keskiviikko 19. helmikuuta 2020

Blinding lights

Heips kaikille!

Nyt tuleekin sitten vähän pitempi postaus ^^ Tänne on rantautunut jokunen uusi Winx- ja Monster High -nukke, joita vähän esittelen tässä postauksessa. Myös vanhoja, tuttuja kasvoja näkyypi siellä täällä. Vihdoin jaksoin koota aivan kaikista muiden nukkejen räpsyistä postauksen!


Melkein koko poppoo! Tämän kuvan jälkeen olen kotiuttanut vielä kolme MH-neitoa. Lisäksi kuvasta puuttuvat kustomit, koska lasken ne omalla tavallaan erilliseksi kokoelmaksi (plus niistä suurin osa on kesken).Ghouls Rule Draculaura, vihdoin!! 💕 Prokrastinoin tämän nuken hankintaa hyvän aikaa, vaikka se oli tosi pitkään suurin haave-MH:ni. (Prokrastinoin lähinnä siksi, että vaikka tätä oli tarjolla useammassakin paikassa, tämä oli vähän muita kalliimpi :'D) Uskomatonta, että se on vihdoin kokoelmassani! Se on vaan niin eeppinen ja tyylikäs nukke. Lapsuudessa ystävälläni oli tämä, mutta en ikinä itse saanut aikaiseksi sitä hankkia. Nyt se on luonani!
Kirppislöytöni! Tämä versio Stellasta on niin ihana. Olen iloinen, että törmäsin siihen paikallisella kirppiksellä.Toinen kirppislöytöni, Laylam lapsuuden lempi-Winxini. (Tai ainakin yksi heistä, heh) Layla olikin viimeinen hahmo, joka minulta puuttui! Ihanaa <3

Muutama Skelita. Tämä neitihän on täällä asunut jo vuosia. Se on hyvin todennäköisesti suosikkini koko kokoelmastani. Jollakin emotionaalisella tasolla olen hyvin kiintynyt siihen. Vaikutusta on varmaan sillä, että hankin Skelitan aikanaan sellaisena hetkenä, kun olin jo kuvitellut lopettavani MH:iden keräilyn. Hankin sen ihan vain siksi, että olin tärvellyt aiemman Skelitani ja tätä mallia minulla oli kaikkein kovin ikävä. Näin jälkikäteen, keräilijänä jälleen, olen kovin iloinen tekemästäni päätöksestä!Kaunokaiset! Wydowna on myös vaan ihan hirmuisen hieno.Lempityttö myöskin 💗


Yksittäinen kuva tästäkin kauhukaksikosta. Nämä ovat ihan keräilymielessä rakkaita olentoja.


Kustomi, jota en ole täällä vielä aiemmin esitellyt! Tyty on vielä nimetön. Siitä tuli ihan teini! :'D Pakko ottaa parempia kuvia siitä myöhemmin.


Hommasin tällaisen upean pyrstökkään muutamia viikkoja sitten! Oli aivan ihana myyjä. Lämmitti sydäntä. Tässä nukessa tapahtuu ihan kamalasti kaikkea, mikä vähän pistää silmään, mutta sen nivelitys on tosi kiehtova. Kaksi päätä ja (kerrankin) pehmeä tukka ovat myös niin hienoja yksityiskohtia! Näiden nukkejen kasvot ovat myös mielestäni varsin kauniit. Rakastan kaikkia vesinukkeja, jotenkin samaistun niihin.


...speaking of vesinuket, Sirena on myös uusi täällä. Tästä tulee minulle eräänlainen touhunukke. Meinasin viedä sitä vähän pulahtamaan kesällä, kun on vihreää ja valoisaa. Märäksihän tämä reppana kastui kyllä tuollakin kuvauskelillä. Sentään silloin oli vielä lunta ;-;
Sirena on hiljalleen kirimässä yhdeksi suosikikseni. Se on mukavan yksityiskohtainen ja tykkään sen sävymaailmasta hirveästi. Jälleen kerran: vesityypit nyt vaan ovat lähellä sydäntä <3Kaksipäisen Peri & Pearl -nuken kanssa hommasin lapsuuden haave-Clawdeenini, Dead Tired -version! Ääks mikä kaunotar. Ja mikä tukka! Laadukas MH-tukka on melkoinen harvinaisuus. Oi aikoja ja niin edelleen. Tämä nukke on yksi iso tribuutti lapsi-Saralle, joka ei koskaan saanut tätä. (Eihän sitä tosiaan myyty Suomessa.)
Tuota noin, olen hankkinut myös ensimmäisen Barbieni! Pitkän aikaa olen ajatellut, että hommaan yhden tällaisenkin. Halusin nimenomaan nivelitetyn version, joten oli kivaa törmätä tähän kirppiksellä. Kaunotar mallaa tässä tätini vuosia sitten tekemiä nukenvaatteita.


Vielä Esmeraldan kanssa <3Tämä tyyppi sen sijaan ei ole uusi täällä :'D Bratzillaz-nukkeja minulla on vielä kolme aiemmasta viidestä tallessa. Tämä on esikoiseni ja edelleen suosikkini.
Ällösöpöilyä, jonka unohdin tietenkin postata minnekään ystävänpäiväksi.


Pikkuinen ;__;

Joo, tässä yksi niistä kolmesta, jotka eivät näkyneet ryhmäkuvassa. Lorna on niin ihana! Tätäkin on metsästetty hetkinen. Se on pieni ja precious. (Ja merimölli. Aina plussaa merimölliydestä.)

Mökillä on aina yhtä kivaa kuvailla 💛 Siellä aloitinkin kuvailemaan MH:ita uudelleen.


Toinen uusimmasta kolmikosta, Dead Tired -Ghoulia. Tämäkin yksi niistä lapsuusnukeista, joita en sitten koskaan hommannut. No nytpä korjaantui sekin virhe <3 Paras tukanlaatu kaikista MH:istani. Aivan ihana ja pehmeä.Törkeästi hyötykäytin ystäväni kotia näihin kuviin x) Hengasin siellä kokeisiinluvun merkissä ja kävin välillä hakemassa nukkepaketin. Uudet lapsukaiseni ottivat ystäväni koko talon haltuunsa melko nopsasti. 


Koko Dead Tired -joukkio! Draculauran kun vielä jostain hommaisin. (Ja ehkä Lagoonan, jos sitä ylipäätään voi saada mistään :'D) Tämä on minulle rakas linja, koska Frankie oli esikoiseni ja Cleo yksi ensimmäisimmistä.
Ääää ;-;

Lunasta olen puhunut tosi pitkään ystävilleni. Aluksi inhosin sen designia yli kaiken, mutta sitten eksyin kurkkimaan omistajakuvia astetta pitempään. Ja siinä sitä mentiin. Tämä oli kenties isoin tavoite vuoden 2020 MH-puolella. Olen siitä vain niin iloinen! Luna oli viimeinen hankkimastani uudesta kolmikosta. Myyjä oli ihana, pakkasi Lunan siivetkin erikseen. Arvostan!
Uusi kolmikko tosiaan asutti ystäväni kämpän :'D Luna vartioi.

* * *

Kiitos kaikille katsojille! 💛

1 kommentti:

  1. Löytyypäs sieltä monta hienoa monsteria! Skelita, Sirena, Luna.. ja tuo hurmaava kaksipäinen merenneito on erityisesti ihan omaa luokkaansa! Tosi nätti!

    VastaaPoista