lauantai 20. kesäkuuta 2015

Why is a raven like a writing desk?

Moi kaikille!
Mitenkäs ihmisten juhannuksenvietto on sujunut? ᕙ(`▿´)ᕗ  Oletteko polttaneet kokkoja? (help meinasin kirjoittaa unisena että "taloja". ei, älkää polttako taloja.) Minä olen vain homehtunut tädin mökillä tehden ei-mitään. ^^' Nyt olen kuitenkin kotona, ja jaksoin vihdoin muokkailla nämä ajat sitten ottamani kuvat. Ennen kuin alan selittää mitään tästä shootista, ajattelin sanoa pari sanaa liittyen kuvatarinaan. Olen ajatellut pitää pienen tauon sen kuvaamisesta lähinnä sen vuoksi, etten ole ehtinyt miettiä asioita aivan loppuun (+ Lilia tarvitsee peruukin, ja peruukkitilaukseen menee kaaauan aikaa). Yritän kyllä keksiä kaikenlaista muuta blogattavaa sillä aikaa! :^) Ja toinen asia liittyen tarinaan on se, että olen päättänyt tehdä sen jälkeen vielä (ainakin) yhden pitkän kuvatarinan. *sarkastista taputusta* Mutta eipä tässä mitään kiirettä, kun edellinenkin on vielä kesken ehm ^^'
 
miten niin tykkään suunnitella asioita about vuotta etukäteen köhköh
 
~~~~
 
No niin, ja ennen kuin menemme tähän itse shoottiin, haluaisin vielä kertoa tästä hieman. Teemana toimii tällä kertaa Alice in Wonderland, joka on (ei varmaan tule enää tässä vaiheessa yllätyksenä) minulle hyvin tärkeä tarina. (Selostin tästä aiheesta juuri täällä ^^)  En ole rehellisesti sanottuna uskaltanut kuvata kovinkaan paljon tähän aiheeseen liittyviä shootteja, sillä minulla on kokoajan inhottava tunne, että pilaisin sen. D: Nyt kuitenkin uskaltauduin kuvaamaan tämän shootin, johon tulen kuvaamaan jatkoa vielä vastaisuudessa. Tarkoituksena olisi kuvata shootti ainakin Queen of Heartsin näkökulmasta.
 
Tämän shootin loppuosassa on muutama epämääräinen peilikuva, koska alkuperäisessä tarinassakin oli jatko-osa, joka kertoi peilimaailmasta. (eli älkää hämmentykö)
Ai joo, ja Lilia toimii tosiaan Alicenamme! Tuo peruukki ei todellakaan tule jäämään, vaikka onkin huikean suloinen. kätevää omistaa paljon keskeneräisiä nukkeja, joille voi heitellä toistensa peruukkeja *katkeraa naurua*
 
 
ja leikitään ettei tuo kappale ole ihan älyttömän pitkä ja lopu kesken shootin, okei? 8) eli kelatkaa hitaasti
 
~~~~
 
shoot; Alice in Wonderland

 











 
~~~~
 


 
~~~~


4 kommenttia:

  1. Nauroin liikaa tolle "Ootteko polttaneet taloja?" jutulle XD
    Anyways, niin ihana shootti ooh ;v; Kaikki esineet ja musiikki ja Lilia sopii niin hyvin yhteen <3 Harmi vaan että tuo peruukki ei jää Lilialle, neiti näyttää niin suloselta siinä ;-;

    VastaaPoista
  2. Tää musiikki ja koko shootti muutenkin.. wau ! ♥ Toteutit tän hienosti ♥
    Toi avaimenreikä alussa on hienosti muokattu :o ♥ muutenkin muokkaukset kohallan jokaisessa kuvassa!

    VastaaPoista
  3. Tää shootti on onnistunut tosi hyvin! et suinkaa oo pilannu mitään. Mun lempparit on varmaa noi kuvat shakkilaudalla.
    (( ja toi kirja on muuten mahtava !! ))

    VastaaPoista
  4. Uskon tietäväni miten tärkeä asia AIW sulle on, jonka johdosta myös huomaa että käytit tähän shoottiin aikaa ja ajatusta. Ymmärrän tunteen rakkaan aiheen 'pilaamisesta', mutta iloksesi ilmoitan että sinä et sitä tehnyt ♥ Loistavasti totetutettu postaus, sulta ei sitten ideat lopu ! (eikä propit, kaikenmaailman shakkilautoja, kortteja, kelloja, pupuja ja teeastiastoa perf)

    Lilia on kieltämättä kaunis nukke, sopii ihan täydellisesti Aliceksi - ja tän vaikutelman tekee muutkin kuin siniset chipit ja blondi peruukki x) Neidin katseessa on sellainen tietty säväys (ikään kuin olisi kokoajan pilvessä xx sopii hyvin ihmemaahan eiku.)

    Tuo kuva, jossa wnbalicesi piti kelloa käsissään, pisti silmään tosi hyvällä laadulla! Tarkennus on point ja hyvin myöskin rajattu. en tiiä mitä siitä kuvasta enää sanoisin, se on vaan yksinkertaisesti niin kaunis. Toki muutkin <3 kunniamaininta #2 tuolle avaimenreikäkuvalle, rakastan sen ideaa ++ hyvin olet tietty saanut toteutettuakin.

    Uuu en malta odottaa shoottia sen sydäntyypin (..ihmettelen jos et ärsyynny tästä kommentista koska mun prot termit n stuff) näkökulmasta kuvattuna. Kukahan nukeistasi silloin toimii päähenkilönä? 8) nyt on kyl uhkapeli level 5864646211, mutta veikkaan ivyä lilian peruukilla. voisin jo etukäteen palvoa lunatic queenin stockkeja mikäli tulet niitä käyttämään hehe

    Viimeiset kolme kuvaa oli myös kauniita, ihanan salaperäisen tunnelman tuovia. Kuvat oli tummia (toki tarkoituksella :D) mutta niistä näkyi juuuuuuri sopivasti Liliaa. Nyt tuli mieleen, kun meinasin kirjoittaa "Liliania" että olenkohan aina kutsunutkin nukkeasi väärällä nimellä... köh jos näin niin pahoittelut !!

    Uutta postausta odotellessa, kiitos tästä Sara! Muista olla polttamatta taloja :**

    VastaaPoista