perjantai 30. lokakuuta 2020

Muita

Heips!

Olen unohtanut ihan kokonaan postata kaikista muista nukeista, joita tänne on kotiutunut. Hupsista... No, tässäpä olisi sitten elokuussa saapunut Disney-kaksikko! Kolme kuukautta meni heittää nämä muutama kuvaa tänne, hyvinhän tässä kävi.


Ai ai <3


Hei vain rakkaat tyttäret!

Muistan haaveilleeni juuri tästä kaksikosta, kun hankin ensimmäiset Disney Storen nukkeni alkuvuodesta. Ajattelin, että Esmeraldan ja Alicen vanhoja versioita ei saa enää mistään. Ja sitten tapahtui uudet versiot! Suomalaisella myyjällä oli näitä tarjolla, joten minä nappasin heidät heti kotiin. Alice-rakkautta tuskin tarvitsee selittää, minä kun tuosta AIW:sta tunnetusti pidän :'> Ja Esmeralda on siis lemppari Disney-naiseni! Notre Dame on lempi-Disneyni muutenkin. (Koska AIW on mulle isompi konsepti kuin pelkkä Disneyn leffa...)


Alice on niin ilahduttavasti aivan oman itsensä näköinen! Se istuu mulla nykyään hyllyssä aivan tuon kirjan vieressä. Hihii.Kun oli vielä valoa </3


Siinäpä he kaksi!


Sitten tällainen neitonen! Instassa laitoinkin hänestä jo aiemmin kuvia, mutta näemmä on unohtunut kokonaan kuvata myös tänne. Dawn of the Dance Clawdeen siis kyseessä! Tyttönen tuli kotiin samana päivänä kuin kesällä saapuneet neljä Pullipia. 

Tämä on edellisin tekemäni MH-hankinta. Olin jo lapsena ihan myyty tästä nukesta, se oli mulla taustakuvana ja kaikkea :> Tuntuupa kivalta omistaa se vihdoin! Löysin sen suomalaiselta keräilijältä alkuperäisessä kunnossa, kyllä kelpasi. Kuvittelin joutuvani etsimään sen vähän kauempaa, mutta onneksi ei tarvinnut!


Skelita on lemppari <3Ja Spectra myös! Kirkko on ystävä, siitä alkaa tulla aika vakio näihin synkempiin kuvasiin ^^

Kiitoksia katselusta! 💛

2 kommenttia:

 1. Voih miten ihania nuo Disney store-nuket ovatkaan!
  Esmeralda on myös ihan mun suosikkeja, kylmät väreet kulkee aina selkärangassa kun kuuntelen God help the outcasts-biisiä <3
  Nuo kuvat Liisasta valkeiden kukkien ympäröimänä ovat mielestäni postauksen parasta antia, hauskan viaton ilme tyttösellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti <3 God help the outcasts on mun ehdoton lemppari Disney-biiseistä! Aivan ihana.

   Poista