maanantai 5. maaliskuuta 2018

Old and new

Moikka kaikille! 



...No mutta kukas tämä on? B)


Sain mahdollisuuden ostaa itselleni Isul Romantic Kingin, joten pitihän tilaisuuteen tarttua! Tässä siis uusin nukkeni! Hänen nimensä on Lir (hahmosta saatte kuulla, no, sitten kun mahdollisesti saan profiilin väsättyä :'D), ja hän oli syntymäpäivälahjani itselleni.

Tämä postaus tulee sisältämään hirvittävän määrän kuvia, mutta aloitetaan Lirillä.











Ostin Kilalasta pojalle uuden peruukin, ja ehdin napata muutaman kuvan siitäkin. Simmut tämä tulee saamaan vasta maaliskuun jälkeen... 





Lir ei kuitenkaan ollut ainoa tapaus, joka tänne kotiutui loman aikana. Kuten otsikko jo kertookin, tänne kotiutui myös jotakin vanhaa.






;__; <3

Rakas toverini Lee päätti sitten olla hullu ihminen ja kiikuttaa minulle tämän lapsen syntymäpäivälahjaksi. Osa teistä saattaakin muistaa, että tämä kyseinen tapaus oli minulla vielä muutama vuosi sitten, kunnes myin sen parhaalle ystävälleni. Koska en nähtävästi osaa myydä nukkejani, tulin tietysti katumapäälle ja olinkin jo pitemmän aikaa suunnitellut ostavani Monan takaisin Leeltä. Ja mitä tekee Lee?? Hän kiikuttaa tämän lapsen minulle syntymäpäivälahjapaketissa. En ehkä kykene. Ystäväni on ihana.

Joten, tämä tässä on siis uusi (vanha) nukkelapseni Mona! She's back. Tyttö saanee kroppansa ja oman peruukkinsa siinä samalla, kun Lirkin saa silmänsä.








Nämä kaksi notkuvat toistaiseksi hahmottomina täällä. Vendettina ja Natalie tulevat kyllä saamaan hahmonsa vielä, mutta tarina, josta he ovat, on melkoinen ikuisuusprojekti joten saas nyt nähdä... :'D

Vendettina sai muuten uuden peruukinkin, kuten kuvasta näkyy. Siihenkin pitänee totutella.

-----

Lopuksi vielä Absynthea ja Granatéa!











Muokattuja versioita? Oi kyllä.



-----

Kiitos, kun kaitsoitte! <3

12 kommenttia:

  1. Oih! Lir on oikein komea poika ≧∇≦
    Jotenkin mulla on jäänyt kokonaan huomaamatta että tuollainenkin isul-malli on olemassa, (?!) mutta nyt kyllä ihastuin aivan täysin. Odotan innolla jo kuvia Lirin lopullisesta ulkonäöstä ja tietoja hänestä!
    Muutkin kuvat tässä postauksessa on tosi kivoja, sun ystävä on oikeasti todella ihana, mäkin tykkään Monasta, hän kun vain on niin suloinen. Ihanaa, että sait hänet takaisin!❤
    Myös nuo lopun kuvat Absymthesta ja Granatésta on tosi nättejä, ite oon tosi huono kuvaamaan ja asettelemaan monta nukkea kerralla, sulta nähtävästi luonnistuu sekin hyvin. Nuo asennot on vaan jotenkin tosi onnistuneita. Ja tykkäsin siitä, miten nuo lookit sopivat yhteen.
    Ihanaa ja (toivottavasti) aurinkoista viikkoa sulle!❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon! ❤ Romantic King kieltämättä on tosi nätti Isul-malli. Oon kuullut muutamalta tässä, etteivät tiedä ko. mallia ollenkaan, joten on vissiin yleisesti vähän harvemmin nähty tapaus.

      Hyvää viikkoa sinnekin! <3

      Poista
  2. Here to be a sneaky slithering snake ;D

    VastaaPoista
  3. Lir on rakkautta ensisilmäyksellä! Jälleen oon se joka toivoo itse kirjoittaneensa jonkun muun kommentin( sisäistä naurua) tällä kertaa Kikin. Miten sä ehditkin ja onnistut kuvaamaan kun on valosaa? Myös Vendetta ja Natalie ovat ihastuttavia palluroita- täydellinen liilasävy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! En pitkään aikaan meinannutkaan ehtiä kuvaamaan valoisalla, joten nappasin viikonlopuista aikaa. Nyt päivät ovat onneksi kirkastuneet jo sen verran, että koulun jälkeenkin ehtii kun pakottaa itsensä heti ulos.

      Poista
  4. Voi kuinka ihana poika teille on muuttanut *_* Tosi nättejä kuvia, tykkäsin erityisesti 7 ja 11 kuvista <3

    VastaaPoista
  5. Ihanat nuo kaksi vikaa kuvaa! <3 hyvää synttärii myöhässä ja onnee uusista ihanuuksista!

    VastaaPoista
  6. Oikein nättejä kuvia! Onnea uudesta ja vähemmän uudesta asukista! Ovat suloisia. ❤ Tykkäsin ehkä Lirin kuvista eniten, koska noi puut taustalla on niin hienoja ja valotus on tosi kiva. Tuo kuva, missä näkyy vaan pitsiä ja taustaa on jotenkin tosi nätti, varsinkin kun auringonvalo pilkistää keskeltä. ^-^ Tykkään kyllä kaikista kuvista.❤

    VastaaPoista