perjantai 2. syyskuuta 2016

Drip drop

 
 (Otanpa minäkin tähän huulikollaasiin osaa! Tässä nukkejeni huulet, tunnistatko kaikki?)
 
PIKAINEN TRACON-INFO!
Pyörin viikonloppuna Traconissa kahden nuken kanssa: lauantaina mukanani on Callistra (Elisabeth) ja sunnuntaina Edriel (Eos). Lauantaina cossaan Jokeria ja sunnuntaina puolestaan Makishimaa sarjasta Yowapeda (kuvia löytyy Instagramistani @sateiden). Moikkaamaan saa ja pitää tulla, tykkään puhua uusille ihmisille! Tulen ehdottomasti tähän lauantaina pidettävään jättimiittiin, sunnuntain miittiinkin saatan poiketa, jos aikaa ja halua löytyypi. ^^ Traconissa nähdään!
 
Nyt kuitenkin kuvatarinan pariin! Muistattehan lukea aiemmat osat.
 
-----
 
picfic; Ahtaalla
 

 
Avalon: Kyse on Liliasta. Hän on vaarassa, Shirei, ja meidän pitää mennä nyt.
 
-----
 
(Tunti myöhemmin)
 
 

 
Avalon: Sinulla on siis tarkka osoite, ja löydät sinne?
 
Shirei: Olen sanonut tämän nyt noin kymmenesti: kyllä, Avalon. Kertoessani Chiónille hätätilanteesta, hän suostui kertomaan Haigha Floresin osoitteen. Nyt pääsemme vihdoin tapaamaan henkilön, joka tietää eniten Edrielistä ja kenties voi johdattaa meidät myös Lilian luo.

 
Avalon: Hyvä, että edes toinen meistä osaa käsitellä ihmisiä. *ahdistunut naurahdus* Minä en ole osannut tehdä juuri muuta kuin etsiä sinut käsiini huomatessani, ettei Liliaa näy missään.
 
Shirei: Ei siihen juuri taitoja tarvita. *hymy* On hyvä, että Chióni kokee voivansa luottaa minuun. Ja vielä parempi, että sain Haighan osoitteen ulos hänestä.
 

 
Avalon: *koskettaa Shirein olkapäätä* Shirei, hei. Entä, jos Haigha ei tahdo tavata meitä? Tai jos hän ei yksinkertaisesti osaa tehdä mitään, josta me hyötyisimme?
 
Shirei: Mikä ihmeen entä jos?
 

 
Shirei: Luovuttamaanko sinä tulit? Me löydämme Lilian, ja saamme Edrielin pois hänen kimpustaan. Älä nyt ala epäillä.

 
Avalon: Tällä taustatarinalla on hankalaa olla noin luottavainen. *väkinäinen hymy*
 
Shirei: Ruvetaanko tässä vertailemaan, kenellä on hankalinta? Ei elämä ole mitään satua, emme me voi päättää, että jonkun elämä on ollut hankalampaa kuin toisen. Jatketaan nyt vain matkaa ja etsitään Haighan koti, eikä takerruta tällaiseen.

-----
 
 

 
 
Shirei: *tuijottaa ovea* Tässä sitä nyt ollaan. Koputanko minä, vai --
 

 
 
Avalon: *kiilaa Shirein ohitse* Ei. Tässä on kyse minun ongelmastani, minä voin ---
 
?: Turhaan te siellä kinastelette.
 

 
Haigha: *astelee ovelle* Ei tarvitse koputtaa, äänenne kuuluu sisälle asti. Keitähän te mahdatte olla? *tutkii kaksikkoa katseellaan*
 
Avalon: Esittelyt ovat turhia, mennään mieluummin suoraan asiaan. Me olemme henkilöitä, jotka tulivat tänne puhumaan sinun elämäsi kipeimmistä kohdista. Tarvitsemme apuasi - ei, minä tarvitsen apuasi. Kyse on henkilöstä, joka on minulle kaikkein tärkein.
 

 
Haigha: *naurahtaa* Onko tämä jokin piilokamera? Minulla on parempaakin tekemistä, kuin kuunnella joutavia selityksiä tähän aikaan illasta.
 
Avalon: Kuinka suoraan tämä pitää sanoa? Nimeni on Avalon Rainbird, ja olen täällä saadakseni apua kadonneen parhaan ystäväni löytämiseksi. Minä olen täällä puhuakseni Edrielistä.
 
Haigha: Mitä vit---

 
Shirei: Ole kiltti, Haigha, me olemme tehneet jo liikaa päästäksemme puheillesi. Tiedämme nimesi, osoitteesi ja sen, mitä tapahtui vuosia sitten Edrielin ja sinun välillä. *naurahdus* Kuulostaa hullulta, mutta sinä aivan oikeasti olet tällä hetkellä viimeinen oljenkortemme.
 
Haigha: *tuijottaa häkeltyneenä Shireitä* Jos kerran tiedätte jo kokonaisen elämäntarinan verran minusta, niin olkoon menneeksi. En edes aio kysyä, mistä moiset tiedot ovat päätyneet teille kahdelle. Tulkaa toki peremmälle, mutta vain terassille. Talon sisusta ei ole mitään sellaista, jonka haluaisitte nähdä. *kireä hymy*
 
-----
 
(Kahden tunnin kuluttua)

 
Haigha: *tuijottaa surumielisesti hymyillen Avalonia* Vai sellainen tarina. Ainahan minä sen tiesin, etten ollut Edrielin ensimmäinen saati viimeinen uhri. Mutta että sielun vaihtamista toisiin kehoihin... Miten te kuvittelitte minun pystyvän auttamaan teitä tässä?

 
Shirei: Viet meidät Edrielin luokse. Kai tiedät edes jonkin paikan, jonne hän olisi voinut ystävämme kuljettaa?
 
Haigha: *alkaa yllättäen nauraa* Ymmärrättehän te, hyvät ihmiset, miten helvetin typeriltä oikein kuulostatte? Tulette tänne tuntematta minua lainkaan. Te turvaatte harhakuvaanne, jossa minä muka osaisin johdattaa teidät Edrielin luokse.

 
Avalon: Mutta sinähän osaat, etkö osaakin? Vietit aikaa sen ihmisen kanssa.
 
Haigha: Luotatteko te ihan tosissanne siihen?
 
Shirei: Meillä ei ole muutakaan vaihtoehtoa! Ei kukaan muu tuntenut Edrieliä niin hyvin.
 

 
Haigha: *sipaisee hiuksiaan* Voi, kyllähän Sade tunsi hänet huomattavasti paremmin kuin minä. *hymy* Jos kerran onnistuitte löytämään minunkin osoitteeni, miksette etsineet samantien hänen osoitettaan?
 
Shirei: *tuijottaa häkeltyneenä Haighaa* Vinoiletko sinä? Satun nimittäin tietämään myös sen, että sinä ja Sade asutte yhdessä.

 
Haigha: Kas, teidän tiedonlähteennehän on ollut oikea helmi! *naurahdus* Totta, minä ja Sade olemme olleet jo useamman vuoden yhdessä.

 
Avalon: *puristaa kätensä nyrkkiin* Ja?
 
Haigha: Ja mitä?
 
Avalon: Aiotko sinä auttaa vai et? Minun ystäväni saattaa tehdä kuolemaa sen helvetin Edrielin vuoksi tälläkin hetkellä, ja sinä vain kiertelet aihetta!

 
Haigha: Suoraan sanottuna minua ei kiinnosta tippaakaan, mitä ystävällenne käy. Millaisessa tilanteessa kuvittelette minun olevan? *naurahtaa ahdistuneesti*

 
Haigha: En kehdannut edes kutsua teitä sisään asuntooni, sillä mikään siellä ei ole siinä kunnossa, että sitä kehtaisi esitellä. En käy töissä missään, tuskin jaksan harjata hiuksiani aamulla.

 
Haigha: Minun elämäni on ollut riekaleina siitä hetkestä lähtien, kun jätin Edrielin taakseni. Tilani ei ole muuttunut hetkeksikään. Mikä osa teissä luulee, että tahtoisin tavata enää koskaan sen ihmisen, joka laittoi elämäni tähän kuntoon? Voitte minun puolestani lähteä takaisin kotiinne, täältä ette tule apua saamaan.

 
Avalon: Minä en ---
 
?: Riittää jo, Haigha.
 
Avalon & Shirei: *katsovat hämillään äänen suuntaan*
 

 
Sade: *astelee parvekkeelle* Meitä on onneksi kaksi. Haighasta ette kenties saa apua, mutta minä olen valmis kohtaamaan isosiskoni koska tahansa. *hymyilee leveästi* Meillä on paljon keskusteltavaa hänen kanssaan.
 
 
-----
 
 
 


2 kommenttia:

  1. Niin oiva osa! Ja Shirei näyttää näissä kuvissa jollain tavalla entistäkin sulosemmalta ♥

    VastaaPoista