tiistai 6. lokakuuta 2020

Perinteinen kuvapostaus

Moikka!

Tiedättekö mitä? Nyt on ihan perinteisen kuvapostauksen paikka! Tässä olisi mm. viimeviikon kuvasatoa sekä sitten ihan jo kauan aikaa sitten otettuja räpsyjä :'D

* * *

Autumn queen

Ambre, Pullip Another Queen





Ambre suorastaan huutaa syksyn värejä! En voi uskoa, miten vähän olen tätä aarretta kuvaillut. Ehkä se johtuu enemmän siitä, että se on minulle enemmän koriste ja arvoesine kuin kuvattava nukke. Tiedä häntä. Joka tapauksessa Another Queen on ihan tavattoman ihana malli D:

* * *

Waiting

Anemone, Pullip Barasuishou







Anemone is back! Hän oli tosiaan stock-kuosissaan ihan koko kesän, koska ensin halusin ottaa Faithin kanssa kuvia Barasuishousta ja Kirakishousta nyt, kun vihdoin molemmat omistan. Sitten odottelin Suiseisekiani saapuvaksi, jotta saan Rozen Maiden -ryhmiksen. No joo. Odotteluksi meni, lopulta vaihtelin vasta varsin myöhään Anen omaksi itsekseen. Oli ikävä!

Olin näitä kuvia ottaessani ihan varma, että ne menivät aivan pieleen. Nyt itse asiassa tykkään niistä varsin paljon. Jeejee, kerrankin näin päin.

Tämän ihanan mekon on tehnyt @sointu_nuket instagramissa! <3

* * *

Under your touch

Nemesis, Isul Hednar
Lazaro, Taeyang Horizon









Kultapienet :( Lazia on nähty tässä blogissa ihan liian vähän. Räpsin nämä kuvat luennon pyöriessä taustalla, keskittyminen oli ihan huipussaan I can tell you

* * *

Maiden fair

Mona, Pullip Regeneration Paja



Sain vihdoin Tiphonan stockit <3 Nämä ovat olleet niitä sellaisia stockeja, joiden vuoksi olisin ollut valmis ostamaan vaikka itse nuken, vaikken mikään suuri Tiphonan fani olekaan. (Mulla on tällaisia grail-stock-asuja muuten monta. Lista on loputon :'D) Onneksi sain ne vihdoin! Mona on sävyiltään juuri oikea nukke niitä pukemaan.

* * *

Koivut

Edelweiss, Pullip Classical White Rabbit




Anemonen päällä nähty asu hengasi ensimmäisenä Edelillä, mutta totesinkin sitten, että Anemone tarvitsi jotain uutta ja virkeää päälleen. Rip Edelin kukkaisneito-look.

* * *

Kiitos katsojille! 💛

2 kommenttia:

  1. Jäis kyllä paljon kauniita kuvia näkemättä, jos ei kävis täällä bloginpualella niitä katselemassa): Tykkään hirveen paljon noista Anemonen kuvista tuolla puussa! <3 myäs Ambren kuvat punaisten lehtien edessä miällyttivät silmää paljonkin ^^

    Mood kyllä tuo "etänä" opiskelu, aina on jotain muuta siinä tekeillä samaan aikaan:"D mutta hyvinhän se meni nukkejakin kuvatessa (ainakin teit jotain hyädyllistä vai mitä XD)

    Mukavan rento postaus!
    Hyvää syksyä sinne x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon kommentista täällä blogin puolella! ^^ Lämmittä aina, että luet näitä! Hyvää syksyä sinne myös 🌻

      Poista