lauantai 1. joulukuuta 2012

SIENIKUOLEMA omg

hihihihihihi~
Päivää.
NYT ON JOULUKUU jeejee, ja sen kunniaksi saattekin kuvatarinalle jatkoa. Toivottavasti kelpaa, vaikka itse inhoankin tätä.. ;_;
 
picfic; Home~ [ 1 / 2 ]
 
Koti. Paras paikka maailmassa, eikö niin ?
 
Pienet askeleet lähestyvät tuttua paikkaa. Paikkaa, jota tuo pieni olento kutsuu "kodiksi".
 
Grell: *huokaus* Kotona jälleen.. Mutta miten ? Olen kuollut. Ei minun pitäisi leijailla Maassa.. Mutta... täällä on kaikki ennallaan.Yhtä sotkuista kuin aina.~ Mikään ei ole muuttunut. Paitsi että... täällä ei ole ketään. Minun kuolemani jälkeen täällä ei ole ollut ketään pitkiin aikoihin.
?: Mistä se mahtaa johtua, pikkuiseni ~?
 
Grell: *säikähdys* Ku-kuka puhuu ? Sinäkö, Valtiatar ?
?: Non non, ethän sinä saanut puhua minulle~ Saatat saada rangaistuksen tällaisesta. Ole, kuin en olisikaan puhunut sinulle~ *viaton*
 
Grell: *vapisee* Mi-mitä sinä yrität ?!
 
?: Mitä sinä yrität, tyttö hyvä ? Kuvitteletko, että sinulla on oikeus palata tänne sen kaiken jälkeen, mitä olet tehnyt heille..?~
Grell: *vapisee yhä* MINÄKÖ ? Miten sinä julkeat sanoa noin ? Kaikki on sinun syytäsi !
 
?: Niinkö ? Mietipä nyt. On tapahtunut kaikenlaista  ~ Ja kaikki alkoi sinusta. Ensimmäinen virhe oli sinun tekemä. Oli kokonaan sinun ideasi rakastua siihen tyttöön ja kertoa se hänelle. Ja mikä typerintä, paeta paikalta. Kaiken tämän jälkeen minä löysin sinut. Olit täydellinen uhri. Sydämesi oli särkynyt, pelkäsit menettäväsi rakkaasi. Sinuun oli helppo iskeä.
Grell: Niin, niin. Mutta tuo ei siltikään todista mitään. Sinä tässä taivuttelit minut väkivallalla puolellesi ! Satutit minua ! En voinut muutakaan.
?: Väärin ! Vaikka olisin kuinka kiduttanut sinua, sinä olisit voinut kieltäytyä. Kyse on vain heikkoudestasi~
Grell: *tuhahdus* Oli miten oli, en saa puhua sinulle. Anna minun nyt nauttia tästä hetkestä. Saan kerrankin olla kotona.
?: Kotona ? Grell. Sinulla ei ole kotia.
 
Sinä et kuulu mihinkään. Paikka, jossa sinulle tärkeät ihmiset ennen asuivat, ei enää ole kotisi. Sinä pilasit kaiken toiminnallasi. Taivaskaan ei ole kotisi. Sinut armahdettiin ! Tekojesi puolesta kuuluisit Helvettiin. Saat kiittää sitä tyttöä siitä, että sinulla on nyt jokin paikka, jossa voit elää. Mutta loppujen lopuksi... olet koditon.
 
Kuvittele, Grell. Kaikki voisi olla niin hyvin. Ystäväsi voisivat olla täällä, nauraa yhdessä, pitää hauskaa.. mutta menit pilaamaan kaiken. Ihan kaiken.
 
?: Kaikki on vain ja ainoastaan sinun syytäsi ~~
Grell: Lopeta tuo ! Et hyödy tuosta kuitenkaan. Haluat minulle vain vaikeuksia ! Sillä enkelin sydämellä ei edes ollut sinulle mitään väliä ! Miksi edes aikoinaan halusit sen ? Pistit minut kärsimään sen takia ! Ja nyt olen pilannut kaiken. Vain sinun takiasi.
 
?: Kas, myönsit sen itsekin~ Usko pois vain, kaikki on sinun ja typerän sydämesi syytä. Miksi edes synnyit, kun olet kuitenkin turha ?
Grell: Ä-älä nyt sydäntäni tästä syytä !
?: Miksi en syyttäisi ? Juuri sehän tämän kaiken takana on.
 
?: ... se, ja sinun saastainen mielesi, jonka takia rakkaat ystäväsi ovat kuolemaisillaan tälläkin hetkellä ! Ja miksi et voi tehdä mitään ? Koska olet hyödytön~
Grell: *ahdistunut kirkaisu* E-EI ! Jos kerran olen hyödytön, et sinä minua olisi ottanut uhriksesi !
 
?: *kimeää naurua* Hhmph, et ollutkaan niin tyhmä kuin luulin~ Valitettavasti en voi kertoa sinulle mitään siitä, miksi valitsin juuri sinut. Tyttöseni.. eiköhän se sinulle vielä selviä.~ Muuten.. oletko ikinä miettinyt, miksi sinun enkelinsiivissäsi on veriläiskiä ?
Grell: *henkäisy* Liittyykö valitsemiseenikin jotain ? Eikö se ollutkaan mikään satunnainen teko ? Ja niin, ei, en minä tiedä siivistäni sen enempää kuin sinäkään..
 
?: Hiljaa ! Sinun ei tule esittää minulle kysymyksiä ! Sinun tulee vain alistua tahtooni, ajatella rakkaimpiesi tuskaa ja sitä, että olet aiheuttanut sen kaiken. Ja sinun ei todellakaan tule väittää, etten tietäisi siivistäsi. Grell, minä tiedän niistä kaiken. Ne veriläiskät ovat niissä tarkoituksella. Kuvastamassa pahoja tekojasi. Ikuisesti.
 
Grell: Hah. Vai että pahoja tekojani ? Sinä ne olet tehnyt, en minä.~ Ja miksi ihmeessä näytät minulle kuvia itsestäni makaamassa veressä ? *hämmäst*
?: Aijai. Sinun ei pitänyt esittää kysymyksiä ! Mutta olen tällä kertaa armelias - vastaan kysymykseesi. Näytän sinulle nämä kuvat, jotta tajuaisit, miten kamala sinä olet. Olet aiheuttanut kaiken sen tuskan, jonka läheisesi kokevat. Nämä kuvat yrittävät auttaa sinua ymmärtämään sen~
 
sori tää laatu ;_;
Grell: ... selväksi tuli. Älä hoe tuota kokoajan, minua ärsyttää se. Tiedostan kyllä, miten hirveä olen ja mitä kaikkea olen tehnyt !
?: Turhan käskevä äänensävy, tyttöseni~ Tuosta pitäisi rangaista. Hhm, mitähän keksisin.. ehkä tappaisin sen Tsukikon ? Se olisi kenties kyllin järkyttävää sinulle.
 
Grell: *kääntää katseensa pois* Ä-älä puhu tuollaisia. Eivät he merkitse enää minulle mitään..
?: *pitkä, huvittunut nauru* Eivätkö ? Etkö tuon parempaa keksi ? Se ihmisolento merkitsee sinulle kaikkea. Ihan kaikkea. Kyllä minä tiedän, Grell. Sinä elit elämäsi sen takia. Suostuit jopa kuolemaan hänen puolestaan~
Sekin oli muuten ovelasti suunniteltu, eikö ? Saat jälleen kerran tiedostaa olemattomuutesi.
 
Grell: *havahdus* Tiedätkö sinä minusta noin paljon ? Ei olisi temppu eikä mikään tappaa Tsukiko nyt kun tiedät, miten paljon hän minulle merkitsee. E-et kai kuitenkaan tee sitä ?
?: Enpä tiedä ~ Aiotko anoa minua olemaan tappamatta häntä ?
Grell: *epätoivoinen huokaus* Jos ei ole mitään muutakaan, minun on kai pakko alentua palvelemaan sinua jälleen.
?: "Jälleen" ? Sinä palvelet minua aina. Olet sitten elävä tai kuollut ! Mutta... Siitä tytöstä... ei, en taida tappaa häntä~ Keksin hänen varalleen jotain paljon, paljon kamalampaa. Kun taas sinä..
 
?: ... saat ajatella häntä ~ Kaunis, ihana pieni ihmisolento. Hauras kuin mikä. Odottaa kuolemaa kaukana kotoa. Oletko valmis menettämään hänet ?
 
... ikuisiksi ajoiksi, tietenkin.
 
Grell: *herää huohottaen* ... se oli vain unta ? Pahaa unta. En oikeasti keskustellut sen naisen kanssa. Hän ei oikeasti yrittänyt saada minua ymmärtämään tekoni, eikä Tsukiko ole kuolemanvaarassa tällä hetkellä.. *huohotusta* Mutta silti..
 
Grell: ... se kaikki tuntui niin todelta. Kenties... kenties hän oli oikeasti unessani. Kertomassa siitä kaikesta. Se tarkoittaa vain yhtä asiaa. Tsukiko on vaarassa.
 
~~~~~~
 
Hyyyi vihaan tätä. D: niin sekava, niin outo, niin hyödytön. ei oikeesti selitä yhtään mitään xd vitsit kun sais sen monan pian, niin alkais kaikki juonikuviot selvitä..
 
xoxo: miku

1 kommentti: