maanantai 26. elokuuta 2013

She's finally home

heips
~~~~~~~~
 
Miun pikku neitinen kotiutui tänään, vihdoinkin. Olen odottanut tätä tyttöstä noin vuoden. ^_^" Peruukkivian takia häntä ei voitu minulle ihan heti lähettää... Minua masensi silloin erittäin paljon, kun piti tilata Miwa, jota en voinutkaan tilata (kiitti mollis ._.), ja kun tämän toisen vaihtoehdon kanssa kävi sitten näin... uWu Mutta nyt olen pelkästään iloinen ! Pikkuiseni on nyt turvallisesti kotona, miun ei tarvitse enää murehtia tätä... ;_;
 
Paketista saan hänet vasta jouluna (koska äiti .__.). Mutta sama se. Kunhan hän on minun. Vuoden odotuksen jälkeen tämä tuntuu tiedättekös tosi mahtavalta ! 8)
Tämän ansiosta nukkefiilis on yllättävän huipussaan, eli yritän jo huomenna kuvailla teille uutta kuvatarinaa. :) Tällä kertaa perehdytän teidät vähän paremmin Riman menneisyyteen. Saatte myös kuulla paljon, paljon lisää Monasta (Valtiattaresta).
 
Ja niin, en pysty laittamaan kuvatarinaa ennen viikonloppua, koska olen leirikoulussa keskiviikosta perjantaihin. Oon menettänyt aika paljon lukijoita, älkää plz poistako itteänne lukijoista, kyllä se uusi postaus tulee ! D:
 
xoxo; Iiiiloinen Miku
♥

3 kommenttia:

  1. Hienoa että sait vihdoinkin pikkuisesi ♥ Odotus palkitaan ja ei ihme että nukke into on pilvissään :3

    VastaaPoista
  2. my littel one is not in home.... :_____;

    VastaaPoista
  3. Onnea uuden neitisi johdosta <3 ++ odotan innolla, että saan kuulla lisää Monasta c:

    VastaaPoista