tiistai 27. helmikuuta 2018

People hearing without listening

Moi kaikki!

Nukkeintoni on tainnut vaan lisääntyä entisestään. Tahdon kiittää kovasti kaikkia edelliseen postaukseen kommentoineita, piristitte suuresti! <3 Nyt olen täällä jälleen muutaman shootin kanssa. Tällä kertaa luvassa Atlasia (Isul Glen), Mercurya (Isul Hednar), Rimaa (Dal Tweety), Rowania (Isul Classical Mad Hatter) ja Ilseä (Dal Ciel). Varoituksen sanana, viimeinen shootti sisältää "verta", joten kyseiselle nesteelle herkät voivat jättää sen katsomatta.

-----

photoshoot: Blue and gold














-----

photoshoot: Playful







-----

photoshoot: The Sun is guarding your sleep












-----

photoshoot: What lies ahead














-----

Ja näin loppuun vielä täysin hypoteettinen kysymys: pitäisittekö, jos jatkaisin kuvatarinoiden tekemistä? Olen ajatellut kesällä toteuttaa Parantajan tarinan kuvatarinamuodossa ihan omaksi huvikseni, mutta myös tuon uusimman kuvatarinan lopettaminen voisi sittenkin tapahtua. Höpisen tästä lisää myöhemmin, mutta toistaiseksi kiinnostaisi tietää, löytyisikö kuvatarinoille vielä lukijoita. Nostalgiaosuus minussa tahtoisi kovasti vielä jatkaa niiden tekemistä.

Kiitos katselusta, nähdään taas! <3

9 kommenttia:

  1. Ihania kuvia!!❤
    Ihailen sun taitoa kuvata nukkeja erilaisissa paikoissa. Sun kuvissa ei tarvitse koskaan olla propeilla rakennettua huonetta tms. , vaan saat tosi nättejä kuvia otettua yksinkertaisissakin ympäristöissä kuten esimerkiksi sängyssä. Tykkään!!≧∇≦

    Kuvatarinaakin olis ihana nähdä vielä sun blogissa, oot taitava kirjoittamaan! Oon käynyt vähän kurkkimassa sun kirjoitusblogia, en saa vaan aikaiseks kommentoida sinne mitään. Mut tällaisena hiljaisena stalkkijana voin silti sanoo että oot saanu tosi hyvin vangittua hetkiä ja tunnetiloja teksteihin. Sulla on kirjoittamisen lahja.

    Tsemppiä talveen, kevättä kohti mennään jo kovaa vauhtia!❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon ihanasta kommentista! ❤
      Oon tosi otettu, että tykkäät teksteistäni. Oon tosiaan ajatellut heittää kuvatarinamuotoisia tekstejäkin tänne vielä tässä lähikuukausina!

      Tsemppiä sinnekin! <3

      Poista



  2. Kivoja kuvia tosiaankin mutta yksi juttu jäi vaivaamaan...





    Ääääää! Rima on pelottava!!






    (Ja tätä valaistaakseni: näin tosiaankin unta että Rima söi aivoni)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja voi ei, apua :'D Aivoparat. Pitänee nuhdella tuota moisesta toiminnasta.

      Poista
  3. Ai vitsi ku tykkäsin tästä <3 lumikuvat best! varsinkin tää vika "verta" sisältävä shootti oli ihana! nwn

    VastaaPoista
  4. Voi että, tosi nättejä kuvia! Sun lapsukaiset on kyllä söpöjä.♥ Rakastan tota ekaa kuvaa Mercurysta, pikkumies on niin kaunis ja näyttää taianomaiselta! Kuvakulma, värimaailma ja taustakin on just kohdallaan, tykkään kovasti! ^-^

    Rowan on myös hirmu suloinen yksilö, sen hiukset sopii tosi kivasti.♥ Ja Ilsen shootti on upea! Tykkään tollasista synkän kauniista asioista, kovin inspiroivia. ^^ Linnun kallo on hieno lisäys!

    Tykkäsin kyllä kaikista näistä kuvista tosi paljon, ootan innolla seuraavaa postausta. c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unohin sanoa että lukisin tosi mielelläni Parantajan tarinaa kuvatarinana! Jos sulla kiinnostusta löytyy niin siitä vaan sitten kesällä kuvailemaan! :D

      Poista
  5. Voi ku kauniita otoksia poikien lookit on niin upeat! Riittäiskö nukkeinspistä tännekin saakka ,kun tää talvi aika laskee omaa roimasti. Kuvatarinaideaa kannatan tietty!

    VastaaPoista