, tulenko sotkemaan tämän tarinani nykyiseen kuvatarinaan jossain kohtaa! Omaa peruukkiaan, ripsiä ja kroppaansa vaillahan tyttö vielä on (ja niin ovat muuten monet muutkin! Note to self: ei montaa nukkea samaan aikaan! Stop it! Talo täyttyy nukkeihin!), mutta tarkoituksena hommata mahd. pian kaikille keskeneräisille tarvittavat kamat. Rikas mies jos oisin... (Haighalla näissä kuvissa näkyvä peruukki kuuluu Disneylle. Pikkuinen saa peruukkinsa takaisin heti, kun Haigha saa omansa.)
 
Mutta eipä minulla muuta, tällainen lyhyt ilmoitusluontoinen postaus vain! Toivottavasti tekin tykkäätte tästä muovilapsesta yhtä paljon kuin minä <3 vaikkei se ole vielä lähelläkään valmista hups
6 kommenttia:

 1. AAAA SARA APUA onnea ihan sairaasti <3 mäki alkaisin itkemään jos saisin Pullip Kirschen eteeni, mutta oikeesti ONNEA. ansaitset tuon kauniin neidon itsellesi ! :-)

  VastaaPoista
 2. Olen inasen kateellinen, mutta onnellinen puolestasi!
  Katselin tuota Prunellaa sillä silmällä (on todellakin yksi suosikeistani...), mutta en voinut nyt sitä summaa maksaa. Minä tykkään tästä(kin) neidistä aivan stock-asuisena, mutta kiva nähdä, millaiseksi hänet stailaat :)
  Vielä onnea!

  VastaaPoista
 3. OMG ONNEA, PRUNELLA ON NIIN UPEAAAAA!! ♥❤♥ ╮(* Q__*)╭ ♥❤♥
  Itsekin rakastan Prunellan naamaa, vaikkei nukke kuulukaan niihin nukkeihin joita haluaisin, tai rakastaisin.
  Mutta myönnetään, tuo face-up on yksi kauneimmista, joita on!! ❤ (°∀°)b
  Hehee, nyt sulla on monia nukkejasi stailattavana & odotan niin paljon miltä ne mahtaa kaikki näyttää 8))) ♥

  Heh...nyt tuli hirvee hinku saada mun yksi nukke-neiti valmiiksi x"D
  Tää postaus nosti mun nukkeintoa, kiitos siitä!!♥♥♥♥♥♥

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Onnea vielä jälleen kerran huuto.net-sodan voitosta! :3

  VastaaPoista
 6. Jösses, Prunellahan se siellä! :D Onnea tosi paljon! Ihanan nuken hankit taas ^^ Prunella on kyllä yksi näteimpiä nukkeja ikinä. c:

  VastaaPoista