keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Shut up and dance with me

 
 
Nämä aloituskuvat nykyään basically "Moi-nukellani-ei-ole-vielä-lopullista-peruukkiaan-ja-kehoaan-joten-kuvaan-sitä-kaikissa-mahdollisissa"
 
Moi kaikki! ^^
Tänään innostuin taas kuvailemaan kuvatarinaa, joten sen kummempia selittelemättä mennäänpä itse tarinaan. Ennen tämän lukemista kannattaa kuitenkin käydä lukemassa ensin tämä!
 
Ai joo, vastedes ääneen lausutut repliikit ovat lainausmerkkien sisällä. Tulin ajatelleeksi, että puhelimella blogia lukevat eivät varmaan huomaa kursivoidulla kirjoitettuja ajatuksia (ainakaan omassa puhelimessani ne eivät näy kursivoituna?), joten selkeyttääkseni päätin laittaa normaalit repliikit nyt lainausmerkkien sisään.
 
picfic; Mustavalkoista


Valehdella saa, mutta se pitää osata.
Ja missä menee raja? Mikä on pelkkä valkoinen valhe, ja milloin ollaan astuttu väärälle puolelle? Voiko valkoinen valhekin muuttua mustaksi, monta asiaa muuttavaksi sotkuksi?


Minä myönnän, etten ollut sinulle rehellinen motiiveistani. Mutta et ollut sinäkään omistasi.


Vaikka mikään ei ollutkaan todellista, ja tarinamme olisi voinut päättyä niin paljon pahemminkin, huomaan silti miettiväni sinua useasti. Millainen olisit, jos eläisit yhä?

 
Ja ennen kaikkea, osaisinko nyt antaa sinulle anteeksi, Edriel?
 
- - - - -
 

Lucifer: "Mitä sinä oikein selität? Miten niin Edriel olisi kuollut ennen kuin ehdimme tehdä hänestä nuken? Epäilen vahvasti, ettei sinulla ole perusteluita väitteellesi. Minä näin, kun Edrielistä tehtiin nukke. Ja olin paikalla, kun hänet tuhottiin lopullisesti."


Chióni: "Sinä näit, mitä sinun haluttiin näkevän. Edriel kuoli ennen kuin ehditte puuttua asioihin." *naurahdus* "Uskoisit nyt."

Lucifer: "Ilman perusteluitako muka? Miksi luottaisin pelkkään sanaasi asiassa, josta tiedän olevani oikeassa?" *mulkaisu* "Tämä on taas sinun peliäsi. Haluat tahallasi pimittää meitä."

Chióni: "Miksi tekisin niin nyt, kun olen jo luvannut jo auttaa? Sainhan palkkionikin jo." *naurahdus* "Sille paidalle tulee käyttöä."

 
Lucifer: "Lopeta. Minua ei naurata, eikä varmasti Liliaakaan. Voitko nyt selittää, miksi luulet Edrielin kuolleen ennen nuken kehoon vangitsemista?"
 
Chióni: "Valitettavasti en voi kertoa sinulle tiedonlähdettäni, mutta usko minua. Minä vain tiedän."
 
 
Lucifer: "Et voi tietää!" *hengähtää* "Ellet... ellet sitten ollut paikalla. Chióni? Älä vain väitä, että olit siellä." *haukkoo henkeään* Voi helvetti, nyt liikumme vaarallisilla vesillä.
 
Lilia: *keskeyttää* "Hei nyt, te kaksi! Lopettakaa se kissatappelu. Tuo keskustelu kiertää kehää."
 

 
Lucifer: "Lilia, kukaan ei kysynyt mielipidettäsi." *kylmä tuijotus* "Tämä on minun ja Chiónin välinen asia, joka on selvitettävä, jotta pääsemme asioissa eteenpäin."
 
Chióni: "Minun ja sinun?" *hymy* "Minä kun luulin, että tässä yritetään auttaa Liliaa."

 
Lucifer: "Älä yritä pakoilla aiheesta! Minä ilmaisin epäilyni siitä, olitko paikalla silloin, kun Edriel Faith teki sen, mistä hänet tunnetaan. Et sinä muuten hänen kohtalostaan tietäisi. Vastaa minulle, olitko sinä siellä?"
 
Chióni: "Se... se on yhdentekevää."
 
Lucifer: "Se on tärkeintä juuri tällä minuutilla!"

 
Chióni: "Lucifer, sinä tunnet minut. Tiedät minusta asioita, joita juuri kukaan ei tiedä, joten mikset vain luottaisi minuun, kun sanon asian olevan näin? Ikävää toistaa itseäni, mutta Edriel Faith tosiaan kuoli ennen kuin te päättäjät puutuitte asiaan. Se, jonka vangitsitte nuken kehoon, tuskin oli Edriel. En tiedä sen enempää siitä, mutta epäilisin jonkun uhrautuneen hänen puolestaan."
 
Lucifer: "Tämä alkaa käydä sekavaksi. Kuten sanoit, tiedän sinusta vähän turhankin paljon, ja se juuri on syy olla luottamatta sinuun."
 
Chióni: "Mutta minä --"
 
Lilia: "Kuolkaa."
 

 
Lilia: *yskii* "T-teidän... teidän on kuoltava."
 
Lucifer: "Lilia? Mitä nyt?"

 
Lilia: *kähinää* "Minä... ei..."
 
- - - - -
 
 
Lilia: *puristaa tytön kurkkua* "Sinä tiedät, Haigha! Tiedät, etkö tiedäkin?" *puristaa lujemmin* "Etkö tiedäkin?!"
 
Mitä täällä tapahtuu? Tämä ei ole minun ääneni! Kehoni ei koskaan toimisi näin.


Lilia: *päästää irti ja nousee hoiperrellen ylös* "O-... oletko sinä kunnossa?"
Voi luoja. Voi luoja, minä yritin kuristaa hänet.

?: *yskii* "Edriel, m-mitä sinä...?"

 
Lilia: *katsoo tyttöä häkeltyneenä* Minä yritin tappaa hänet. *vääntelee käsiään* Tappaa elävän, täysin tuntemattoman ihmisen.
 
?: "Edriel?"

 
Lilia: *lysähtää maahan pidellen korviaan* "Mitä minä oikein teen?"
 
- - - - -

 
 
 Lilia: *kuiskaa* "Apua..." *kurottaa kättään* "Apua."
 
 
 
 


14 kommenttia:

 1. JATKOAHETIPAIKALLA
  Täytyy valehtelematta sanoa että tämä on upeaakin upeampi kuvatarina!
  Tampere Kupliissa tavataan!

  laurelinennuket.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmuisesti! ♥ Näkyilkäämme Kupliissa!

   Poista
 2. NO JO NYT ON :D
  Tämähän menee koko ajan mielenkiintoisempaan suuntaan! Atm-fiilikset: jännäkakka x666
  Apua, mitä mä nyt teen. Tuli kamalan laginen olo, en osaa elää ihmisiks ennen kun tää stoori on purkissa. :'D Eli mitä mä yritän sanoa on, että hirmu ihana osa taas!

  VastaaPoista
 3. WOOW tää tarina
  hmm siis taas uijui mikä tarina♡♡
  nää kaikki vuorosanat ja kaikki on niin hyvin laitettu jaja kuvat ja noi blacknwhite kuvat..;;*;;
  Jatka piaaaann

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Khrömm niin niin piti vielä lisätä että mulla noi kursivoinnit näkyy ihan hyvin^^

   Poista
  2. Paljon kiitoksia kommentistasi! <3
   Ja hyvä, jos kursivoinnit näkyy! (Ehkä se ongelma tosiaan oli vaan omassa puhelimessani, hmm. Tai sitten kaikissa Samsungeissa on sama juttu?)

   Poista
 4. musta on jännä, ettei tälle blogille tuu mitään satoja kommentteja (siis anteeks jos tämä kuulostaa tosi töykeältä nyt^^), vaikka nää postaksethan on niin upeita! näät paljon vaivaa juonikehitykseen ja hahmoihin, kuvatkin on hyvälaatuisia ja tykkään paljon varsinkin lähikuvista. noin näteistä nukeista kelpaa semmoisia ottaakin! tässä osassa varsinkin nuo alun mustavalkokuvat olivat nannaa, samoin ensimmäinen lucifer-kuva. vaikka kuuluvatkin kuvatarinaan, ovat silti niin hienoja^^' tää kuvatarina on tällä hetkellä mun suosikkini kaikista, innolla odotan jatkoa :) oot mielikuvituksekas ihminen, ja ois kivaa lukea sulta enemmänkin tarinoita!

  sit muutama kysymys, kiitos tuhannesti jos vastaat!!
  - onko sulla suurinta inspiraationlähdettä? alice in wonderlandin lisäksi haha (siitä taidat tykätä? :D)
  - katsotko animea tai mitään sarjoja?
  - ootko tulossa popculttiin?
  - onks sulla mitään esikuvaa missään? nukkeilussa, elämässä, missä vaan
  - tai onko nukkejesi hahmoilla esikuvia?
  - ja vielä lemppari sun omista hahmoista?

  summa summarum, rakastan blogia ja tarinaasi, jatkoo odotellessa! tää blogi ansaitsisi niin paljon lukijoita honestly

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon kommentista, ihanaa, että jaksoit väsätä tällaisen miniromaanin <3 Ajattelin ehkä joskus julkaista hiukan pitempiäkin tarinanpätkiä, saas nähdä riittääkö uskallus! Tähän tarinaan ainakin kuuluisi yksi pitempi osuus, jota on hankalaa toteuttaa kuvatarinamuodossa. We'll see, kiitos kuitenkin paljon!

   Ja vastaukset vielä:
   - Suurinta inspiraationlähdettä on hankalaa nimetä, otan paljon vaikutteita kaikkialta. Lempisarjoista, hahmoilta ja joskus ihan vaan ympäristöstä! Jos kuulen kivan lauseen, näen ihan arkisenkin kadulla, saatan ottaa niistä ideoita.
   - Katson animea ja muutamia muitakin sarjoja, joo!
   - En taida olla tulossa Popcultiin tänä vuonna :(
   - Hmm, paha kysymys! Nukkeilussa pidän tosi montaa ihmistä esikuvana, hankalaa nimetä vain yhtä. Oikean elämän innoittajia ovat monet fiktiiviset hahmot ja lempinäyttelijäni esimerkiksi (Andrew Scott ja Eva Green). Muita en osaa nyt äkkiä nimetä.
   - Nukkejen hahmot ottavat paljon vaikutteita monilta suosikkihahmoilta, ensimmäisenä tulisi mieleen Daphnen hahmoon vaikuttaneet Minatsuki Takami ja Toto Sakigami animesta Deadman Wonderland! (Tosin Daphneen ette täällä blogin puolella olekaan tutustuneet, mutta you will learn to know her...) Ja monet ottavat piirteitä ihan minulta itseltäni.
   - Hui, paha sanoa! Ehkä Chióni tällä hetkellä? Se tosin tarvitsisi ihan oman kehonsa (miun pitäisi nukettaa se). Daphne taas on yksi ikilellikeistä! (Ja tosiaan vastasin tähän nyt vaan nukkehahmoista, koska muita hahmoja on liikaa, eivätkä he täällä tule koskaan esiintymään. ^^)

   Kiitos vielä!

   Poista
  2. kiitti vastauksista! :') oisko sulla heittää vielä jotain vinkkiä nukkeiluun? itse olen kaksi vuotta sitä harrastanut, ja välillä tuppaa vieläkin innostus hiipumaan. miten sen sais pysymään kasassa? uskomatonta et oot viisi vuotta nukkeillut, siinäkin mielessä arvostan

   Poista
  3. ai joo ja mäkin tykkään andrewista !! katsotko sherlockia? 8)

   Poista
  4. Mullakin on pariin otteeseen innostus lopahtanut aivan täysin. Se tapahtui ensimmäisen kerran kunnolla silloin, kun aloitin MH-keräilyn ja veivät suurimman osan nukkeilulle varaamastani ajasta, ja tuntui, etteivät Pullipit innosta enää. Ainoa asia, joka auttoi, oli koko Pullipeiden unohtaminen. Piti antaa ajan tehdä tehtävänsä, sillä eihän mikään jatkuvasti jaksa innostaa. Ja jos haluaa saada innostustaan takaisin, kannattaa selata ihailemiensa nukkeilijoiden blogeja ja googletella unelmanukkejaan (sillä oletuksella siis, että moisia löytyy). Nukkeilijakavereilta saa myös aina lisää intoa! Toivottavasti saat nukkeiluintosi pysymään kasassa, terkkuja sinne! <3

   PS. Joo Andrew ♥ Katsonpa hyvinkin Sherlockia.

   Poista
 5. Oon ton aiemman anon kanssa samaa mieltä siitä, että sinä kyllä ansaitsisit paljonpaljon lukijoita <3<3 oon seuraillut tätä blogia nyt jonkun vuoden ja oot kehittynyt jo siinä ajassa tooosi paljon saati sit koko bloggailusi aikana. Sori kun kysyn suoraan mut minkä ikänen oot? Lukiossa vai nuorempi? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ♥ Ja olen viisitoista sekä otettu siitä, että lukiolaiseksi ajattelit.

   Poista