lauantai 30. tammikuuta 2021

Päätön nukke ja lunta niskassa

 Terve!

Otsikosta voineekin päätellä millainen mun eilisen kuvausreissu oli :'D Huhhei. Mun oli tarkoitus tehdä lähimaastoon kiva reissu Bastienin (Alfred) ja Moiran (full custom) kanssa palkinnoksi siitä että hoidin virallisia hommia aamulla. No juu, mitä vielä. Keli oli täydellinen, mutta tosi tosi kylmä. Jo sen kanssa tuli heti kättelyssä ongelmia. Mun talvikuvaaminen menee aina about näin:

-> ota hanskat pois
-> ai helvetti täällä on kYLMÄ nyt äkkiä nuket jonnekin
(mihin lasken hanskat TAI nuket???)
-> noniin nyt asetellaan
-> nevermind tää näyttää kauhealta, uusi yritys
-> äkkiä kuvia
-> ota kaksi kuvaa
-> nuket kaatuu hankeen
-> kuivaa nuket ja yritä uudestaan
-> itke ja ryömi koloosi

Joka ikinen kerta käy näin. Ja silloin, kun ei ole pakkasta, ei ole nätti keli, joten ei kannata edes yrittää. (Oon oikeesti optimisti mä vannon) No, ainakin oli tosi nättiä noin niinko muuten! Että sainpahan kivan elämyksen, vaikka en niitä kuvia tällä kertaa saanutkaan.

Mulle kävi siis niin, että oli ihan liian kylmä kivoille asetteluille ja nuket kaatuili ympäriinsä. Sitten, kun löysin kivan spotin ja yritin asetella nukkeja, Bastien päätti että siinä on hyvä paikka säpälöidä obitsu. Uhkailin sitä, mutta ei tepsinyt, sepä irrotti päänsä siinä niin. No minä en pakkasessa saanut obitsua fiksattua (kotona sain onneksi!), joten myönsin tappioni ja hiivin kotiini ilman kivoja parikuvia, jotka mulla oli selvänä mielessä...

Yritin vielä kotipihassa ja sisällä, koska yrittänyttä ei laiteta! Ärh. Ei näistä sellaisia tullut kuin piti, mutta onpahan jotain. Nyt pystyin vaan nauramaan tälle, koska oon ollut hyvällä tuulella, viimeviikolla oisin todennäköisesti itkenyt tunnin putkeen.
Draamakkaat sisäkuvat Moirasta. Ei kyllä niin mitään hajua sen hahmosta vieläkään, mutta tämä musta pukeutuminen taitaa olla sen juttu. Tiedän suunnilleen sen persoonasta jo jotain, ja jos tätä estetiikkaa on uskominen, odotan innolla, että hän kertoilee lisää.


Peräti yksi nappiin mennyt ulkokuva...

Turhautuneita sisäkuvia :(((Mustavalkoista...
Kaks eri väriversiota koska joo. Ei menny tänäänkään nappiin tää kuvaaminen, oli liian kylmä ja vähän liikaa lunta :'D Plus siis toi perus hämäryys ei oikein edistä mitään ähh
Onneks Moira on ihana!

Tässä kuvatodistetta siitä miten toi(kin) reissu oikeesti meni:


Basse on sillee apua paniikki ja Moiraa ei vois vähempää kiinnostaa lääriä just nyt

Mulla oli kans muutama viikonloppuräpsy Edrielistä! Siis hassua, koska olen aina rakastanut Edrieliä melkeinpä eniten kaikista mun nukeista. Jostain syystä en silti osaa kuvata sitä yhtään. Luulin, ettei näistäkään kuvista tullut minkään näköisiä, mutta muokkaus pelasti!

Mun uudet lempikuvat siitä! :> Edriel on baby.

Ja sitten pari tänviikkoista Callistraa! Siinä myös yksi nukke, jonka stailaus ilahduttaa mua suuresti, mutta jonka kuvaaminen on useimmiten aika hankalaa.

Loppuun vielä muutama Rainbow High Sunnysta napsittu kuva:
Babby 💛

* * *

Kiitos katsojille! Jos ens kerralla syntyis paremmin näitä talviräpsyjä x)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti