tiistai 27. elokuuta 2013

picfic; REVENGE ✰

heyaa ~
~~~~~~~~~~~~~~
Tällä kertaa vuorossa tarina, jonka kuvaamista olen suunnitellut ainakin puolitoista vuotta. ;) Tän ois kyllä voinut toteuttaa hiukan paremminkin, muttamutta... Menkööt noin. Olen ihan tyytyväinen. Jätän loput höpinät loppuun.
HUOM ! Grell ja Tsukiko vain esittävät tässä tarinassa nuita kohta mainittavia henkilöitä. Tsukikosta ei siis ole yhtäkkiä tullut Monaa tai mitään, hän vain esittää Monaa tilapäisesti. ^^"
HUOM #2 ! Tämä on tulevan kannalta hyvin tärkeä tarina ! Tulevissa kuvatarinoissa näitä tapahtumia muistellaan, eli olisi hyvä muistaa tämä.
 
~~~~~~
[ picfic; REVENGE ]
960|1280
Jossain ylhäällä, kaukana tästä Maasta, on paikka, jossa asuvat enkelit ja hyvät sielut. He pitävät huolta elävistä ihmisistä. Joskus sattuu käymään niin, että enkeleitä sattuu olemaan liikaa, eikä jokaiselle riitä omaa suojeltavaa ihmistä. Niin kävi edellisen kerran noin 15 vuotta sitten, vaarallisin seurauksin....
 
?: Voitko toistaa ? Onko meille taas tulossa yksi uusi enkeli ?
?: Kyllä. Eikä mikä tahansa enkeli ! Tämä tyttö on puoliksi enkeli, puoliksi paholainen. Hänen äitinsä on enkeli ja isänsä Haades, kuolleiden valtias. Meidän on pakko saada tyttö pian turvaan, sillä hänellä on luontaista taipumusta pahuudelle, isä kun on mitä on. Johtaja, onko meillä paikkoja vielä yhdelle ylimääräiselle ?
1280|960
Johtaja: "Yhdelle ylimääräiselle" ...? Vai että Haadeksen tytär. Kyllä tällaista on ennenkin nähty. Mona on myöskin Haadeksen tytär, ja hän on vielä porukassa mukana. Eikö tämä tyttö voisi yhtään odottaa ?
?: Ei, Johtaja, tämä on hätätapaus. Meidän on pakko saada tälle tytölle jokin ihminen suojeltavaksi, muuten voi tapahtua hirveitä !
*hetken hiljaisuus* Ja Mona nyt on erikoistapaus. Hän on tosi lahjakas. Eikö Monaa voisi vaikka siirtää hetkeksi pois näistä hommista, että tämä hänen sisarpuolensa saataisiin pelastettua ?
1280|640
Johtaja: *miettii hetken* Hyvä on. Eikös se Monan ja Lunan ihminen olisi hyvä kohde ? Luna voi jatkaa hommiaan, hän on erilainen. Mutta Mona... on ikävää joutua tekemään niin, mutta pakko kai se on. Mitä mieltä olet ?
?: Ehdottomasti samaa mieltä kanssanne.
960|1280
?: Se ihminen, Hinata.. kyllä tämä uusi tyttö osaisi suojella hänen kaltaistaan. Hinata tarvitsisi "pikkusiskon" tuollaisen Monan kaltaisen sisupussin sijaan.
Johtaja: *naurahdus* Sisupussin nimen omaan. Kyllä Mona selviää, hän on vahva tyttö~ Ei hän piittaa juuristaan. Vaikka minua kyllä vähän arvelluttaa se Hinata.
1280|640
Johtaja: Hän on varsin temperamenttinen ihmistyttö. Pärjäisikö se uusi hänen kanssaan ?
?: *tuhahdus* Miksei pärjäisi ?
1280|640
Johtaja: ... no, se on sitten päätetty. Erotamme Monan ja annamme sen uuden tytön astua hänen tilalleen. Muuten, mikä sen uuden tytön nimi on~?
960|1280
?: Niin, hänen nimensä... Hän on Rima.
1280|640
?: Vaikuttaa hyvin kiltiltä ja mukavalta tytöltä, mutta kun isä on kuolleiden valtias.. sitä ei koskaan voi tietää ihan varmaksi. Parempi vain olla hänelle ystävällisiä. Emme voi ottaa riskiä että niin voimakas enkeli kääntyisi meitä vastaan.
1280|960
?: Mutta niin kauan, kun hänen sydämensä on puhdas, meillä ei ole mitään hätää ~
*tyytyväinen hymähdys*
1280|543
Valitettavasti keskustelu kantautui myös erään toisen korvaan. Sen ainoan, jonka elämään tieto vaikutti kaikkein vaikeimmin.
Mona: *heiluttelee jalkojaan* Vai sillä tavalla. Vai aikovat he vaihtaa minut johonkin uuteen ? Ja vielä siskopuoleeni.. Tämä menee jo yli hilseen. Kuvittelevatko ne typerykset, että minä jättäisin tämän paikan taakseni vain, että joku typerä pieni lapsi pysyisi meidän puolellamme ? *kylmä naurahdus* Niin varmaan.
769|1280
Mona: *korottaa ääntään* Aiotteko te tosiaan lähettää minut noin vain pois ?
Johtaja: *hätääntynyt vilkaisu ylös päin* M-Mona ? Kuulitko.. kuulitko sinä kaiken ?
 
Mona: Kyllä vain. Ja minä en todellakaan aio suostua siihen. Eikö minulla ole mitään väliä....?
Johtaja: Ei nyt ole kyse siitä ! Etkö sinä ymmärrä ? On hengenvaarallista olla ottamatta Rima meidän puolellemme ! Etkö tajua miten hankalia Haadeksen lapsista voi vielä kehittyä ?
Mona: *katsoo loukkaantuneena pois* "Hankalia" ... ?
640|1280
Mona: *ilkikurinen hymy* Vai että "hankalia"... ?
Minä voin kyllä heittäytyä hankalaksi. Te ette tiedäkään, mihin minä pystyn. Ette voi sysätä minua noin vai pois !
Johtaja: *yrittää rauhoitella* Mona, ota ihan rennosti. Pääset takaisin ehkä muutaman vuoden kuluttua, ja silloin ---
Mona: Muutaman vuoden ? Anteeksi kuinka ? Kuvitteletko sinä tosiaan, että haluaisin palata tänne enää silloin ? Kuinka sydämetön sinä voit oikein olla ?!
1280|640
Johtaja: Mona kiltti, yritä edes ymmärtää tilannettamme ! Tämä on vaikeaa meille kaikille !
Mona: "Meille kaikille" ? Hah ! Anna minun nauraa. Ei tämä ole vaikeaa sinulle. Eikä Yarulle, Shisalle, Lunalle tai kenellekään muullekaan. Eikä varsinkaan sille kamalalle pikku ipanalle, joka vie minulta kaiken. Tiedättekö edes, kenelle tämä ihan oikeasti on vaikeaa ?
1280|640
Mona: *kihisee raivosta*
Minä voin ihan tosissani kääntyä teitä kaikkia vastaan ! Uskallatteko ottaa sen riskin ? Kumman te valitsette - minut, luotettavan, vanhan tuttavanne, vaiko sen uuden, joka voi vielä kuitenkin kääntyä teitä vastaan ? *mielipuolista naurua* Ja teinä minä valitsisin oikein !
1280|960
Johtaja: Mona, ei... Älä anna vihan viedä itseäsi. Kuuntele sydäntäsi !
Mona: Mitä sydäntä ? Sitäkö, joka käskee aina luottaa ystäviinsä ? Sitä, joka on aina valehdellut minulle ? Katsos, Johtaja, en minä ole ihan tyhmä. Tiedän, että minulla ei ole mitään merkitystä teille. Nyt minä sen näen. Olen ollut teille aina vain pelkkä typerä Haadeksen tytär, jonka voi aina tarvittaessa heittää susille.
1280|960
Mona: *katsoo suoraan Johtajan silmiin* Kyllä minä nyt ymmärrän, millaisia te todelle olette. Ette ole ikinä tehneet mitään hyväkseni. Miksi minun tarvitsisi sitten olla teille hyvä ? Olette... olette vain typeriä valehtelijoita koko sakki ! Ette te ole mikään oikea perhe !
Johtaja: *kauhuissaan* Mona, ole nyt kiltti ja kuuntele.. tämä on vain tilapäinen ratkaisu.. Saat muutaman vuoden päästä uuden ihmisen suojeltavaksi. Hinata pärjää kyllä pikkusiskosi kanssa. Saisit sitäpaitsi tutustua häneen, saisit pitää kaikki ystäväsi ---
Mona: "Ystäväni" ? Mitkä hiton ystävät ? Nekö, jotka halusivat vaihtaa minut uuteen ? Ehei~
960|1280
Johtaja: Ei ! He ovat vain huolissaan siitä uudesta tytöstä ! Hän tarvitsee suojelusihmisen - eli tässä tapauksessa Hinatan - nyt sinua enemmän ! Ja sitäpaitsi Yaru ehdotti sitä vain, koska sinä olet vahva. Sinä selviäisit siitä.
Mona: *tukahtunut naurahdus* Ja pah. Hinata ei kuitenkaan pärjää sen uuden kanssa. Olisin paljon parempi suojelusenkeli hänelle !
Johtaja: *mainitsee kiihdyksissään Monan herkän kohdan* Suojelusenkeli ? Ethän sinä edes ole enkeli !
1280|643
Silloin jokin Monan aivoissa naksahti. Johtajan mainitessa asian, josta hän sillä hetkellä halusi vähiten kuulla, Mona kääntyi totaalisesti heitä vastaan.
Mona: *tärisee raivosta* Vai niin. Vaikken olisikaan yhtä hyvä kuin te, yhtä puhdasrotuinen ja yhtä mahtava enkeli, osaan minäkin tehdä päätöksiä.
819|1280
Mona: Minä... minä jätän teidät kaikki tänne ! Hyvästi, kurjat olennot ! Te saatte vielä kokea raivoni ! Minä kostan ! Kostan teille kaikille ! Ette tule selviämään tästä helpolla. Mutta siinä vaiheessa on jo myöhäistä. On turha itkeä enää silloin. Muista, että sinä saatoit vielä valita. Mutta ei. Valitsit väärin, ja sen tulet vielä tuntemaan nahoissasi !
 
Hyvästi, Johtaja ! Hyvästi, "rakkaat ystäväni" !
Me.. me tapaamme vielä !
 
Sinä päivänä Mona lähti. Kukaan ei uskonut hänen olevan tosissaan. Hänen ystävänsä ajattelivat, että "onhan Mona ennenkin suuttunut". Kaikki kuvittelivat Monan palaavan vielä joskus.
1280|960
^hän ei sitten ole Hinata
Mutta ei. Mona ei koskaan palannut. Hän alkoi lähetellä nimettömiä kirjeitä Taivaaseen. Silloin kaikki todella tajusivat, että Monasta, heidän entisestä ystävästään, oli nyt toden teolla tullut heidän vihollisensa. Monaa yritettiin jäljittää, mutta turhaan.
Hän ehti tappaa lukuisia ihmisiä.
 
Pian kukaan ei enää uskaltanut puhua hänestä tämän oikealla nimellä. Jäljelle jäi vain "se".
Monan raivo vain yltyi yltymistään. Hän alkoi ensin viattomia tapettuaan etsiä itselleen liittolaisia. 
1280|960
Mona pakotti nuoren, viattoman Grellin hänen puolelleen kiristämällä ja uhkailemalla tätä.
Mutta... missä hän on nyt ?
Aikooko Mona kostaa ?
Entä Grell ? Pääseekö hän vapaaksi Monan otteesta ?
 
Se kaikki tulee vielä selviämään...
 
~~✪ ~~ ✪~~ ✪~~ ✪~~
 
Kya ha ha ~ Nyt sitten vihdoin sain kaiveltua nämä luurangot kaapistani. Ja ei hätää, on niitä vielä lisääkin luvassa, jahka pääsen kuvailemaan (ehm, jouluna) tälle tarinalle loppukoetosta. Ennen joulua täytyy varmaan jatkaa tarinaa jotenkin mahd. normaalisti + kuvailla shootteja. Joulun jälkeen sitten vihdoin ja viimein loppukoetos. ;)
 
Tulin muuten tajunneeksi, että Mona on jonkinlainen kooste siitä, millaisista hahmoista tykkään. Kaikissa kirjasarjoissa pidän juuri katkeroituneista ja petetyistä hahmoista. Tai pahiksista muuten vaan, ehm. ^^" hitto, tulin just tajunneeks että mona muistuttaa lukea tosi paljon. SHIT
 
Jeps. Eipä tässä muuta ~ kommentteja ois mukavaa saada
 
btw edelliseen postaukseen tuli paljon ihania kommentteja. <3 Kiitos kaikille kommentoineille. Love you all ! Kannustatte mua ihan hirveesti jatkamaan tätä tarinaani. ;_;
 
xoxo; Miku
 


7 kommenttia:

 1. Jännittävä, ja kiinnostava tarina! c:

  VastaaPoista
 2. Wooh vähän tää oli omaperäisesti muokattu ja tehty *-* Mä tykkäsin lukea tätä tosi paljon :---3 <3
  Toi Monan tapaus vaikuttaa mielenkiintoiselta :o Haluan tietää lisää, harmin paikka että joudutaan odottaa jouluun asti e3e'
  Mutta upeaa työtä !

  VastaaPoista
 3. Tosi upea tarina!~ Oli mielenkiintoinen lukea, ja jäi tarpeeks jännään kohtaan c:

  VastaaPoista
 4. Ihana tarina jatkoa jookosta piakoin <3

  VastaaPoista
 5. Tarina oli mahtava :)
  Kuvatkin olet onnistuneesti muokannut~

  VastaaPoista
 6. Jatka!

  (Tein muuten sulle eilen kuvan Lukesta. :) Pistän sen Deviin heti kun ehdin! ;) )

  VastaaPoista
 7. Mona... :)~ rakastuin, en malta oottaa että näen _oikean_ Monan <3 nimikin on kiva ;);) Oi nyt kun tulisi joulu... <3

  VastaaPoista