lauantai 9. tammikuuta 2021

Loman kuvasatoa

Heissan!

Loman viimeisiä viedään. En oo yhtään valmis menemään vielä kouluun D: Tähän lomaan on mahtunut ihan hirveästi kaikkea, enimmäkseen hiihtoa ja talvifiilistelyä. Kuvattavina mulla on ollut Tsukiko, Kajo, Ilta ja Valve, minkä vuoksi täällä on näkynyt pitkälti vaan niistä kuvia. Lisäksi oon ottanut joululahjanukeistani muutamat kuvat, katsotaanpa ne näin ekaksi.




Eli tosiaan, Rainbow High:n lisäksi hommasin myös kaksi Monsteria. Create A Monster Skeleton ja Skull Shores Draculaura (jota en ole vielä kuvannut). Tuo luuranko on ollut haaveissani ihan about julkaisustaan lähtien, joten pitihän se nyt vielä tänne ottaa.

Ja sitten mennään tänään otettuihin shootteihin! Kesäiltojen lisäksi lempikelini kuvata on tuollainen kuulas, aurinkoinen pakkaskeli. Joko laskeva tai nouseva aurinko, either way rakastan <3 Nämä on otettu nyt siinä laskevassa.

* * *

Talven kasvot

Tsukiko, Pullip Naomi












Nuo loppupään ei-niin valoisat kuvat on otettu itse asiassa toisena päivänä :'D

* * *

Gentle

Kajo, Taeyang Natsume









Vielä pari värivarianttia, koska tuossa valossa otetut kuvat saa näyttämään kivoilta miten päin vaan D:



Kiitos katselusta ja hirmuisesti tsemppiä tammikuuhunne 💛

4 kommenttia:

  1. Äääps!!
    Olipa näissä kuvissa ihanat valot D; etenkin Tsukikon ensimmäisten kuvien tausta, ah nam x) enkä pääse yli siitä miten suloinen hänen asunsa onkaan<33

    Kajosta otettu neljäs kuva on IHAN mun lemppari! Siinä on sävyt, asettelu ja kuvakulma mun miälestä kohdillaan +o+ voiko hänen peruukkiaan edes tarpeeksi hihkuttaa?? Se on paras ;_;

    Miten voikaan talviset lumikuvat ilahduttaa •u•

    VastaaPoista
  2. oot kehittyny valokuvaukses tosi lyhyessä ajassa iha hirveest ;o; ihanan näkösiä kuvia ja tosi upea valo monissa <3

    VastaaPoista