maanantai 21. maaliskuuta 2022

Voi Kajoa

Heja!

Pitkästä aikaa oon täällä shootin kanssa! Shoottien kuvaaminen on musta aina ollut kivaa. Mun synttäriruusuista oli vielä raadot jäljellä joten päätin sit vikoilla terälehdillä taikoa jotakin. 

Kuvatarinajätkät inspiroi mua ehdottomasti eniten, joten lähin testaileen miten saisin Kajon kipuilut kuvatuksi. Kajohan on hyvinkin abused öttiäinen,  ja hän vaan kehittyy mun päässä itse koko ajan hurjempaan suuntaan. Hurjemmalla tarkoitan, että hän on omaksunut niin fucked up ajatus- ja käyttäytymismalleja ettei hän enää itsekään tiedä millainen persoona todellisuudessa on. You will see kuvatarinassa sitten!

Tässä on vähän kaikenlaista symboliikkaa meneillään, mut Kajo rassua tunnutaan nykivän hieman joka suuntaan :(

Jotennn tässä nyt sitten jotain! Vähän ois takki tyhjä tällä jätkällä. Oli muuten ihanaa kuvata piiitkästä aikaa myös Aamua kunnolla!! Aamu on ihana. (Ja Iltasta en alota. Very very problematic fave)

* * *

Kajo, Taeyang Natsume
Aamu, Taeyang Another King
Ilta, Taeyang Albireo

























* * *

Kiitos katselusta! <3

4 kommenttia:

  1. Kajo on niin ihana, voi pientä :(<3 Ihan super kauniiksi oot sen kyllä laittanut ! Aamu on kyllä kans ihan mahtava, niin kaunis :O!

    Shootit on yksiä omia lemppari blogi-postaus-sisältö-formaatti-juttuja ! Niitä on aina niin kiva katsella :) Tosi ihanasti oot tähänkin saanut tunnetta !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kiva kuulla, että tykkäät Kajosta (ja Aamusta) <3 Kiitti paljon!

      Mäkin tykkään valtavasti kattella shootteja, joten ihanaa et nää munkin omat iskee c: Kiitos vielä kommentoinnista! <3

      Poista
  2. Tää oli jotenkin todella tunteikas shootti :''( Mä kiinnitin paljon huomioo siihen että olit muokannut nuo viimeiset kuvat joissa Kajo on Iltan kanssa, niin sävyiltään synkemmiksi! Sulla on silmää kaikille tämmösille ja se on tosi ihailtavaa ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooi onpa ihanaa et olit kiinnittänyt siihen huomiota, se oli hyvinkin tarkoituksellista! Ihana kehu, hurjasti kiitoksia sinne <3

      Poista