torstai 27. joulukuuta 2012

Nukkevuosi 2013 - suunnitelmia

Päivää, lukijasienet.
Nyt olisi sitten aika miettiä vähän ensivuoden nukkeostoksia. En kovin paljoa halua paljastaa, mutta näin alustavasti voisin kertoa, mitä suunnitteilla olisi. Kaikki pikkupikku suunnitelmanihan eräät tietyt henkilöt (aka vanhemmat) voivat tietysti murskata, mutta yritän tehdä parhaani, jotta saisin nämä kaikki hankittua. Voipi olla, ettei onnistu, mutta aion taistella tämän eteen !

Aloitetaan mietiskely.

- Alkuvuodesta virheellisen erän takia myöhästynyt Mona ilmaantuisi tänne. En tiedä, milloin se tapahtuu, mutta oletan, että hän tulisi alkuvuoden puolella. Oon jo pikkuisen epätoivoinen hänen suhteensa...
- Jossain vaiheessa, mahdollisesti huhti-kesäkuussa tekisin kolmen nuken tilauksen. Jos ei ole mahdollista tilata kolmea, niin ainakin kaksi olisi tulossa. En voi kertoa malleja, mutta yksi heistä tulisi olemaan nimeltään Rinmei. Kahdesta muusta en puhu mitään. :3
- Loppuvuodesta tänne tulisi... hm, no, varsin omalaatuinen tyttö nimeltään Anami. Voin antaa pari tuntomerkkiä hänestä; Hän on joko Pullip, Dal tai Byul. Hänellä on mustat hiukset. Lisäksi nukke näyttää pikkutytöltä, mutta hahmo, jonka hän tulee saamaan, on kaukana pikkutytöstä. Kyseinen hahmo on vielä kesken, ja kehittelen sitä parhaillani.
- Jos nyt rahatilanteeni ja äitini sen vain suinkin sallii, tilaisin Anamin kanssa myös erään toisen nuken. Nimi on Kaeri, ja hän on ... no, en sano vielä yhtään mitään. Kenties tyttö, kenties poika.
- Kaerin mallin kanssa minulla on pienimuotoisia ongelmia. Tappelen kahden vaiheilla...
- Jos oikein hyvin käy, mitään ongelmia ei ilmene rahatilanteessa tai vanhemmissani (mitä tuskin uskon, saan tehdä kaiken mahdollisen jos meinaan saada heidät kaikki)  ensivuonna nukkekatraaseeni liittyy 6 uutta nukkea. Yksi heistä on jo tilattu.

Näillä suunnitelmilla mennään. Rahat on tienattu jo yhteen heistä. Ja vähän ylimääräistäkin on, eli toisin sanoen toisen nuken alku on jo kasassa.
Yritän postata vielä ennen uutta vuotta. Vaikkapa jonkin shootin. :) Katsoo nyt, ehdinkö. Ainakin Let's fly away~ -blogissa tulette kuulemaan minusta, koska pitää laittaa vielä pari kuvatarinaa sinne. c:

Eipä minulla muuta ollut. Toivottavasti joku jaksoi lukea sepitykseni. Hyviä illanjatkoja. ~Hei. Mähän keksin noille sienille korvikkeen. KIRSIKAT

xoxo; miku
♥

1 kommentti:

  1. Tuo Anami kuullostaa todella mielenkiintoiselta >w< <3 en malta odottaa että saat uusia nukkeja, oot hyvä luomaan niille erikoisia ja persoonallisia luonteita

    VastaaPoista