sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

So I’m just a dead man crawling tonight

Tervehdys!

Mitenkäs kesänne on sujunut? Itselläni kesä on kulunut paljolti luovien hommien parissa. Sain valmiiksi kolme kuukautta työn alla olleen kirjoitusprojektini (jota on tietysti pakko mainostaa - sen pääsee lukemaan täältä). Nukkehommiinkin olen käyttänyt jonkin verran aikaa. Tavoitteeni kuvata kaikki nuket kesän aikana etenee verkkaisesti, mutta varsin hyvin. Lieneekö 16/38 kuvattuna tähän mennessä.

Lisäksi tilailin neljälle muovilapselleni uusia kamoja, joten kyseiset neljä valmistuvat jonkin ajan kuluttua! Vihdoin sain itseäni niskasta kiinni ja tilasin kamoja uusien nukkejen sijaan.

Tällä kertaa minulla on muutama shootti tänne heiteltävänä, toivottavasti pidätte!

- - -

Water keeps me safe

{ ilse, dal ciel }




















- - -

Moment of calm

{ sade, pullip shinku 2006 }






Plus vielä eri tavalla muokattu versio ekasta kuvasta:


- - -

Clear eyes

{ granaté, pullip mir }












- - -

One summer day

{ mercury, isul hednar }









- - -

Strawberry sweet

{ celiné, pullip gothic & lolita psycho yuki-chan movie version }










9 kommenttia:

  1. Ihania kuvia!! Varsinkin nuo Saden/Sateen (en tiiä kummin se pitää kirjottaa :"D) ja Granatén kuvat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ihanaa, että tykkäät! <3 (Ja siis Saden tässä tapauksessa! :'D)

      Poista
  2. Ah! Saden chipit ovat niin ihanat >w<
    Muutenkin tosi nättejä kuvia, kiva nähdä niistäkin nukeista kuvia, joita näkyy harvemmin blogissa.
    Mun kesä on sujunut rennoissa merkeissä, nukkejakin oon kuvaillut lähiviikkoina lähes päivittäin. Ja onnittelut projektin valmistumisesta, kun saa jotain paljon vaivaa ja aikaa vievää vihdoin valmiiksi, fiilis on kyllä ihan huippu!
    Ihanaa kesänjatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia jälleen ihanasta kommentista, Kiki! <3 Minustakin on ollut kivaa kuvailla paljon sellaisiakin tapauksia, joita ei välttämättä muuten tulisi kuvattua niin useasti. Nukkeilijoilla lienee aina muutamia suosikkeja, joita käyttää kameran edessä ^^'

      Hyvää kesänjatkoa sinnekin! <3

      Poista
    2. Ja kyllä, ison projektin valmistuminen oli jälleen kerran erittäin hieno kokemus! Väänsin Musteenkantajaa sen verran intohimolla, että tuntui kyllä upealta saada se valmiiksi.

      Poista
  3. Ihanaa kun kuvaat tänä kesänä sun kaikki nuket läpi, mulla on ollut ikävä just esim sun daleja ❤ Tosi nättejä kuvia oot ottanu ^w^ Tykkään Sadesta, toi vika kuva siitä on upee <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kommentista <3 Ihanaa, etten ole ainoa, joka tykkää tästä kaikkien nukkejen kuvailemisesta!

      Poista
  4. oi onnea ton kirjotusprojektin valmistumisesta, kuin siistiä!! mullakin on kesä mennyt ihan hyvin, toivottavasti sullakin ja vielä kun samalla tavalla jatkuu niin bueeeno.

    kylläpä meitä nyt hellitään tällä shoottimäärällä! kyllä toi eka taitaa olla lempparini. dalit on niin ihania äää dalikuumetta odotellessa,, varsinkin sun yksilös tolla godlike peruukillaan. + vaikka vettä pelkäänkin, onhan se nyt helvetin kaunista ja sopii nukkekuviin niin hyvin. varsinkin just toi peruukkikuitu vedessä?? nättiä!!

    mercuryn kuvista tykkäsin kans. ja saatoin rakastua ja haluta herran asun itelleni irl. yup. vielä kun customit mätsää asuun niin tulee jotenkin tosi hallittu kokonaisuus aaa ♥
    granaté-kuvat on kans hienoja ja shootin nimi hyvin keksitty, koska onhan neidin silmät upean... silmiinpistävät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa kiitos tosi paljon kommentista!! ♥ Kesä on mennyt tosi hyvin, ihanaa kuulla et silläkin suunnalla on ollut mukavaa.

      Dal-kuume on petollinen, se ei tunnu ikinä loppuvan :'D Itsellä ei onneksi hetkeen ole ollut, mutta eiköhän se vielä sieltä takaisin ryömi... Mercuryn asut ottaisin mielelläni itsellekin! Kyseinen hahmo on tosi persoonallinen pukeutuja ja vastaa ihan täysin omia estetiikkojani. Sen pukeminen nukkena on paikoitellen vähän hankalaa, kun Mercury olisi oikeasti niin paljon extrampi... :'D

      Joka tapauksessa danke ihanan pitkästä kommentista ja hyvää kesänjatkoa sinnekin <3

      Poista