lauantai 18. helmikuuta 2023

Mini-KT: Kotiin [osa 4]

Hei!

Kt:ta jälleen pitkästä aikaa <: Naurattaa, kun tää on nyt taas vaihteeksi sitä, että Kalla vaan terapioitsee kaikkia muita :'D Tälle tytölle ois parempi alkaa maksaa aktuaalista palkkaa siitä emotionaalisesta työstä, jonka se tekee kaikkien muiden puolesta...


____

Kotiin

[OSA 4.]


Kalla: *kuulee askelia* Hetkinen.


Kalla: *kääntyy katsomaan ja hätkähtää*


Kalla: Hei, sinä siellä! *vilkuttaa*


Kielo: *pysähtyy äkisti*

Kalla: Hei, onpa sinulla vauhti päällä. Odota, tahdon puhua sinulle.


Kielo: Jos tahdot puhua Kaikulle, niin voin sanoa, että -

Kalla: Ei, en minä Kaikua etsi.


Kalla: Etsin Kieloa. Se taidat olla sinä? *hymyilee*


Kielo: *jäätyy paikalleen* Ääää en ole mene pois –


Kalla: Kuule, minä tahtoisin puhua ihan rauhassa kahdestaan. Ei mitään hätää tai paineita. Jutellaan vain.


Kielo: Ei ole mitään keskusteltavaa. Jos haluat puhua Kaikusta, niin onnittelut, sinä voitit. Minä tiedän, kuka sinä olet. Älä suotta vaivaudu esittelemään itseäsi.


Kalla: Oletpa sinä sykkyrällä.

Kielo: Häh?


Kalla: Olet tosi defensiivinen. En tullut syyttämään sinua mistään. On harmi nähdä, että ajattelet asioista noin.


Kielo: Kiva varmaan sinulle. Ethän sinä Kaikua mihinkään tarvitse, vaikka on varmaan imartelevaa, kun kaikkien metsien ytimet pitävät sinusta. En ymmärrä miksi, eihän sinussa ole mitään ihmeellistä. Olet ihan tavallinen.


Kalla: *katsoo Kieloa surumielisenä* Oletko sinä noin epävarma itsestäsi?


Kielo: Häh?


Kalla: Et sinä minua inhoa. Emme tunne toisiamme laisinkaan. En usko, että tämä on se, mitä sinä todella ajattelet. Et sinä tunnu pahantahtoiselta, Kielo. Et oikeasti.


Kielo: Älä analysoi minua, en pidä siitä.

Kalla: Kielo, en minä ole ”voittanut” mitään, eivät mitkään suhteet toimi sillä tavalla.


Kielo: Mutta sinustahan hän pitää! Ei hän kyhjötä tuolla istumassa ja ajattelemassa minua ollenkaan samalla tavalla.


Kalla: Mistä sinä tiedät? Oletko puhunut asiasta hänen kanssaan?


Kielo: E-en, mutta...


Kalla: Kommunikoi hänen kanssaan. Eivät asiat ratkea, jos sinä et kerro hänelle suoraan, mitä ajattelet ja tunnet. Tässä ei ole minkäänlaisia kilpailuasetelmia, on vain erilaisia olentoja tunteineen.


Kielo: Mikä terapeutti sinä oikein olet?

Kalla: Tahdon vain auttaa.


Kielo: *itkuisesti* En tahdo apua!!


Kalla: Ei ole pakko, en tahdo tupata itseäni. *huokaa* Mutta olen tässä, jos tahdot puhua.


Kielo: Minä vain... *nielaisee* Kaiku on ollut metsässä jo pitkään. Me olemme tehneet paljon kaikenlaista yhdessä. Olen jutellut hänen kanssaan alusta asti, yrittänyt näyttää hänelle, ettei se haittaa, vaikkei hän muista kaikkea. *ääni pehmenee* Saa olla hukassa. Ei se haittaa. Minä olen vain halunnut olla hänen kanssaan.


Kielo: Me olemme tehneet paljon yhdessä. Olemme maanneet sylitysten, silitelleet ja kammanneet toistemme hiuksia ja katselleet tähtiä.


Kielo: Hänen kanssaan minulla on täysin rauhallinen olo. Rakastan olla hänen seurassan ja kuunnella, kuinka hän puhuu asioista. Ei ole mitään kohtaa hänessä, jota en rakastaisi.


Kielo: Ja joskus minä mietin, että... että hänkin. Jos vain.


Kielo: *itkien* Ja minä vain... Minä hajoan, kun ajattelen, ettei hän tuntisi samoin.

Kalla: *hivuttautuu lähemmäs* Mutta tuo kaikkihan kuulostaa aivan ihanalta. Teillä taitaa olla varsin merkityksellinen ihmissuhde.


Kielo: Mutta hän... hän ei tunnu näkevän sitä...


Kalla: Etkö sinä voisi kertoa hänelle?

Kielo: Mutta hän pitää sinusta. Ja minä... minä haluaisin vain kertoa hänelle, kuinka kaunis ja herkkä ja arvokas hän on.


Kalla: Kielo... Ei ole mitään hätää. Saanko koskea?


Kielo: *käpertyy itkuisena Kallaa vasten*


Kalla: Ei mitään hätää.

Kielo: *täristen* Minua pelottaa...


Kielo: *itkee* En minä oikeasti sinua vihaa.

Kalla: Ssh, ei hätää. Tiedän kyllä.


Kalla: *lempeästi* Kaikki järjestyy kyllä.


Kalla: Te olette läheisiä, te voitte keskustella kaikesta rauhassa.


Kalla: Ei ole hätää.

* * *

4 kommenttia:

  1. Ihana luku! Piti lukee tää monta kertaa ja tuli itelläki vähän tippa linssiin

    Kalla on aivan ihana ja hän ansaitsee kaiken rakkauden ja kuunniotuksen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, ihana kuulla! <3 Lämmittää aina, jos omat luomukset herättää muissa tunteita. Kalla tosiaan ansaitsisi ihan kaiken, ihana että oot sitä mieltä :( Tää lämmitti, kiitos kovasti! <3

      Poista
  2. Vähän hihkaisin ilosta eilen, kun huomasin että tää tarina jatkuu, jihuu!
    Voi Kallaa, toivottavasti vaikka Valve vois terapioida sitä joskus tai pitää tiukasti sylissä kaiken ton terapioinnin vastapainoksi <3

    Siis aloitetaan sillä, että tässä luvussa on musta tosi hienosti sellaisia ilmeikkäitä asentoja. Etenkin Kielon pelko ja varautuneisuus välittyy täydellisesti tässä. Niin hyvä!! (ja sit hei vielä hetki Kallan talvioutfitille, rakastan sitä nyyh miten söpö)

    Kielo on niin raastavan pieni ja avuton tässä, voi raukkaa kun se on niin hädässä. "Sykkyrällä" kuvaa mainiosti! Nuo kuvat Kielosta ja Kaikusta liikutti valtavasti, niissä on ihanan lämmin ja turvallinen tunnelma <3 <3

    Toivottavasti Kielo uskoo nyt Kallan sanoja, ei ole hätää <3

    VastaaPoista
  3. Aaahh voi rakas, oon niin innoissani kun kuvasit jatkoa tälle tarinalle! <3 Oon ihan hitsin rakastunu kaikkiin tän tarinan tyttöihin, he ovat toinen toistaan ihanampia ja tunteikkaampia otuksia! Tässä osassa mua ihastutti etenkin se, miten älyttömän sykkyrällä (rakastan et käytit tota sanaa Kallalla) Kielo on ja miten defensseistään huolimatta hän päätyi lopulta Kallan syliin itkemään. Kielo on vaan vauvaisin olento koko maailmassa, suojelkaa häntä kaikelta pahalta ;_; Pikkuinen on aivan rakastunut ja sitten tuli ihana pirskahteleva Kalla johon kaikki metsän ytimet tuntevat vetoa! (En tosin ihmettele miksi, Kallahan on parasta mitä tää koko metsien verkosto on ikinä saanut)

    Tää tarina oli ihanasti rakennettu! Tykkäsin siitä että Kielo ja Kalla ovat alussa tosi kaukana toisistaan ja Kielon asennot on tosi jäykkiä ja sulkeutuneen oloisia! Sitten mitä pidemmälle mennään niin sitä lähemmäs nuo kaksi toisiaan pääsevät ja Kalla tuntuu pystyvän raottamaan Kielon muureja. On ihanaa nähdä tuo pieni henkiolento vahvan ja turvallisen Kallan sylissä. Ja tuntui tosi lämmittävältä kuulla Kielon sanovan, ettei se oikeesti vihaa Kallaa ;_; Ääh pitele sitä lujemmin Kalla!!

    Kallalta tuli kyllä tosi hyviä neuvoja! Jospa Kielo nyt ottaisi niistä vaarin ja menisi rohkeesti tunteitaan päin. Mä toivon niin kovasti onnea ja yhdessäoloa Kaikulle ja Kielolle <3 Olisivat suloisimpia ikinä!

    Kiitos rakas tästä tarinasta, tää oli tosi lohdullinen ja lämpöinen ja toi kauheesti toivoa ;v; Oon niin iloinen kun teet tätä! Ja talvi tuntuu täydelliseltä vuodenajalta kuvata kovan ja kylmän Kielon pehmenemistä ja sulamista. Ties vaikka kevään tullessa alamme saada vihjeitä lämpenevästä Kielosta ja kukkivasta rakkaudesta <3

    VastaaPoista