maanantai 27. toukokuuta 2019

Melkein kesäloma

Moikka kaikki!

Viimeistä kouluviikkoa viedään. Kokeita on jäljellä enää kaksi! Kuusi on takana. Viimeinen jakso on ollut kenties vaikein jaksoni lukiossa, sen kanssa osui päällekäin yhtä jos toista ja siinä on kamalan monta pakollista kurssia :'D Mutta hyvältä alkaa näyttää! Hiljaa hyvä tulee, eikö niin?

Nukkeinspi on tällä hetkellä todella korkealla. Haluaisin kokoajan olla puskassa nukkejen ja kameran kanssa ^^' Onneksi kohta on kesäloma. Tavoitteena on jälleen kerran kuvata koko konkkaronkka läpi ja tehdä loput hahmonurkkauksista valmiiksi. Working on it, onneksi on paljon kaikkea hauskaa nukkerintamalla luvassa niin eipähän tule tylsää kesällä. Töissäkin olen, mutta silti. :'D

Haluaisin myös toteuttaa pienempiä kuvatarinoita. Kokonaisia tarinakokonaisuuksia en enää lähde väsäämään, mutta lyhempiä voisin hyvinkin. Siispä: olisiko teillä toiveita? Kommenttiboksiin saa heittää ehdotuksia siitä, keistä nukeistani olisi kivaa nähdä kuvatarinoita! Aivan jokaisesta muovilapsosesta tulee kuitenkin hahmonurkkauksiin infoa, joten jokaisen nukkeni opitte tämän kesän aikana tuntemaan. Osastahan on jo vanhoista kuvatarinoista tai tänä keväänä postatuista hahmonurkkauksista entuudestaan tietoa täälläpäin näkynyt.

Joka tapauksessa: hyvää viimeistä kouluviikkoa niille, joilla koulua yhä on! Ja paljon onnea ylioppilaille <3

* * *

Aaltojen luo

Kanga, Pullip Ddalgi


4 kommenttia:

 1. Mukavaa että jaksat aina postailla kiireidenkin keskellä! Sun postauksia on aina ilo lukea~!
  Ja jälleen upeita kuvia täällä, tiätenkin myös instassakin. Tykkään erityisesti noista missä näkyy vesi taustalla x) <3 Tsemppei sul viimeisiin kokeisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia, Camilla <3 Ihanaa kuulla, että mun postauksia on kiva lukea - ja tosi mukavaa, että ehdit kommentoida!

   Poista
 2. Tosi kivoja kuvia, ihana kesäinen tunnelma!

  Olisin kiinnostunut tarinoista, joissa tulisi tarinamuodossa esille Daphnen ja Memorian ja sitten myös Atlasin (Atlaksen?) ja Mercuryn välinen suhde. Ja jotain söpöjä tarinoita vanhemmista pareista, kuten Shirei ja Lucifer : D Ja menikö se Hinatan ja Monan suhde koskaan mihinkään lopputulokseen? Siitäkin olisi kiva lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia kommentistasi! Ja kiitos ehdotuksista, Atlasia ja Mercurya olisikin hauska kuvailla kuvatarinaan ^^

   Poista