torstai 30. toukokuuta 2019

Lots of flowers

Tervehdys!

Vielä ennen lomille pääsyä julkaisen muutaman pyörimään jääneen kuvan. Enjoy!

* * *

The rotting earth

Nemesis, Isul Hednar





Neme on kyllä yksi lemppareistani omien nukkejeni joukosta. Heitin pojalle kustomit aivan sattumalta, ja jotenkin siitä tuli yksi suosikeistani koskaan. Kaunis pieni <3 Kovin olen tyytyväinen häneen.

* * *

Sing me a lullaby

Callistra, Pullip Elisabeth










* * *

Our heaven is filled with dandelions

Shirei, Pullip Chill
Lucifer, Isul Duke












Myönnettäköön, että näitä kahta tulee kuvattua aivan liian harvoin. Kiskoin heidät läheiselle lenkkipolulle voikukkapellolle, joka kuihtui hyvin pian kuvausreissuni jälkeen. Onneksi siis ehdin ^^

* * *

Gaze

Lindri, Taeyang Nosferatu





Kultapieni sai uuden peruukin, vihdoin! Viisi kuukautta siinä meni, mutta nyt on pojalla vihdoin oma tukka päässä. Tuntuupa hyvältä! <3 Mitä pidätte pojan uudesta lookista?

* * *

Kiitos, kun katsoitte!

4 kommenttia:

  1. Mä en kestä! Katoin vanhoja blogeja joita seuraan ja ihana huomata että vanhat naamat bloggaa vielä perinteisesti! <3 Itsekin mietin, että pitäisikö tuota nukkeharrastusta vielä jatkaa vaikka se on jäänytkin taka-alalle monta vuotta sitten. On se vaan niin kivaa ja näistä postauksista tulee aina tosi hyvä mieli. Hyvin kuvaat ♥

    pullip-love.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, ihanaa kuulla! :'D <3 Kiitos ihan hurjan paljon! Suosittelen aina jatkamista edes jollakin tavalla, jos jaksaminen ja aika riittävät.

      Poista
  2. "voikukkapellolle, joka kuihtui hyvin pian kuvausreissuni jälkeen" MITÄ, joko ne on menneet kuihtumaan? oon toivoton, miks saan tietää tästä taas liian myöhään ja vieläpä ulkomaailmaa välteltyäni netin välityksellä? TT oh well anyway, shirein katse on noissa sen yksityiskuvissa jotenkin tosi elävä ja kivasta kuvakulmasta ikuistettu! osoittautuivatkin lempparikuvikseni näistä yhdessä tuon ensimmäisen callistra-kuvan kanssa.

    sattumakustomit best ja ainakin nemen kohdalla erittäin onnistuneet, nimittäin tykkään sen lookista ihan mielettömästi minäkin! lindri myös näyttää uudella peruukillaan Mukavan Silkkiseltä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En usko et aivan kaikkialla ovat kuolleet pois, mutta täällä lakastui osa sateiden vuoksi :( In memoriam, ovatpahan ikuistetut!

      Kiitos paljon kommentistasi, Sofia <3

      Poista